Şimdi Ara

Audi vs bmw

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • B8 kasa audi a4 2.0 tdı quattro 177 ps mi, f30 kasa bmw 320d 184 ps arkadan itiş mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şansına iki arabayı da kullandım a4 son kasa 2.0 tdi 196 hp önden çekişti ama , tavsiyem Bmw olur. Direksiyon hissi yönelendirmesi dip gazdaki kontrol rahatlığı Bmw çok iyi. 4 çekerde yanlama felan yok ön kopuyor arkaya veriyor gücü oda kopunca 50/50 yapıyor saçma sapan hareketler. Ancak sakin sürecem yüksek hızda stabil olsun diyosan quatro alabilirsin ama sıkıcı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi splendidhdmi -- 25 Aralık 2016; 20:14:53 >
  • Quatro olmasa bmw diyecektim ama quatro olunca oturup bi düsündüm ama yinede bmw diyorum
  • İki aracı da tecrübe ettim.

Yalıtımda net daha iyi a4,kalite olarak bi tık a4 iyi geldi

Konforda yakınlar f30 daha yumusak gibiydi.

Performansta bmw üstün, Sürüş keyfinde arkadan itiş ve bmw faktörü malum.

Güvenlikte b8 audi amerikan kaza testinden iyi puan alamamıştı.

Audi ancak cazip fiyatıyla tercih edilebilir
  • Bu iki aracı da bende kullandım ama diğer kullanıcıların yorumlarını almak benım için de artı olacak, audi konfor olarak bmw den bi tık üstün kalite olarakta, arkadaş demiş 196 ps falan bence kullandığı aracın beygirini bilmesi gerek:) quattro ile bmw den virajlara daha hızlı ve korkmadan girdim bmw ile 120 ile girdiğim viraja quattroyla 140 girdim, ama 7 beygirlik fark ve arkadan itiş faktörü bmw de bi tık da olsa daha hızlı hissettirdi, ama b9 kasanın yanında altlarda f30 baya.

• f30 diyorum. b8'in rakibi e90.

ben olsam 320i alırdım ama, o kadar farka değmez bence 320d için.
  • Muss@ b8 e90 a göre üstün bi araç, hele ki iç kalitesine göre, f30 daha mantıklı rakip olarak, şöyle bir şey de var senin dediğine bakarak b9 f30 un rakibi olsun diyelim b9 kasa çok üstün, b9 gidiş olarakta düz yolda 255 e kadar gidiyor eğimsiz yolda ve teknolojik :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW F30 vs F10
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cano1737

Bu iki aracı da bende kullandım ama diğer kullanıcıların yorumlarını almak benım için de artı olacak, audi konfor olarak bmw den bi tık üstün kalite olarakta, arkadaş demiş 196 ps falan bence kullandığı aracın beygirini bilmesi gerek:) quattro ile bmw den virajlara daha hızlı ve korkmadan girdim bmw ile 120 ile girdiğim viraja quattroyla 140 girdim, ama 7 beygirlik fark ve arkadan itiş faktörü bmw de bi tık da olsa daha hızlı hissettirdi, ama b9 kasanın yanında altlarda f30 baya.

Adam yerine koyup yazmamak gerek senin gibilere 190 lık olanı yanlışlıkla 196 yazmışım. Hadi yat uyu ergen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.