Şimdi Ara

Audi a4 mü ? Honda Accord mu? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
1
Favori
13.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haluk23, 5 serisi ancak keser beni ama dedim ya gösterişli bir araba olmaz, benim hayatıma uygun düşmez maalesef mahalle baskısı yerim.

accord 5. viteste 4 bin devirde 180 i görür o zaman. dolayısyla zaten uzun yolda kullanılacak araba olacak bu. çok sıkıntı yapacak bişey yok gibi...
  • s60 çakma bir e serisi gibi ya
    çok tipsiz ama kalitesi yüksektir kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Düzen

haluk23, 5 serisi ancak keser beni ama dedim ya gösterişli bir araba olmaz, benim hayatıma uygun düşmez maalesef mahalle baskısı yerim.

accord 5. viteste 4 bin devirde 180 i görür o zaman. dolayısyla zaten uzun yolda kullanılacak araba olacak bu. çok sıkıntı yapacak bişey yok gibi...

Aynen öyle olur arkadaşım.

Düz vites olsa kesmezdi ama otomatik vites oranları yeterince uzun.

Sen yine de test sürüşü yapmadan kesin kararını verme.

Araç alımını Accorddan yana yapacaksan Recai ile (ZSARA) görüş mutlaka.

Hayırlısı olsun. :)
  • quote:

sevgili dostum

bak listeme bile almadığım passat bile 6 ileri hatta 7 ileri
    a3 ten önceki aracım olan 2003 vectra c 2.2i elegance bile 6 ileriydi. benim a3 6 ileri.

o yuzden kafama taktım yani arabada herşey çok iyi ama şanzıman az kademeli...

neden 5 kademeli var hala anlayamadım? 102 hitler motor gibi bişeymi acaba? çok sorunsuz vs...

bu arada passat diyenler.
    arkadaş bu vw araçlar özellikle jetta ve passat. her yeni modeli bir öncekinden daha kalitesiz oluyor. hele yeni passat direk geely gibi bişey olmuş. tam çin malı bir araba. o kadar kalitesizki o kadar çalmışlarki latitude çok daha iyi... jettada benzer şekilde. kapı içleri plastik kaplı albeanın bile kumaş kaplıydı...
    vw kalitesini tek bozmayan aracı golf ve polo kaldı. onlarında bagajı küçük.
    bu sebeple passat listeme girmiyor zaten passata gelene kadar superb var ama onunda karizma problemi var.

Son kasa Jetta kalite olarak yerlerde sürünüyor ama Passat için aynısı geçerli değil bence. Donanımı eski kasaya göre azalttılar ama Jetta gibi kalitede geri gidiş yok.

Ford'a uzağım demişsiniz ama Mondeo'nun da yeni 2.0TDCI 163hp + Powershift versiyonu geldi. 163hp, 340Nm'lik turbo dizel + Çift kavramalı otomatik şanzıman çok iyi bir kombinasyon.

Accord çok güzel araç ama hem 2.0MTV'si, hem de benzin parası canınızı sıkabilir. Yerinizde olsam 90-100 bin TL'lik bir bütçe ile LPG'li araç işine hiç girmezdim. Ayrıca bir çok markanın (buna Toyota, Honda dahil) benzinli motorları LPG'deki yüksek sıcaklıktan ve kuruluktan ötürü uzun vadede problem çıkartıyor.

Passat 1.4TSI 160hp + DSG de çok iyi bir kombinasyon. Benzinli olsa da ÖTV ve MTV düşük, ordan kazandırıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Ama cok ragbet yok lpg uyumlu degil

Bence iyi dusunulmeli 2000 tdi daha mantikli

2.0tdi alsan nolucak multıtronıc vıtes kadar kotu sanzıman yok sureklı yuksek devır cevırttırmek zorunda kalıyorsun

Dsgden pek farki yok tek fark 8 ileri olusu

Pek sikinti olucagini dusunmuyorum

cehaletin tavan noktasi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy
    ...Yerinizde olsam 90-100 bin TL'lik bir bütçe ile LPG'li araç işine hiç girmezdim. Ayrıca bir çok markanın (buna Toyota, Honda dahil) benzinli motorları LPG'deki yüksek sıcaklıktan ve kuruluktan ötürü uzun vadede problem çıkartıyor.
    ...

Barışcım merhaba,

3 yıl kadar önce arkadaşıma aldığımız 180 küsur bindeki 2000 model Accord üzerinde adını bile duymadığım bir lpg kiti vardı.

Araç bu:

Audi a4 mü ? Honda Accord mu?

Aracın diğer fotoları da linkte mevcut:

http://forum.donanimhaber.com/m_31176365/mpage_2/key_/tm.htm

Şimdi araç 250 bin km civarında.

Motorda şüphesiz aşınma vardır ama kullanıcı açısından henüz hiçbir sıkıntısı yok.

Yeni alınacak Accordda Teleflex ya da Prins, belki de garantili BRC takılırsa bundan daha uzun kilometreleri sorunsuzca çıkartacaktır diye düşünüyorum.

Selamlar.

• passat cc nasıl acaba?
    fiyatlar a4 ten aşağı değil
  • arkadaşlar.
    accordun 0-100 hızlanması 12 saniye
    dolayısyla mükemmel dış ve iç dizaynı olmasına rağmen eski model ve hantal şanzımanı yüzünden elemiş bulunmaktayım.

ayrıca accord donanımına eşdeğer passat 160 psd + dsg modeli 100 bin tl ye satılıyor. ancak 3 ay beklemek gerekiyor.

passat cc a4 ten de pahalıya geliyor.

dolayısıyla hem pahalı hemde beklemek zorunda olduğum için passat, cc ve a4 ü de eledim.

araba almaktan vazmıgeçsem nedir?
  • quote:

passat cc nasıl acaba?
    fiyatlar a4 ten aşağı değil

çok karizma araçtır yeni kasası cc diye geçiyor passat değil.
  • quote:

arkadaşlar.
    dolayısyla mükemmel dış ve iç dizaynı olmasına rağmen eski model ve hantal şanzımanı yüzünden elemiş bulunmaktayım.

ayrıca accord donanımına eşdeğer passat 160 psd + dsg modeli 100 bin tl ye satılıyor. ancak 3 ay beklemek gerekiyor.

dolayısıyla hem pahalı hemde beklemek zorunda olduğum için passat, cc ve a4 ü de eledim.

jettada malzeme ve işçilik kalitesinin düştüğü doğrudur ancak passat için katılmıyorum yazdıklarınıza.passat sınıfında en iyi araç bana göre.
  • Araç yeni makyaj yedi, henüz Türkiye'de satışa sunulduğunu sanmıyorum makyajlısının... Eski kasadan ellerinde kalan olabilir ama sormak lazım, bence güzel bir alternatif, 101.800 den başlıyor fiyatları. 160hp 250nm turbo motor + 7-ileri DSG şanzıman. Test sürüşü tecrübem var, sürüş zevki falan Passat'tan çok farklı, içmekanda da ufak farklılıklar var, biraz daha kaliteli bir ambians var CC'lerde.
  • quote:

arkadaşlar.

Hayırlı olsun arkadaşım.

Umarım istediğin aracı bulursun.

Not: 1 sn kararını ne kadar etkiler bilemem ama Accord'un 0-100 hızlanması 12 sn değil 11 sn.

(Ekleme: İnternet sitesinde eski versiyon var herhalde zira 12.2 sn yazıyor.

Ben elimdeki broşürden yazıyorum.

İngiltere sitesinde de 62.5 mil hızlanmasını 11.1 sn olarak vermiş.)

Turbo benzinli A4'ün hızlanması da 10.5 sn.

BMW 1.16i 9.1 sn.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 11 Ocak 2012; 13:07:09 >

• yok yok ben ssangyong actyon sports lux paket alıcam bu gidişle.
  • quote:

yok yok ben ssangyong actyon sports lux paket alıcam bu gidişle.

O zaman o araç ile ilgili ve hakkında bilgili arkadaşlar yardımcı olurlar.

Hayırlısı olsun.
  • Açıkçası 90.000 Tl verip 0-100 e 11 saniye civarında çıkmasını haz edemezdim.
  • quote:

ben sizin yerinizde olsam crossover segmentine bakardım.ileride arabamı crossover segmentinden bir araçla değiştireceğim.hem yerden yüksek olması sebebiyle güvenli hemde sürüş keyfi,bozuk yollarda altını sürtme gibi bir dert yok.size önerilerim: volvo xc 60, vw tiguan 2. tdi dsg.audi ve bmw dede var ama q5 170 bin tl.
  • LPG'li otomatik mis gibi aracınız var, bakımını falan yaptırın binin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan_05

Açıkçası 90.000 Tl verip 0-100 e 11 saniye civarında çıkmasını haz edemezdim.

Daha boş bir araca 110 bin TL verip yarım saniye daha çabuk hızlanması ile ilgili ne dersin arkadaşım?

Şaka yaptım ha, alınma hemen. :)
  • quote:

skoda superb gayet şık araba bence örnek olsun diye bi ilan koyucam alıcı gözle bakın derim tabi sizin 2.0 tdi dsg olur tercihiniz.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2011-skoda-super-b-1-6-tdi-elegance-km-15-300-de-hatasiz-69993301/detay

• Hahahahahaha VAG müridleri Accord ile A4 kıyaslanıp, çoğu kişi de Accord'tan yana olunca sanki laf gelmiş gibi VAG'ı savunmaya geçmişler.

Bu forumu seviyorum.

Yukarıda biyerde passatı öneren arkadaşa gelince,

Passat bu arabalarin yaninda parayı sonradan bulmuş ortaokul mezunu KRO arabası olarak kalıyor maalesef... Hele rengi siyahsa dadından yinmez.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.