Audi Q3 Advanced
-
-
Önce qasqhai byd 3008 arasında kaldığınız konuları bitirin de, sonra q3 tavsiyesi alırsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Forumu biraz rahatsız ettim hocam haklısınız. Nissan'ı seçtim onlar arasından fakat bir bayi ile konuştum bugün 2.7 fiyat çektiler Audi Q3 için. Nissanda 2.2 civarıydı üstüne koyup belki Audi alırım diye düşündüm.
-
Advance geliyor mu Türkiye'ye? Hiç advance modeli de görmedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam linkteki yerden gördüm aralık kampanyası 2.7 civarı fiyat çektiler
-
O paralara cikiyorsaniz vw d7 geldi karma menzili 600km üzeri,yalnız lütfen onun için de alınır mı diye konu açmayın mevcut konunuzu düzenleyip devam edin
İçten yanmalı araç bakan birine elektrikli tavsiye etmişsin . Harbi çok komiksin dede :D
Açtığı konuları okusaydin keşke diyeceğim ama sen ve okumak...
Hibrit araç bakan birine elektrikli tavsiye etmek .. evet çok mantıklı :D
Sadece Hibrit değil plug in hibrit de bakıyor
Buda şarj edebilirim arada bir demek
Karma 600km nin üzerinde menzili olan ID.7 ondan öneriyorum zaten,şarj etmeye edecek akaryakıtla ugrasmasin diye
Hakkat senin şu A3 insigniadan iyi direksiyon hissi yeter konusu ne oldu göremedik?
Neden konusunu açayım ki ben haklıyım . Senin otomobiller hakkında hiç bir şey bildiğin yok . Hala daha bilmiş bilmiş yazıp insanlara yalan yanlış tavsiyeler veriyorsun
Tamam ben bilmiyorum yalan yanlış tavsiye veriyorum buyur söylediklerinin konusunu aç beni madara et:)
A3 Insigniadan daha iyi otomobil direksiyon hissi yeter
Yaz foruma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X