Şimdi Ara

Audi a4 mü ? Honda Accord mu? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
1
Favori
13.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keşke Avensis kafadan elenmemiş olsaydı,

Avensis 1.8 Elegant Extra Multidrive S=67,400 TL Avensis 2.0 Premium Multidrive S 92,000 TL

Güç 147 PS/6400dd 152 PS/6200 dd

Hızlanma (0-100 km/sa) 10,4 sn 10,0 sn

Preimum donanım oldukça tatmin edici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supraa -- 11 Ocak 2012; 17:53:34 >
  • ben olayın teknik detayına girmeyeceğim, cünki söz konusu accordun karşıtı a4 2.0 tfsi dir
    teknik donanım ikisi ile yapılır diye düşünüyrum en baz model a4 le değil

demekki parasına göre araba kıyaslama yapıldığına göre
    para ön plana cıkıyor buna göre 100 bin civarlarında arabaya para verilecekse
    tercihimi ülkemizde tutulan serilerinin bu fiatlara en baz modelleride olsa mercedes-bmw ve audiden yana kullanırdım.
    aynı dolar gibi kar ettirmesede zarar ettirmez, aynı zamanda satışıda kolaydır

ha ben yanlış anlamışsam, arabada zarar etmek cokta önemli değil diyorsanız
    honda accord kesinlikle süper bir araba alınıp binilmeye değer bir arabadır
    buda sayfanın öbür yanı

diğer sayfanın yanı ise km yapmamış 2010-2011 model bmw 320 d de alınabilir diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Hahahahahaha VAG müridleri Accord ile A4 kıyaslanıp, çoğu kişi de Accord'tan yana olunca sanki namuslarina laf gelmiş gibi VAG'ı savunmaya geçmişler.

Bu forumu seviyorum.

Yukarıda biyerde passatı öneren arkadaşa gelince,

Passat bu arabalarin yaninda parayı sonradan bulmuş ortaokul mezunu KRO arabası olarak kalıyor maalesef... Hele rengi siyahsa dadından yinmez.

Mesajiniz cok alayci ve ayarsiz olmus

Lutfen yazilarinizi okuyun sonra yazin

Kimsenin namusu teneke parcasindan daha degersiz degildir

Sakasi bile kotu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Emin ol seninkilerin yanında akordu yeni yapılmış kilit sistemli bir Ibanez JEM7V gibi kalır.
  • quote:

quote:

Emin ol seninkilerin yanında akordu yeni yapılmış kilit sistemli bir Ibanez JEM7V gibi kalır.

pink floyd dinleyen fender den örnek verir. ayıp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantoka -- 11 Ocak 2012; 22:33:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantoka

quote:

quote:

pink floyd dinleyen fender den örnek verir. ayıp.

Strat çabuk akord bozar.
  • Lütfen şu forumda boş yazan tipler Accord almasın ya lütfen. Eli ayağı düzgün bir kullanıcı kitlesi var bari o bozulmasın.

A4 alın A4 halkası var hem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

Lütfen şu forumda boş yazan tipler Accord almasın ya lütfen. Eli ayağı düzgün bir kullanıcı kitlesi var bari o bozulmasın.

sonuna kadar katılıyorum
  • quote:

Lütfen şu forumda boş yazan tipler Accord almasın ya lütfen. Eli ayağı düzgün bir kullanıcı kitlesi var bari o bozulmasın.

Süper bir yorum olmuş. Duygularımıza tercuman oldunuz. Honda Accord Kulübüne bekleriz...
  • merhaba,
    cevaplarınız için çok teşekkürler.

bir kez daha gördükki çoğumuz kendi zevkimizden ziyade başka şeylerle alışveriş yapıyoruz. detaylı bir araştırma dahi önyargılarımızı kıramıyor.

her iki arabayıda test etmiş biri olarak söylüyorumki

accord iç ve dış görüntü olarak, malzeme kalitesi ve ergonomi olarak a4 ten üstün. donanım ve fiyat olarak ise konuşmaya gerek yok. sağlamlık ise başabaş sayılır.

ben derinlemesine inceledim. ve bir miktar daha bekleyip güçlü bir dizel makine almayıda portföyüme ekledim. sebebi ise
    156 ps gücündeki accordun veya 160 ps gücündeki a4 ün 10 saniye üzerindeki hızlanmaları. ayrıca ara hızlanmalarda pek başarılı değil.

inanamayacaksınız belki ama modeo ve cruze denilen ve accordun da a4 ünde kalitesini ancak rüyasında görecek olan araçların 163 beygirlik dizel modelleri var. mondeo dsg benzeri bir vites ile 10 saniye altında hızlanıyor ve mondeo a4 ten de accorddan da ağır bu arada.

bir süre daha bekleyeyip 160 beygir ve üstü dizel araçlara da bakacağım.

bu arada 184 beygir olan 320 d 7.7 saniyede hızlanıyor. şanzımanı da fena değil. ama maalesef kasa değişmek üzere. ayrıca arkası a3 ü bile aratır seviyede dar.

belki uygun bir 3.20 d ve güzel donanım-fiyat denk getirirsem alır ve yazarım.

saygılarımla.

• quote:

eyvallah bazı arkadaşlar gereksiz muhabbet yapmış olabilir o konuda haklısınız
    accord iyi bir araba, aksini iddia edende genel olarak yok zaten
    hondanında ülkemizde geniş bir hayran kitleside olduğuda bir gercek
    a4 dün halkası sizi niye rahatsız etti anlamış değilim,
    bence sizinde ifade ettiğiniz gibi boş bir yazı olmuş.......

• Honda'nın Acura versiyonu

• bana kalırsa passat derim fakat sen daha çok accord u beğenmişsin sanırım. bir de volvo s 60 a bak derim. dünyanın en sağlam arabası aynı zamanda 2.0 dizel 175 hp ve deri koltuk falan aynı zamanda otmatik. benim çok hoşuma gitmişti. fakat tercih senin siyah bir accord da fena olmaz. ama ben yine bi volvo ya bak derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Orijinalden alıntı: Inque

Accord, Civic Type R'da kullanılan, 201 ve 225 beygir güç seçeneklerine sahip 2.0 atmosferik motorla neden ithal edilmiyor? Honda 150 beygir yerine bu motoru koysa daha mantıklı olurdu.

2.0 atmosferik 225 beygir bastın mı giderdi.

Arkadaşım merhaba,

Bildiğim kadarıyla 2.0 201 bglik motor Accordda hiç kullanılmadı zaten.

Accordda 2.0 lt 201 bg'lik motor yerine 2.4 201 bg'lik motor kullanılıyor yurtdışında.

Ahan da yakaladım yine.

Bkz. 220 gücündeki atmosferik K20A blok makineyle üretilen "Accord EURO-R".

Buarada konuya çok geç müdahil oldum.

Konu sahibi arkadaş hangi araçta karar kıldı acaba?

Accord formunda aramızda görebilmeyi isterdim...

Selamlar

• eğer kredi çekmeden accord alacak paranız varsa 1 sene vadeli hesaba yatırıp, senesi dolunca yeni kasa 3.20d almak mantıklı olabilir :)
    1 sene sonra temiz-dolu bir 3.20d bankadan gelen faizle birlikte alınabilir muhtemelen.
    sonuçta 2006 a3 eski bir araba değil :D 1 sene daha idare edilebilir bence ama bu benim şahsi görüşüm tabii ki
  • Bu arada Accord 0-100 saniye hızlanması 12 küsür saniye verisine nereden ulaştınız?

10,6 saniyedir.

Selamlar...
  • Audi A4 1.8t sahibi olarak hicbir tfsi-tsi-fsi adindaki motora para vermem.Cok nazli motorlar,kesinlikle güven vermiyor..

• audi yi de severim ancak honda accord varken a4 alınmaz...
  • accord bence canavar gibi araba. ama honda'da maalesef audi karizması yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuningmaster52

Audi A4 1.8t sahibi olarak hicbir tfsi-tsi-fsi adindaki motora para vermem.Cok nazli motorlar,kesinlikle güven vermiyor..

Bunu yazmak için mi konuyu hortlattın?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.