Şimdi Ara

Audi a3 / Civic ep2 sport / Bmw 5.20i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar uzun zamandır araç piyasasını takip ediyorum artık bi araç alma vakti geldi kafamda 3 araç var

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-audi-a3-s-line-lpg-temiz-full-full-396299527/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-tayyarin-oglu-manuel-dizili-full-acil-395958394/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-5.20-ia-ruhsatli-tabanca-396305388/detay

Bu 3 model beğendiğim araclar beklentilerime gelince performans önemli o yüzden 5.20 öne çıkıyor km ve sorun çıkarmaması önemli km olarak a3 öne çıkıyor temizlik vs olarakta ama sorun çıkartırmı yedek parça piyasası nedir o konuda hiç bilgim yok audi hakkında ama modeli yüksek olması ve önündeki amblemi bile beni al diyor gerçekten ☺ Civic'e gelicek olursak performans a3 ile yakın sayilabilecek düzeyde diye tahmin ediyorum ve yine temizini bmw göre daha kolay bulunabilir yanlısım varsa düzeltin😊 Bu 3 araç içinde en çok honda hakkında bilgim var doğrusu siz hangi aracı önerirsiniz bütçe 30 - 35 bin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dostum kenarda bi 30 binin daha yoksa o bmw yi listeden çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacklotus01

dostum kenarda bi 30 binin daha yoksa o bmw yi listeden çıkar

Anladım hocam neden bu kadar net konustunuz

• 300.000 kilometrede bir 5 serisinden bahsediyoruz, yürütme maliyeti çok çok fazla olacaktır. Kaldı ki, BMW'lerin de nasıl kullanıldığı ortadayken, risk almak yersiz. Bütçeniz zaten görece düşükken, böyle bir aracı zorlamayın derim ben.

Öte yandan, Honda piyasası konusunda derin bilgiye sahip değilim, hatta ilgilendiğim bile söylenemez ama 15 yaşında bir araca 30.000+ para bağlamak bana akıllıca ve mantıklı gelmedi.

Ben olsam, sadece bu üçü arasından seçim yapma durumunda Audi'yi alırım; başka seçim yapma şansım varsa hiçbirini almam.
  • ondan sonra ikinci el piyasası neden yüksek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oneyy1905

300.000 kilometrede bir 5 serisinden bahsediyoruz, yürütme maliyeti çok çok fazla olacaktır. Kaldı ki, BMW'lerin de nasıl kullanıldığı ortadayken, risk almak yersiz. Bütçeniz zaten görece düşükken, böyle bir aracı zorlamayın derim ben.

Öte yandan, Honda piyasası konusunda derin bilgiye sahip değilim, hatta ilgilendiğim bile söylenemez ama 15 yaşında bir araca 30.000+ para bağlamak bana akıllıca ve mantıklı gelmedi.

Ben olsam, sadece bu üçü arasından seçim yapma durumunda Audi'yi alırım; başka seçim yapma şansım varsa hiçbirini almam.

Doğru söylüyorsunuz hocam bmw için bütçe biraz düşük onu elicem ama 2. El piyasası malum gitgide yükseliyor audi hakkında hiç yorum yok internette nedense wv grubu kaliteli alinabilir bi arac aslında neden bu kadar piyasası durgun anlamadım

• Bu audi baya hasarli herhalde. Yeni kasayi bu fiyata bulman çok zor normalde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım bu üç araçta performans aracı değil özellikle a3

• Tek diyecegim gerzekce basliklari olan ilanlari es gec. Ruhsatli tabancaymis. Ifrit eder bunlar adami.

• ilandaki bmw beni gomun diye bagiriyo resmen. bu 3 ilan arasindan a3 mantikli ama oyle performans alinmaz. dizel arabalar rahatlikla tokatlar. bunlari yurutecek durum varsa rover 220 turbo, peugeot 207 1.6 thp gt (rcler daha pahali), volvo v70 t5 (cenaze arabasi gibi ama performansi iyi) alin daha mantikli

• ruhsatlı tabanca nedir ya
  • Audi'de bayağı hasarlıymış... Bu arada S-line da değil araç. Bmw'ye bulaşılmaz, en temizi ve sorunsuzu hangisi ise onu al..
  • Bu ilanda ki araçlar göstermelik zaten modelleri göstermek için

• Bmw nin yerine astra gtc ekliyebilirmiyim görüntü olarak a3 yakın yöne hoşuma giden bi model

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-hatasiz-2008-opel-asrta-gtc-sport-ids-plus-395979624/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SarıGelin -- 6 Şubat 2017; 23:48:28 >
  • Yukarı

• performans önemliyse bunların hepsinde direksiyon yumruklarsın be kardeşim
  • 520 alacaksan kenarda 30 bine falan ihtiyacın yok ama bu tarz bir araba alma, oynanmamış hatta jantı bile orijinal araba bak, o zaman üzmez sıkıntı da çıkarmaz, parçası da pahalı değil, 2015 bmw almıyorsun sonuçta

ilandaki audi de genel olarak güzel denebilir ama hasar kaydı yüksek, ayrıca araç sahibi ilanda turbo olmayan aracına turbosu saat gibi çalışıyor yazmış, o biraz saçma olmuş, bir de tek kapı araç

honda aralarında en performanslı olanı ama ilanın başlığı sakat, ben olsam böyle başlıklı bir ilana bakmam
  • Performans diyorsan 520i den uzaklaş :) o ağırlığı o motor zor kaldırıyor perfomans isityorsan E39 kasalarda 525-528-530 bakmanı tavsiye ederim.
  • Bu paralara senin aradığın 120bg Punto 1.4 t-jet sport'tur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lass53 -- 8 Şubat 2017; 13:34:1 >
  • Honda'yı alırsan yaşadığın şehirdeki sanayi sitesinin sevilen yüzleri arasına girersin
    Audiyi alırsan sanayi sitesi yönetimine girersin
    BMW yi alırsan sanayi sitesi kooperatifi başkanı olursun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.