Şimdi Ara

AUDI Q3 RS TANITILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2.5 litre 5 silindirli 310 HP ve 420 Nm tork üreten motor var. Bu güç 7 ileri vitesli S tronic şanzıman ve quattro dört tekerlekten çekiş sistemine bağlı.

Aracın ağırlığı 1.730 kg

Hızlanma değerleri 0-100km 5.5 saniye, maksimum hız 250 km/s.

Yakıt tüketimi ortalama 8.8 L/100km.

Audi RS Q3 bu sonbaharda satışa sunulacak ve Almanya fiyatlandırma 54.600 €.

AUDI Q3 RS TANITILDI

AUDI Q3 RS TANITILDI

AUDI Q3 RS TANITILDI

AUDI Q3 RS TANITILDI

AUDI Q3 RS TANITILDI

AUDI Q3 RS TANITILDI

AUDI Q3 RS TANITILDI

AUDI Q3 RS TANITILDI

AUDI Q3 RS TANITILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 22 Şubat 2013; 0:35:13 >

• Sunu alicak param olsa Rs5 alır daha sonra para kalırsa veya artarsa fiyatı ne olur bilmem neyse

Param olursa giderim Q7 alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 19 Şubat 2013; 22:52:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • q3 u sanki cok satiyorda rs i satsin..resmen fail bir araba.kesinlikle 1.6 si getirtilmeli dusuk fiyat icin.
  • İçi idare eder, dışı çok ucuz.
  • Gereksiz bir araç bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Q3, Q3 olarak kalmalı bence. RS pek de gerekli gelmedi bana.

Gerçi Nissan bile Juke'tan Juke R yaptı, demek ki böyle bir talep var.
  • beğendim,özellikle dışını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAKYAJLI BMW 5 SERİSİ TANITILDI!
    12 yıl önce açıldı
    Audi Q3 Hakkında
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • olmuş
  • q7 ve allroad harici bence audi suv yapmamalı.Q3 Q5 Q75 hikaye boşuna araç kalabalığı.
  • Niye tek egzoz çıkışı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

q7 ve allroad harici bence audi suv yapmamalı.Q3 Q5 Q75 hikaye boşuna araç kalabalığı.

Yanlış düşünüyorsunuz günümüzde insanlar arabayı sadece Suv sayıp almıyorlar.
    tasarım,boyutlar,fiyat gibi çokça kriter var.
    bmw x1 x3 x4 x5 x6 gibi araçları piyasaya sürerken ve sürecekken audinin boş durması büyük saçmalık olur.
    Aracı ben çok beğendim,özellikle iç kısım audi klasiği,mükemmel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

q7 ve allroad harici bence audi suv yapmamalı.Q3 Q5 Q75 hikaye boşuna araç kalabalığı.

Yanlış düşünüyorsunuz günümüzde insanlar arabayı sadece Suv sayıp almıyorlar.
    tasarım,boyutlar,fiyat gibi çokça kriter var.
    bmw x1 x3 x4 x5 x6 gibi araçları piyasaya sürerken ve sürecekken audinin boş durması büyük saçmalık olur.
    Aracı ben çok beğendim,özellikle iç kısım audi klasiği,mükemmel.

demek istediğini anlıyorum usta fakat tutmayan araçları çıkarmanın bir anlamı yok.bir q7 kadar satmışmı q3 veya bmw x5 kadar satmışmı x1 x3 ? tutulan belli modeller var evet çıkan q3 x1 x3 te güzel araçlar fakat x5 q7 gibi tutmadıkları için bence üretilmeselerde olur.aynı bmw 3 serisinin gt modeli gibi.güzelim 3 kasan varken çıkıp gt sini üretiyorsun.5 te tuttumu tutmadı aynı hatayı niye tekrarlıyorlar anlamıyorum.he şuda var biz görmüyoruz diye türkiyede tutmadı anlamına gelmez başka ülkelerde belki yok satar.neyse düşündükçe başka düşünceler çıkar illaki her malın bir müşterisi vardır.

• quote:

satış hedeflerine ulaşmasalar bu arabaları 100 bin üstü fiyatlardan ülkemize getirmezler.
    Düşünsene 100 150k civarı paran var ve suv istiyorsun.
    Herhalde kalkıp captivayla ix35le tiguanla ilgilenmezsin,daha lüks bir şeyler bakarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

satış hedeflerine ulaşmasalar bu arabaları 100 bin üstü fiyatlardan ülkemize getirmezler.
    Düşünsene 100 150k civarı paran var ve suv istiyorsun.
    Herhalde kalkıp captivayla ix35le tiguanla ilgilenmezsin,daha lüks bir şeyler bakarsın.

haklısın usta.
  • Egzos çok kötü durmuş çift çıkış yakışırdı.Ayrıca değişik bir arac olmuş bu bodykit rs line diye satılmalı kesinlikle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.