Bildirim
Audi vs bmw
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Şansına iki arabayı da kullandım a4 son kasa 2.0 tdi 196 hp önden çekişti ama , tavsiyem Bmw olur. Direksiyon hissi yönelendirmesi dip gazdaki kontrol rahatlığı Bmw çok iyi. 4 çekerde yanlama felan yok ön kopuyor arkaya veriyor gücü oda kopunca 50/50 yapıyor saçma sapan hareketler. Ancak sakin sürecem yüksek hızda stabil olsun diyosan quatro alabilirsin ama sıkıcı olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi splendidhdmi -- 25 Aralık 2016; 20:14:53 > -
Quatro olmasa bmw diyecektim ama quatro olunca oturup bi düsündüm ama yinede bmw diyorum -
İki aracı da tecrübe ettim.
Yalıtımda net daha iyi a4,kalite olarak bi tık a4 iyi geldi
Konforda yakınlar f30 daha yumusak gibiydi.
Performansta bmw üstün, Sürüş keyfinde arkadan itiş ve bmw faktörü malum.
Güvenlikte b8 audi amerikan kaza testinden iyi puan alamamıştı.
Audi ancak cazip fiyatıyla tercih edilebilir -
Bu iki aracı da bende kullandım ama diğer kullanıcıların yorumlarını almak benım için de artı olacak, audi konfor olarak bmw den bi tık üstün kalite olarakta, arkadaş demiş 196 ps falan bence kullandığı aracın beygirini bilmesi gerek:) quattro ile bmw den virajlara daha hızlı ve korkmadan girdim bmw ile 120 ile girdiğim viraja quattroyla 140 girdim, ama 7 beygirlik fark ve arkadan itiş faktörü bmw de bi tık da olsa daha hızlı hissettirdi, ama b9 kasanın yanında altlarda f30 baya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
f30 diyorum. b8'in rakibi e90.
ben olsam 320i alırdım ama, o kadar farka değmez bence 320d için. -
Muss@ b8 e90 a göre üstün bi araç, hele ki iç kalitesine göre, f30 daha mantıklı rakip olarak, şöyle bir şey de var senin dediğine bakarak b9 f30 un rakibi olsun diyelim b9 kasa çok üstün, b9 gidiş olarakta düz yolda 255 e kadar gidiyor eğimsiz yolda ve teknolojik :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cano1737
Bu iki aracı da bende kullandım ama diğer kullanıcıların yorumlarını almak benım için de artı olacak, audi konfor olarak bmw den bi tık üstün kalite olarakta, arkadaş demiş 196 ps falan bence kullandığı aracın beygirini bilmesi gerek:) quattro ile bmw den virajlara daha hızlı ve korkmadan girdim bmw ile 120 ile girdiğim viraja quattroyla 140 girdim, ama 7 beygirlik fark ve arkadan itiş faktörü bmw de bi tık da olsa daha hızlı hissettirdi, ama b9 kasanın yanında altlarda f30 baya.
Adam yerine koyup yazmamak gerek senin gibilere 190 lık olanı yanlışlıkla 196 yazmışım. Hadi yat uyu ergen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X