Bildirim
Audi'yi Merso ve Bmw için rakip görmeyen bitek ben miyim ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Son A4'ten sonra ben de böyle düşünmeye başladım. Sanki VW Audi'nin önünü kesiyor gibi geliyor. -
Ben kesinlikle rakip değil bana göre heleki bu eviyedeyken önden çeker araçlarının olması ve ayrıca vw grubu bünyesinde olmasından dolayı Mercedes ve BMW varken gidipte audi almam.quote:
Orijinalden alıntı: OnurD7
Son A4'ten sonra ben de böyle düşünmeye başladım. Sanki VW Audi'nin önünü kesiyor gibi geliyor. -
audi vw nin premium havası verilmeye çalışılmış otomobilleri o yüzden bmw ve mercedesin her zaman gerisinde kalıyorquote:
Orijinalden alıntı: OnurD7
Audi alacağıma vw alırım niye aynı şeye fazla para verim ki. -
mercedes > bmw > audi -
Haklısınız zaten rakip değil.
Diğerleri araba
O, Audi... -
audi bu.....kardeşim borumu ? sana göre oyledir paran yetmez kelimeler yetmez....ne yazsam boş....quote:
Orijinalden alıntı: BojanBogdanovic
Haklısınız zaten rakip değil.
Diğerleri araba
O, Audi...
https://www.instagram.com/p/4XJ6zSOmBf/
birde bu varki diz çöktürür....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aviregal -- 20 Haziran 2016; 14:25:58 >
-
Vw den sıkıldı forum sıra audide anlaşılan -
Anti vw tayfası sıkılmış yine boş konu açıp laf sokma çabasındalar.. -
-
Sacma sapan konular , yaz tatilide geldiki Allah muhafaza, daha girilmez bu bolume ... -
quote:
Orijinalden alıntı: angarabebesi0606
boş yapma tirrek almıyım ayağımın altına karne nası ?
allah razı olsun buyuk cocugum bugun sınava girdi ...hayırlısı...)) -
Mercedes = Bmw >> Audi
>> bu isareti de bilen bilir artik -
Skodanin bile bazi parcalarinda audi logosu oldugu icin insanlar haliyle audiye karsi biraz onyargili. Bence audi ne zaman vw dwn ayrilabilrse o zaman insanlarin gozunde bmw mercedese rakip olabilir. -
Bugün dünya Audi günü mü nedir her taraf Audi başlığı :) -
Yeni a4
2.0 dizel otomatik girtlak 150.000 olsun alalim -
audi vag grubunun ledli guzeli. bmw ve mercedesle ayni cumlede kullanilabilmesi icin cok yolu var daha. -
A5 ve a6 cok guzel araclar.hele ki bu yeni tipsiz e serisi sozkonusuysa hic fazladan 30 40k vermem gozumu kirpmadan s line a6 alirim.a3 de a serisinden ve cla dan kaliteli. -
insignia ve diğerleriquote:
Orijinalden alıntı: shadowgeist
A5 ve a6 cok guzel araclar.hele ki bu yeni tipsiz e serisi sozkonusuysa hic fazladan 30 40k vermem gozumu kirpmadan s line a6 alirim.a3 de a serisinden ve cla dan kaliteli.
Benzer içerikler
- turbo akü nasıl
- citroen güncelleme uygulaması
- toyota corolla yorum
- toyota auris 1.4 d-4d otomatik şanzıman
- vergi borcu olan kişi araç alabilir mi
- mazda 2024
- akü markaları
- ssangyong torres türkiye fiyatı
- trafik cezası itiraz
- mg 7
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X