Bildirim
Audi a3 1.6 attraction nasıldır
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yokmu bilgisi olan yardım lütfen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bir önceki kasa. 1.6 attraction kullandım uzun süre. 10 numara 5 yıldız arabaydı. parasına göre alabileceğin en iyi araba diyebilirim. motoru taş gibi, lpg ye tam uyumlu. kasa, işçilik, malzeme kalitesi, yol tutuş, sağlamlık, sessizlik çok çok iyi.performansı çok iyi değil, ama kötü de değil. yakıtı biraz çok ama lpg ile o sorun da ortadan kalkıyor. temizini bulursan kesinlikle tavsiye ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: BojanBogdanovic
Hocam bir önceki kasa. 1.6 attraction kullandım uzun süre. 10 numara 5 yıldız arabaydı. parasına göre alabileceğin en iyi araba diyebilirim. motoru taş gibi, lpg ye tam uyumlu. kasa, işçilik, malzeme kalitesi, yol tutuş, sağlamlık, sessizlik çok çok iyi.performansı çok iyi değil, ama kötü de değil. yakıtı biraz çok ama lpg ile o sorun da ortadan kalkıyor. temizini bulursan kesinlikle tavsiye ederim.
Cok sağolun hocam km olarak 180-190 binlerde sorun olurmu ? Çok sağolun cevap için.
quote:
Orijinalden alıntı: logi59
quote:
Hocam bir önceki kasa. 1.6 attraction kullandım uzun süre. 10 numara 5 yıldız arabaydı. parasına göre alabileceğin en iyi araba diyebilirim. motoru taş gibi, lpg ye tam uyumlu. kasa, işçilik, malzeme kalitesi, yol tutuş, sağlamlık, sessizlik çok çok iyi.performansı çok iyi değil, ama kötü de değil. yakıtı biraz çok ama lpg ile o sorun da ortadan kalkıyor. temizini bulursan kesinlikle tavsiye ederim.
Cok sağolun hocam km olarak 180-190 binlerde sorun olurmu ? Çok sağolun cevap için.
rica ederim hocam ne demek.
ben aracımı sattığımda 14 yaşında ve 150.000 km civarındaydı, hiç bir sıkıntısı yoktu. nasıl kullanıldığı tabi önemli. ama yine de ne kadar düşük km bulursanız o kadar iyi olur. bir de nacizhane tavsiyem: arabayı alırken yetkili serviste expertis yaptırın. bi ustanın "tamam abi güzel" demesiyle risk almayın. sonuçta çok para vereceksiniz.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: logi59
quote:
rica ederim hocam ne demek.
ben aracımı sattığımda 14 yaşında ve 150.000 km civarındaydı, hiç bir sıkıntısı yoktu. nasıl kullanıldığı tabi önemli. ama yine de ne kadar düşük km bulursanız o kadar iyi olur. bir de nacizhane tavsiyem: arabayı alırken yetkili serviste expertis yaptırın. bi ustanın "tamam abi güzel" demesiyle risk almayın. sonuçta çok para vereceksiniz.
Dediklerinizi dikkate alacağım hocam cok teşekkürler.Iyi akşamlar...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
rica ederim hocam. İnşallah temiz bi tane bulursunuz. alırsanız en yakın zamanda bi uzun yol yapın ama, tadından yenmez:)
Kısmetse Ordu`ya gitmeyi planlıyorum hocam.Otomatik ile uzun yol keyifli olur diye düşünüyorum...
3 kapı alacağıma dört kapı alırım daha iyi ileride satmak istersem kolayca satardım
sımdı sitede ana sayfada gözüme su araba çıktı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-acil-dusuk-km-full-bakimli-sorunsuz-168343154/detay -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmety
3 kapı alacağıma dört kapı alırım daha iyi ileride satmak istersem kolayca satardım
sımdı sitede ana sayfada gözüme su araba çıktı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-acil-dusuk-km-full-bakimli-sorunsuz-168343154/detay
Çok sağolun hocam 4 kapı bakarım alacağım zaman.Birde bunlar tam otomatik mi yarı otomati mi acaba bazılarında yarı bazılarında tam yazıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X