Şimdi Ara

audi a3 72bin tl nasıl fiyat?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk mesajım forumda , o yuzden kusuruma bakmayın oncelikle. Bir suredir forumu takip ediyorum ve simdi goruslerinize ihtiyacım var. Bugun dogus otoya gidip meshur golf7 yi ve audiyi gorme imkanım oldu. Golf' e sadece forumda neredeyse savas cıkartacagından baktım, ancak benim fikrimce alınmaz sadece sahsi kanaatim forumdaki ilk mesajında bir markayı kotuluyorsun gibi yorumlar olmasın sadece bana hitap etmedi ancak kalabalıkıgından bir talep oldugu aşikar. Sorum su ki; 1 adet a3 benzinli otomatik arac var 1.4 125 beygir ambition paket, ek olarak cam tavan, led far ve park yardımcısı. Aracın yanındaki board da 100 kusur bin liralık bir fiyat vardı. Satıs temsilci 72 bin tl trafik sigortası dahil fiyat verdi. Pazarlık yapmadım hiç belki cok zorlarsam birşeyler olabilir. Sizce bu fiyat bu donanım için dogru rakammıdır? Daha dusuk donanımlı benzinli otomatik stogunda bulunan bayi bilgisi olan varmıdır? yoksa 70bin tl civarı daha bos disel otomatikmi dusunmeliyim?

Not: Lutfen o paraya sunu al bunu al gibi yorumlar atmayın ben sadece bu arabayı dusunuyorum, diğer bircok modelide inceleyip kendi zevkime gore bu aracı uygun gordum. Teekkurler herkese.

• Eski kasa A3 sanirim.

Fiyatina bakip iyi indirim aldim diye dusunmeyin.
    Bende 6 ay kadar once 86 bin kusurluk A3u 65 bin kusure verdiklerine sahit olmustum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0C8FEE75E

Eski kasa A3 sanirim.

Fiyatina bakip iyi indirim aldim diye dusunmeyin.
    Bende 6 ay kadar once 86 bin kusurluk A3u 65 bin kusure verdiklerine sahit olmustum.
    eski kasa derken 2012 kasa. yeni kasa 4 kapılılar nisan mayıs gibi gelecek dendi.2013 Sedan modelinde arka koltukta 3. kişi oturamaz. on koltuklar gibi yapılmıs ve arada konsol var yani arac standart 4 kişilik, 4 koltuklu. HB modelinde nasıl olacak onu bilmiyorum ancak boyle olursa pek hos olmayacak gibi.
  • Audi ciddi indirimler yapıyor bayilerinde alırsanız aklınızda olsun liste fiyatlarını dikkate almayın
  • full dizel otomatik a3u 67000 gibi alan vardi forumda. birkac yere daha sorun derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_tr

Not: Lutfen o paraya sunu al bunu al gibi yorumlar atmayın ben sadece bu arabayı dusunuyorum, diğer bircok modelide inceleyip kendi zevkime gore bu aracı uygun gordum. Teekkurler herkese.

zaten kararını vermişsin.
    donanımlı bir a3e göre fiyat fena değil.
    Ama iyice araştır plazalardan fiyat almaya bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

zaten kararını vermişsin.
    donanımlı bir a3e göre fiyat fena değil.
    Ama iyice araştır plazalardan fiyat almaya bak.
    Daha dolu bir A3 için 2 ay önce daha uygun bir fiyat aldım. Başka bayilere mutlaka uğrayın. Yanlış hatırlamıyorsam benim baktığım araç spor paket, cam tavan, park sensörleri vs. , xenon falan vardı ve 69bin lira fiyat vermişlerdi. 66 Nakit vereyim desem anahtarı elime tutuştururlardı muhtemelen

• quote:

Orijinalden alıntı: Batu

Daha dolu bir A3 için 2 ay önce daha uygun bir fiyat aldım. Başka bayilere mutlaka uğrayın. Yanlış hatırlamıyorsam benim baktığım araç spor paket, cam tavan, park sensörleri vs. , xenon falan vardı ve 69bin lira fiyat vermişlerdi. 66 Nakit vereyim desem anahtarı elime tutuştururlardı muhtemelen

Alıntıları Göster
    tesekkurler arkadaslar. fırsat bulabilirsem diğer plazalara da gideceğim ancak cok sıkısık bir donem. elimden geldiğince gezip ona göre pazarlıgımı yapacagım dizel otomatk 67bin iyi rakammış bu arada umarım denk gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batu

Alıntıları Göster
    alınmaz.

güncel standartla euro ncap 3 yıldız bir araba.

• quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

alınmaz.

http://www.euroncap.com/results/audi/a3/480.aspx

yanılıyormuyum diye baktım ancak ustteki link 3 yıldız demiyor... bu arada disel otomatik a3 için 68bin e kadar dustuler birkac ekstrası olan attraction paket. ay ortasından sonra biraz daha pazarlık payı olabilir diye dusunyorum bekle gor politikası izleyecegim biraz.
  • quote:

alınmaz.

Alıntıları Göster
    Bu nasıl bir satıştır yahu? 100 küsür bin liradan 70 bin liraya düşmek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: playumb

Bu nasıl bir satıştır yahu? 100 küsür bin liradan 70 bin liraya düşmek...

Alıntıları Göster
    hiç pazarlık yapmadım demişsiniz , ciddi alıcı havası verip demekki zorlasanız daha da inecekler ; ilginç ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: golfçü_

hiç pazarlık yapmadım demişsiniz , ciddi alıcı havası verip demekki zorlasanız daha da inecekler ; ilginç ...

Alıntıları Göster
    selamlar,
    72.000tl lik araçta metalik renk varmıdır? eğer opak ise biraz daha bekleyip yılın son haftasına doğru almak daha uygundur, geçtiğimiz mart-nisan gibi attraction dizeller progressive ve dynamic paketle beraber 66.000tl civarındayken şu aralar 70.000tl civarında yeni kasa beklentisiyle fiyatların düşmesini beklerken bilakis arttı bu fiyatlardan eski kasayı almaktansa icabında şubata kadar bekleyip daha düşük fiyattan almak yüksek ihtimaldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psp -- 7 Aralık 2012; 17:45:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: psp

selamlar,
    72.000tl lik araçta metalik renk varmıdır? eğer opak ise biraz daha bekleyip yılın son haftasına doğru almak daha uygundur, geçtiğimiz mart-nisan gibi attraction dizeller progressive ve dynamic paketle beraber 66.000tl civarındayken şu aralar 70.000tl civarında yeni kasa beklentisiyle fiyatların düşmesini beklerken bilakis arttı bu fiyatlardan eski kasayı almaktansa icabında şubata kadar bekleyip daha düşük fiyattan almak yüksek ihtimaldir.

Alıntıları Göster
    fiyat çok yüksek, hemde aşırı, audi nin pazarlama politikasıdır 100k gibi fiyat yazıp direk önünde indirim yapmak, kim 100k ya a3 alır öyle düşün. 72k hakkaten fahiş özellikle kasa değiştircek bir araç için, geçen sene ötv si %80 olan 320d leri 100-105 bin liraya dağıttlar kasa değişiyor diye, hesaplamayı sen yap, hemde ekranlıydı hepsi.

• quote:

Orijinalden alıntı: SamsClient

fiyat çok yüksek, hemde aşırı, audi nin pazarlama politikasıdır 100k gibi fiyat yazıp direk önünde indirim yapmak, kim 100k ya a3 alır öyle düşün. 72k hakkaten fahiş özellikle kasa değiştircek bir araç için, geçen sene ötv si %80 olan 320d leri 100-105 bin liraya dağıttlar kasa değişiyor diye, hesaplamayı sen yap, hemde ekranlıydı hepsi.

Ekranlı demişken aklıma geldi.
    Yahu o ekranların tanesi adamlara 100 liraya patlamıyordur ama satmaya gelince arabanın fiyatını 5000 tl arttırırlar.
  • quote:

selamlar,

metalik mavi idi baktigim arac rengi. Su an bayilerde benzinli 1.4 otomatik araba yok ama anlasılmaz bir sekilde. işlerim nedeni ile gidemediğimden bugun arayayım dedim ogle boslugunda.stnabuldayım, İzmir audiyi bile ardım sadece 1 bayi 1.4 benzin otomatik attraction paket gumus gri metalik aracı bulundugunu soyledi ve 65.250 fiyat verdi. Konustugum her bayii beni 1,6 diesel otomatik attraction paket ve opsiyonlar eklenmiş halini teklif etti (beyaz opak) ve agız birliği yapmışlar 68k fiyat verdiler. (kampanya varmış) Bu araclarda cam tavan yok ancak xenon far led gunduz farlar park sensoru katlanır ısıtmalı ayna kararan dikiz aynası falan var dendi. sanırım 1hafta 10 gune kadar pazarlıga daha yatkın olabilirler. bekleyip gorecegim bakalım.

• quote:

quote:

alınmaz.

http://www.euroncap.com/results/audi/a3/480.aspx

yanılıyormuyum diye baktım ancak ustteki link 3 yıldız demiyor... bu arada disel otomatik a3 için 68bin e kadar dustuler birkac ekstrası olan attraction paket. ay ortasından sonra biraz daha pazarlık payı olabilir diye dusunyorum bekle gor politikası izleyecegim biraz.

güncel standartla dedim dostum.

2009 öncesi %70'in üstü 5 Yıldızdı. Şimdi %70-80 arası 4 yıldız, 80 üstü 5 yıldız.

O araba o tarihte 5 yıldız alamadığına göre %70 bile alamamış, demek ki bu gün girse 4 yıldız bile alamayacak.

audi a3 72bin tl nasıl fiyat?

http://www.euroncap.com/files/Euro-NCAP-Assessment-Protocol---Overall-Rating---v5.1---0-54bc8adf-7af5-467a-8caa-1096ef86cc02.pdf

• quote:

quote:

selamlar,

metalik mavi idi baktigim arac rengi. Su an bayilerde benzinli 1.4 otomatik araba yok ama anlasılmaz bir sekilde. işlerim nedeni ile gidemediğimden bugun arayayım dedim ogle boslugunda.stnabuldayım, İzmir audiyi bile ardım sadece 1 bayi 1.4 benzin otomatik attraction paket gumus gri metalik aracı bulundugunu soyledi ve 65.250 fiyat verdi. Konustugum her bayii beni 1,6 diesel otomatik attraction paket ve opsiyonlar eklenmiş halini teklif etti (beyaz opak) ve agız birliği yapmışlar 68k fiyat verdiler. (kampanya varmış) Bu araclarda cam tavan yok ancak xenon far led gunduz farlar park sensoru katlanır ısıtmalı ayna kararan dikiz aynası falan var dendi. sanırım 1hafta 10 gune kadar pazarlıga daha yatkın olabilirler. bekleyip gorecegim bakalım.

evelki hafta sorduğumda maslak doğuşta da benzinli otomatik yoktu manuel 1.2 benzinli xenon dahil metalik kondor grisine 25.300eur xenon'suz dakota griye 23.300 eur beyaz dizele de 30.600eur fiyat verdiler. ellerinde dizel stoğu çok olduğundan ve şimdiden 68.000 e düştüklerine göre bir kaç hafta içinde veya önümüzdeki ay 65-66 ya düşerler gibi geliyor. metalik mavi bu araca yakışan bir renk 68.000 lere düşerse ambition ve cam tavan ekstrasından dolayı dizel yerine tercih edilebilir bu arada hangi bayiye sormuştunuz?

• quote:

quote:

quote:

selamlar,

evelki hafta sorduğumda maslak doğuşta da benzinli otomatik yoktu manuel 1.2 benzinli xenon dahil metalik kondor grisine 25.300eur xenon'suz dakota griye 23.300 eur beyaz dizele de 30.600eur fiyat verdiler. ellerinde dizel stoğu çok olduğundan ve şimdiden 68.000 e düştüklerine göre bir kaç hafta içinde veya önümüzdeki ay 65-66 ya düşerler gibi geliyor. metalik mavi bu araca yakışan bir renk 68.000 lere düşerse ambition ve cam tavan ekstrasından dolayı dizel yerine tercih edilebilir bu arada hangi bayiye sormuştunuz?

Alıntıları Göster

su an dizel otomatiğe attracton paket ve opsiyonları ile 29.200 eur fiyat veriyorlar. 2 haftaya gore size verilen fiyatla 1400 eur gibi bi indirim var. 2 haftaya kadar bi o kadar daha duserse alım aralıgına girer.. 72bin liralık arac esenyurt dogusta dostum. zaten ellerinden sdece bu arac var benzinli otomatik.

• quote:

su an dizel otomatiğe attracton paket ve opsiyonları ile 29.200 eur fiyat veriyorlar. 2 haftaya gore size verilen fiyatla 1400 eur gibi bi indirim var. 2 haftaya kadar bi o kadar daha duserse alım aralıgına girer.. 72bin liralık arac esenyurt dogusta dostum. zaten ellerinden sdece bu arac var benzinli otomatik.

Alıntıları Göster
    0 Passat alırım gemi gibi keyfime bakarım..0 passat alırım gemi gibi keyfime bakarım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.