Şimdi Ara

AUDI Renk Sorusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eger mesaja resim yuklemeyi becerebildiysem bir soru soracağım. AUDI dunyasına yabancıyım ancak bu yıl sonuna dogru hersey yolunda giderse bir A3 edinmek istiyoruz. Bu yuzden ekteki canavarın AUDI renk skalasındaki resmi adını öğrenmem gerekiyor. Bilen var mıdır? Eger yanılmıyorsam gecenlerde bu renkte bir A3 gordum ve bayıldım. A4 AR Quattro'sunu da sık sık görüyorum, sabahları yol güzergahımda bir tane var ama amcama yetişip soramıyorum

Neyse, uzun lafın kısası bu rengi bir şekilde AUDI satış personeline anlatmam gerek onun için de en iyi yol resmi adını öğrenmek diye düşündüm. Bilen varsa da bu forumda vardır... Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler...

Eger resim eklemeyi beceremediysem şu linklerdeki A4'un renginden bahsediyorum...

http://www.audi.de/etc/medialib/ngw/product/a4/a4_allroad_quattro/my_2009/gallery.Par.0033.Image.jpg/1024x768_AAQ_U_10168.jpg
    http://www.audi.de/etc/medialib/ngw/product/a4/a4_allroad_quattro/my_2009/gallery.Par.0035.Image.jpg/1024x768_AAQ_U_10170.jpg
    http://www.audi.de/etc/medialib/ngw/product/a4/a4_allroad_quattro/my_2009/gallery.Par.0034.Image.jpg/1024x768_AAQ_U_10169.jpg

Tekrar tesekkurler...

AUDI Renk Sorusu

AUDI Renk Sorusu

AUDI Renk Sorusu

• quote:

Orijinalden alıntı: sargasso_sea

Merhabalar,

Eger mesaja resim yuklemeyi becerebildiysem bir soru soracağım. AUDI dunyasına yabancıyım ancak bu yıl sonuna dogru hersey yolunda giderse bir A3 edinmek istiyoruz. Bu yuzden ekteki canavarın AUDI renk skalasındaki resmi adını öğrenmem gerekiyor. Bilen var mıdır? Eger yanılmıyorsam gecenlerde bu renkte bir A3 gordum ve bayıldım. A4 AR Quattro'sunu da sık sık görüyorum, sabahları yol güzergahımda bir tane var ama amcama yetişip soramıyorum

Neyse, uzun lafın kısası bu rengi bir şekilde AUDI satış personeline anlatmam gerek onun için de en iyi yol resmi adını öğrenmek diye düşündüm. Bilen varsa da bu forumda vardır... Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler...

Eger resim eklemeyi beceremediysem şu linklerdeki A4'un renginden bahsediyorum...

http://www.audi.de/etc/medialib/ngw/product/a4/a4_allroad_quattro/my_2009/gallery.Par.0033.Image.jpg/1024x768_AAQ_U_10168.jpg
    http://www.audi.de/etc/medialib/ngw/product/a4/a4_allroad_quattro/my_2009/gallery.Par.0035.Image.jpg/1024x768_AAQ_U_10170.jpg
    http://www.audi.de/etc/medialib/ngw/product/a4/a4_allroad_quattro/my_2009/gallery.Par.0034.Image.jpg/1024x768_AAQ_U_10169.jpg

Tekrar tesekkurler...

AUDI Renk Sorusu

AUDI Renk Sorusu

AUDI Renk Sorusu

Muson gri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Muson gri değil bu araç... Muson Grisi şu;

AUDI Renk Sorusu
  • Su yeşili gibi duruyor. Suanki güncel kasalarda yok gibi. Konfiguratorden baktım bulamadım.
  • yanıt veren herkese teşekkürler... mevcut konfigurasyonda ben de bulamadım, aramaya devam :)
  • bayilere mail atma gibi bir şansın yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaskalı suikastçi

bayilere mail atma gibi bir şansın yok mu

ben de bunu düşünüyordum ama nasılsa bilen vardır demiştim bayilere değil direk almanya'ya yazmayı planlıyorum. bizdeki bayilerde bu tür detayları bilen bir satış görevlisi olduğunu sanmam, en azından ankara'dakilerin dünyadan haberi yok öyle söyliyim, doğuş ankara'da bırak renk sormayı, içeride ilgilenecek biri bile yok...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAT BEYAZ BMW 520i Araç Kaplama
    14 yıl önce açıldı
    Chevrolet aveo renk kodu sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

ben de bunu düşünüyordum ama nasılsa bilen vardır demiştim bayilere değil direk almanya'ya yazmayı planlıyorum. bizdeki bayilerde bu tür detayları bilen bir satış görevlisi olduğunu sanmam, en azından ankara'dakilerin dünyadan haberi yok öyle söyliyim, doğuş ankara'da bırak renk sormayı, içeride ilgilenecek biri bile yok...

istanbuldaki bayileri arayın... fiyat almak için aramış gibi yapıp araya renk bilgisini sıkıştırırsınız, olmaz mı ?

• quote:

quote:

quote:

istanbuldaki bayileri arayın... fiyat almak için aramış gibi yapıp araya renk bilgisini sıkıştırırsınız, olmaz mı ?

üşendim öncelikle TR'ye yazdım... bakalım yanıt gelirse paylaşırım, olmadı bir ara İstanbul'a gidince Maslak'a gidicez artık...

• quote:

quote:

quote:

beklenildiği üzere bizim audi tr'den bilen çıkmadı, info@audi.com.tr adresine yazdım, şaka gibi bayilere sorun yanıtı aldım...

ankara'daki doğuş'a epeyce gittiğim için böyle bir soruya yanıt alamayacağımı zaten biliyorum, o yüzden hiç uğraşmadım, gidip de canımı sıkmaya gerek yok.

biraz daha google, biraz daha audi.de derken aradığım rengi buldum. rengin adı "condor grisi / kondorgrau" özellikle a4 ar quattrolarda cok var. yeni a3 sportback'de almanya fiyatının 2.300 € olduğunu görünce düşünmeden vazgeçtim bu rengin tr fiyatlandırması (eğer gelebilirse tabi) en az 6.000 €'yu bulur ben o parayla araca, bana satarken de faydası olacak, ekstra bir sürü opsiyon eklerim... rengin binerken güzelliği olsa da neticede satarken direk çöpe atacağım bir para...

ilgilenen herkese teşekkürler...

editler: resim ekleme...

AUDI Renk Sorusu

AUDI Renk Sorusu

AUDI Renk Sorusu

AUDI Renk Sorusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mariner_1907 -- 7 Şubat 2013; 16:53:48 >

• İşine karışmak gibi olmasın ama Misano Red yakar ortalığı.
  • %100 katılıyorum, arabaya acayip bir hava katıyor... özellikle dikkat cekmek isteyenler icin

kondor grisini malum nedenlerden zaten rafa kaldırdım, şu anda aklımdaki 2-3 renkten biri de misano kırmızısı (bir digeri de fantom siyahı), 1200 € fark var ama kesinlikle deger. ama once yeni a3 sportback ulkemize gelsin, fiyatlar belli olsun, 2013 sonları gelsin, acelem yok...
  • Düşün bencede. Gerçekten değişik ve güzel bir renk. Normal kırmızı desen değil koyu desen hiç değil.

AUDI Renk Sorusu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.