Bildirim
Audi A3 1.4 TFSI'dan Golf VII TDI'a geçmek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yakıt dert değilse ben geçmem -
Tüketim olarak sizi rahatlatır, performans olarak sizi üzer. Araçların tasarım konusu tamamen zevk meselesi bu konuda yorum yapmak mantıksız olur. Bence A3 golfe göre daha iyi bir araç. Ben olsam golfe geçermiydim evet geçerdim. Çünkü en önem verdiğim konu tüketim... -
Dizel olmuş 4 küsür audi den devam et senede 60 bin yapıyom dersen o başka tabi.. -
1- yakıt olarak
2- sıfır bir araca binmek
artılarınız olur.
çok yol yapılmıyorsa gerek yok derim. -
1-Golf her ne kadar yeni olsada hala arada kalite farkı olduğunu düşünüyorum.
2-GOLF 7 TDI - 2009 A3 TFSI=X TL , X TL yi ne kadar sürede amorti edeceksin onu düşün, yıllık yaptığın km. ile hesaplama yapabilirsin. -
çok km yapılmayacaksa gereksiz. -
yakıt tüketimi sorun değilse değmez. -
quote:
Orijinalden alıntı: nemesis-83
Evet arkadaşlar 2009 model A3 1.4 Stronic Attraction paketten Golf VII DSG Comfort veya Highline'a geçmek ne kadar mantıklı olur?
Değerli fikirlerinizi almak istiyorum..
a3 den golfe binmek sizi pişman edebilir, sıfır golfe vereceğin paraya
2010 model 1.6 tdi s-tronik a3 al derim -
quote:
Orijinalden alıntı: kurt_35
quote:
Orijinalden alıntı: nemesis-83
Evet arkadaşlar 2009 model A3 1.4 Stronic Attraction paketten Golf VII DSG Comfort veya Highline'a geçmek ne kadar mantıklı olur?
Değerli fikirlerinizi almak istiyorum..
a3 den golfe binmek sizi pişman edebilir, sıfır golfe vereceğin paraya
2010 model 1.6 tdi s-tronik a3 al derim
BENCE DE -
teşekkürler arkadaşlar, ülkemizde araba kullanmak da neredeyse suç gibi bişey oldu nerdeyse.
benzin ile mazot farkı her ne kadar kapansa da benzinli araçta o ibrenin düştüğünü görmek insanı kahrediyo dizelde ibre yerinden
kıpırdamıyo arkadaş,, için rahat oluyor psikolojik olarak.. tabiki golf a3 kadar kaliteli olamaz ancak o kadar da kötü olamaz, bir de bnm
arabam en düşük paket yani attraction golf daha dolu olur sanki bi de o yönü var işin
neyse biraz daha düşünelim bakalım belki vw'da daha cazip indirimli fiyatlar olur -
Yeni golf her ne kadar yenilikçi olsada bazı önemli eksiklikleri var mesela artık golf te bağımsız süspansiyonu kaldırdılar muhakkak konforda düşüş olur diye düşünüyorum.. bencede dizel a3 alın. Keyfinize bakın..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Paran varsa canin da istiyorsa yap arkadas niye soruyosun ki kaldi ki sorunda da hic bir kriter yok, mantikli desem ne demesem ne?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: nkaradeniz
Paran varsa canin da istiyorsa yap arkadas niye soruyosun ki kaldi ki sorunda da hic bir kriter yok, mantikli desem ne demesem ne?
sen de haklısın dostum senin de sevgiye ihtiyacın var anlıyorum -
aynı fiyat golf ile a3 ü kıyaslarsanız aradaki kalite ve donanım farkı çok farklı he ikisini de full sunrooflu almaya kalkın da bakın bakalım bi fiyat farkına , her türlü golf diyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X