< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 7 Mayıs 2024; 8:23:44 > |
audi bayisine gidip A1 istesem getirtirler mi?
-
-
Bence getirirler. zaten bayinin yaptıgı şey, araçların siparişini geçmek. onu da sipariş ederlerse gelir. sen de alırsın bence.
-
https://www.minoto.com tarzı firmalar özel olarak her aracı ithal edebiliyor.
-
Vur kapıya tekmeyi gir içeri, o Audi A1 buraya gelecek de net getirirler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
getirmelerini geçtim, (getirmezler bu arada, İstanbuş Audi Özön ile görüştüm siparişe kapalı, özel sipariş almıyoruz der)
ötv kdv 'si ile 40-45.000 küsür €'luk araca dönüşür...
değer mi ?
kaza anında parça-yürütme masrafları ?
çok ciddi sorun yaşanır... A3'e bakın...
veya yeni kasa mini...
-
Canı sıkılan konu açıyor arkadaş..
açsın sorsun hocam. biz de merak edip okuyoruz.
buraya sormazsa nereye soracak vatandaş
-
sanmam getireceklerini. bildiğim kadarıyla her ithal edilen modelin ülkeye sokulabilmesi için (resmi yollardan) bazı şartların yerine getirilmesi (distributör tarafından) / bazı belgelerin hazırlanması gerekiyor. das auto 1 araç için bunları yapar mı? bence yapmaz, ama audinin vereceği cevabı ben de merak ediyorum.
-
sen bir mail at istersen audi'ye
-
Parayı verdikten sonra her araci getirirler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 7 Mayıs 2024; 8:26:3 > -
Audi A1 benım sürüp en çok keyif aldıgım araçlardan biriydi. eve araba olarak alınmaz ama çok param olsa aileye 2. araç olarak alınabilir.
-
Albayrac a sor birde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
açsın sorsun hocam. biz de merak edip okuyoruz. buraya sormazsa nereye soracak vatandaş |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X