Şimdi Ara

Auidi TT Tasarımım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk araba tasarımım. renderlarda sorun yaşadım. Ekran kartım çok iyi değil.

Auidi TT Tasarımım

Auidi TT Tasarımım

Auidi TT Tasarımım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Najash -- 22 Kasım 2011; 2:08:24 >

• bi tane bile yorum yok mu yahu:)
  • Dikiz aynasında problem var, biraz aracın duruş açısından dolayı, biraz da SolidWorks'ün bu konudaki ufak tefek hatalarından dolayı resim çok iyi görünmüyor. Çizgilerde orantısızlık var gibi görünmüş. Eğer iç tasarım yapmıyorsanız aracın rengini açık, camların rengini koyu yapın. Jant çapını da arttırın. Render'ı da, PhotoView eklentisi ile yapmanızı tavsiye ederim. Güzel bir çalışma. Kolay gelsin.
  • PhotoView kullanarak aldım fakat ekran kartım yetersiz. İlk çalışmam olduğu için bazı yerlerde sorun var.

Auidi TT Tasarımım

Auidi TT Tasarımım

Auidi TT Tasarımım

belirttiğiniz konuları mümkün mertebe rütuşladım. Ekstradan direksiyon ve ön konsol ekledim. son hali bu. daha fazla uğraşmıcam bu arabayla çünkü bayıldım artık. :)

• Fena değil. Başka bir tasarımla bekliyoruz o zaman.
  • ortak çalışmalar olursa, katılmayı isterim. Ortak çalışma haricinde çok parçadan oluşan montaj işine girmeyi planlamıyorum. Tek parça çizimlerimi burdan yayınlama ya devam edicem. Görüşmek üzere ;)
  • İlk için güzel bir baslangıç olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AUDİ A6 C6 hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Eski kasa audi a5 alınır mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • başlangıç olarak iyi ama jantları değiştir aga hiç estetik ve güzel deil biraz büyüt jantları
  • rabanın tepesini yüksek ve arabayıda kısa çizmişssin biraz daha geniş ve uzun çizersen oyuncak araba gibi görünmekten kurtulabilir
  • İlk araba tasarımına göre bakarsak, güzel olmuş.
  • arabanın boyutuyla alakalı yazan arkadaşım yanlış anlama ama o aracın orijinal boyutu o. yani boyunu ben kafama göre tayin etmedim. jant ve teker büyüklükleri de öyle. bluprint yöntemiyle yaptığım için en boy yükseklik gibi değerleri hiç değiştirmeden çalıştım. boyun kısa gözükmesinin nedeni tamamen perspektifle alakalı. render aldığım açı yüzünden olabilir. ama eleştiriler için teşekkür ederim. daha iyisini yapmak ümidiyle:)
  • bu tur isler solidde cok guzel olmuyor, araba hos olmus yeni calismalarda gorusmek uzere :)
  • Lastikler ışığı bu kadar yansıtmaz, hatta hiç yansıtmaz, reflection'ı kapatırsan daha gerçekçi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.