Şimdi Ara

Audi A4 gösterge sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    aracım 2001 audi a4 1.6. sorunum şu:göstergelerin hiçbiri çalışmıyor.biz biraz çıkma parça arayıp 1 tane bulduk.gösterge arızalı dediler.taktık.yetkili serviste(ayvazoğlu muydu öyle birşeydi) immobilizer ini de programlattırdık.arızayı kimseye yaptıramayınca karabüğün yolunu tuttuk.gelirken ankaradan çıkarken göstergeler yavaş yavaş çalışmaya başladı.ilk başta benzin göstergesi ve onun hararet göstergesi,sonra km göstergeleri çalışmaya başladı.ekranlar çalıştı. km ve devir göstergesi ilk başta yukarı aşağı inmeye başladı sonra düzelinde biz oldu galiba dedik ve öylece 100 km filan gittik. sonra alet komple gitti.ve şu anda araç stop halindeyken göstergelerin herşeyi çalışıyor kontağı açınca ve arabayı çalıştırınca göstergeler susuyor

sizce nasıl yapılabilir ?

• Bu sanırım kronik bir problem. Ne tesadüftür ki benim de aracım 2001 model a4 1.6 ve ortadaki sıcaklık göstergesi araç çalıştıktan bi süre sonra iyice zayıflıyor ve okunmaz oluyor. Serviste değiştirmekten başka çaresinin olduğunu sanmıyorum. Servis fiyatı da malesef 1000 ytl nin üzerinde.
  • Benim audi a4 aracım olacak böyle saçma sapan elektrik arızası verecek o arabayı basının önünde yakarım.
    Avrupalı araçların böyle saçma sapan arızaları yüzünden yol sesi olsada japon araçlarına talip oluyoruz..
  • evet arkadaşlar sorun hakan ustam tarafından çözülmüştür arabayı bırakmıştık ankaraya ama birtek yağ göstergesi çalışmıyormuş yarın almaya gideceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FB®h Pozitif -- 1 Mayıs 2009; 11:24:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi A3 2013 Multimedya Ekran
    2 ay önce açıldı
    Audi A4 otomotik vites sorunu
    20 yıl önce açıldı
    Audi A3 Akü sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.