Şimdi Ara

Audi A3 1.6 FSI Nasıldır Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
35.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2007 A3 1.6 FSI sportback bir araç alacağım. FSI motoru biraz araştırınca bazı endişelerim doğdu. Tavsiye eden de var etmeyen de. Sonuçta 102 hp 1.6 motora göre daha iyidir heralde diye düşünüyorum. Ama TSI motorlar kadar iyi olmadığı da kesin.
    sonuç olarak alınır mı alınmaz mı? teşekkürler!

• Yapay Zekanın Yanıtı

Acil Yardım Durumlarında Audi A3 1.6 FSI

Audi A3 1.6 FSI, güçlü ve verimli bir motoruyla dikkat çeken bir araçtır. Acil yardım durumlarında, bu araç güvenilirliği ve pratik özellikleriyle öne çıkar.

Audi 1.6 FSI Motoru

Audi A3'te yer alan 1.6 FSI motoru, 102 beygir güç ve 153 Nm tork üretmektedir. Bu motor, yüksek hızlanma ve yakıt verimliliği sağlar. Audi'nin yakıt doğrudan enjeksiyon (FSI) teknolojisi, yakıtın silindirlere daha verimli bir şekilde dağıtılmasını sağlayarak performansı artırır.

Acil Yardım Özellikleri

Audi A3 1.6 FSI, acil yardım durumları için tasarlanmış bir dizi özelliğe sahiptir:

• Çarpışma Algılama: Araç, ciddi bir çarpışma algıladığında otomatik olarak acil servisleri arar.
    • Acil Fren Desteği: Sistem, potansiyel çarpışmaları tespit eder ve frenleme gücünü artırarak durma mesafesini azaltır.
    • Yokuş Asistanı: Bu özellik, yokuşta kalkış yaparken aracın geri kaymasını önler.
    • Lastik Basıncı İzleme Sistemi: Sistem, lastik basıncındaki değişiklikleri izler ve sürücüyü uyarır.

Güvenilir ve Pratik

Audi A3 1.6 FSI, acil yardım durumlarında güvenilirliği ve pratikliğiyle öne çıkar. Geniş iç hacmi ve pratik özellikleri, yaralıların rahatça taşınmasını sağlar. Ayrıca, aracın yüksek manevra kabiliyeti, dar alanlarda kolayca dolaşılmasını mümkün kılar.

Sonuç

Audi A3 1.6 FSI, güçlü motoru, acil yardım özellikleri, güvenilirliği ve pratikliği ile acil yardım görevleri için ideal bir araçtır. Bu araç, hayat kurtarıcı müdahaleler için hızlı ve etkili bir şekilde kullanılabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Endişeleriniz neler?Boş konuşan bir kesim var da,ondan merak ettim.

Alınır mı alınmaz mı sorusunun cevabı değişken.Fiyatı normal ise alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 25 Şubat 2010; 23:38:44 >
  • Endişelerim; Sık sık arıza çıkartabilme ihtimali, yakıt tüketimi, üretiminin durdurulmuş olması ve pek tutulmayan bir motor imajı çizilmiş olması..bunlarla ilgili ilerde bi sıkıntı yaşanır mı?
    bir de performansını merak ediyorum.
  • eski bir audi kullanıcısı olarak söylüyorumki arıza çıkarma ihtimali her zaman yüksektir. özellikle kilometre arttıkça servisle kanka olur, cüzdanda kocaman bir servis fişiyle gezersiniz.

yakıt tüketimi konusunda 1.6 motor ekonomik olmadığı gibi performans konusunda da çok kötüdür.

dünyada satışı durma noktasına yıllar öncesinde gelmişken, stok konusunda arabaları koyacak yer bulamayınca üretimi durdurulmuş a3'ün türkiye'de bu kadar tutulma nedeni gerçekten muammadır.

özetle parasını hak etmeyen bir araçtır. özellikle türkiye piyasasında istenen fiyatlar gerçekten astronomiktir.
  • Araba iyi diyorlar ancak motor kötü diyorlar ama piyasada bir ton fsi passat war (:
  • FSI motor kötü falan değil. Sadece tüketimi biraz fazla ve yanılmıyorsam LPG'ye uyumlu değil. Yoksa gayet güzel 1.6 115 HP bir motor. Yukarıdada denildiği gibi 1.6 102 HP MPI motordan iyidir , TSI'den kesinlikle iyi değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 26 Şubat 2010; 10:27:27 >
  • arkadaşlar, bende 2007 model fsi 1.6 sportback a3 var ve şuan km. 140.000 dayandı, servise sadece her arabada olması gereken peryodik bakıma gidiyorum. herhangi bir arzadan dolayı motoruna anahtar dahi değmedi, bence audi gibi bir araba sürekli sorun cıkartıyorsa hata arabada değil kullanıcısındadır. a3 kullanıcıları genelde genc olup sert kullanıcılar oluyorlar, audi değil de başka araba olsa parcalarını yoldan toplar dı herhalde, ayrıca performans konusunda sınıfının icerisinde en iyisi, kalkıştan sonra ki vites aralığı biraz hantaldır bunun sebebide arabanın ağırlığı 1340 kg. mercedesle nerdeyse aynı ağırlıkta, yani sağlam ve dolu bir araba, araba normal süratına geldikten sonra bırakın 1.6 arabaları, 2.0 motor olan arabaların coğu bile arkasından gelemiyor, arabada kontrol ve güven vericiliği süper... kısaca a3 anlatılmaz yaşanır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • audi nin kotüsü yok, parana gore audi var
  • bu konu hakkında yeni görüşler var mıdır?
  • Fsi az kacar ama cok yakar.Lpg ile uyumlu oldugu icin yillardir bu kadar cok satti Turkiyede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpakcayoglu

Fsi az kacar ama cok yakar.Lpg ile uyumlu oldugu icin yillardir bu kadar cok satti Turkiyede

LPG ile uyumlu olan MPI motor değil mi?

Hoş FSI için de LPG seçenekleri var ama daha yeni yeni geliyor.

Bence konu sahibi arkadaş 102 hp MPI motoru kastedip yanlışlıkla FSI yazdı.Zaten 3 sene olmuş konu açılalı da.
  • yakın bir arkadaşım 2005 model sportline Golf FSI'nı 209bin km'de sattı, aracı bir o kadar hor ve kötü kullanmasına rağmen araç tabiri caiz ise TAŞ!

FSI motoru yaklaşık 150km kadar kullandım tekirdağ yoluna doğru sakin bir seyir ile 5.2LT /100km ortalama ile 3 kişi ve bagaj dolu olarak seyr aldık ve gayet tatmin etmişti beni...

gel gelelim FSI motorun km araştırması yaparsanız 200bin K'ları devirmiş kullanacılara rastlayacaksınız, mesaj atarak bilgi alınabilir

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-acil-2004-golf-1.6fsi-comfortline-126849180/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-cok-temiz-golf-1.6-fsi-midline-119699236/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-10-numara-golf-fsi-127267908/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-orjinal-degisensiz-boyasiz-golf-124912147/detay

• audi a3 1.6 fsi otomatik 2008 ambition 5 kapı 112000km 38.000tl bagaj kapağı değişmiş.

Bu araç için nediyorsunuz arkadaşlar? alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razorback -- 26 Haziran 2013; 14:57:12 >
  • Merhabalar Arakadaşkar

Benim Anlamadıgım Nokta Adam Gibi Yakıt Tüketiminden Bahsedilmemiş Konu FSİ motor Üzerina Adam Gelmiş 102 Hp Lik Hitler Motordan Bahsediyor

Asıl Sorumuz Şu

Audi A3 1.6 Fsi 115 Hp Güç Üreten Motor İçin Şehir İçi Ve Şehir Dışı Yakıt Tüketimi Nedir ?
    Kullanan Bazı Arkadaşlar Şehirdışı 900 km Gittiklerinşi İdda Ediyorlar Ama Çok Dikkatli Sürdük Klima Acık Degildi Diyorlar
    Şehir İçi De 600 İle 700 Arası Gidiyor Diyorlar

Peki Bu Ortalamalar Dogrumudur Sizce ?

Tekrar Söylüyorum 102 hp lik 1.6 (mpi)motordan bahsetmiyorum 1.6 fsi motordan bahsediyorum
  • umpQelz U kullanıcısına yanıt
    konunun tarihine baktınız mı....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.