Şimdi Ara

AURİS (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.253
Cevap
1
Favori
96.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: karamel

quote:

Orjinalden alıntı: ees

Arkadaşlar birkaç sorum olacak ! (Comfort, MMT, Dizel)

1- Araca ipod bağlantısı yapılabiliyor mu?
    2- Manuel klimayı otomatik klimaya dönüştürme şansı var mı?

bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

1-ipod bağlantısı yapabilmen için bi servise basvurup 360 ytl karsıyığında bağlantı kitini taktırabiliyosun

2-zor hatta zor yani aracı satıp elegant ını almak daa iyi

• Arkadaşlar,

Farkındasınızdır muhtemelen. İlk bu başlık açıldığı zaman, çok az sıklıkla görüş bildirilliyordu. Artık oldukça aktif olmuş durumda.
    Bu aracında ne kadar sevildiğinin göstergesidir sanırım. Bazı başlıklarda tutmadığı yönünde görüşler gelmişti.
  • bu vites değişim göstergesinin ne işe yaradığını bulamadım. kullanmıyorum ama bazan gözüm takılıyor 2000 devirden itibaren vites yükseltme ışığı yanıyor. vites düşürme ışığınınsa hiç yandığını görmedim. acaba benim göstergede bir problemmi var.
  • düz yolda vites artırma işlemini o göstergeye göre yaparsan maksimum yakıt tasarrufu yapmış olursun.
    vites düşürme ışığı ise yüksek vites ile çooook düşük hızlara indiğinde yanıyor, bir dene istersen 3. vitesle giderken duracak kadar yavaşlamayı.
    bir de yokuş aşağı boşta inerden vites düşürme ışığı yanıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: RicCo

bu vites değişim göstergesinin ne işe yaradığını bulamadım. kullanmıyorum ama bazan gözüm takılıyor 2000 devirden itibaren vites yükseltme ışığı yanıyor. vites düşürme ışığınınsa hiç yandığını görmedim. acaba benim göstergede bir problemmi var.
  • sanırım eksik anlattım. aracım benzinli. ilk kalkışta hızlanmaya başlıyorum, 2000 devire geldiği anda vites yükseltme ışığı yanıyor. 2000 devirde ben vites yükseltsem araba bayılır.

bugün bir arkadaşımda baktı ve bu dizele göre ayarlanmış dedi. bu tüm aurislerde böylemi.
  • toyota lar oturma pozisyonu olarak yüksek kalıyor. mesela bi opel den inip bindiğinde daha iyi anlıyorsun. sanki koltuk çok yüksekte kalıyor gibi yukardan bakıyorsun herseye. sizde ilk defa kullanıyorsanız zor gelebilir
    valla alısmak zor ama zamanla olur
  • quote:

toyota lar oturma pozisyonu olarak yüksek kalıyor. mesela bi opel den inip bindiğinde daha iyi anlıyorsun. sanki koltuk çok yüksekte kalıyor gibi yukardan bakıyorsun herseye. sizde ilk defa kullanıyorsanız zor gelebilir
    valla alısmak zor ama zamanla olur

opelde çok aşağıda koltuklar. insan gömülüyor koltuğa, bende onlara alışamadım, inip binmek zor geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RicCo

sanırım eksik anlattım. aracım benzinli. ilk kalkışta hızlanmaya başlıyorum, 2000 devire geldiği anda vites yükseltme ışığı yanıyor. 2000 devirde ben vites yükseltsem araba bayılır.

bugün bir arkadaşımda baktı ve bu dizele göre ayarlanmış dedi. bu tüm aurislerde böylemi.

öyle şey olurmu.dizelinki ayrı benzinlinin ki ayrı.2000 devirde vites değiştiği zaman araç bayılmaz.en ideali zaten 2000 3000 devir aralığıdır.
  • ben bir kaç kere o ışıklara uydum araba kesinlikle bayılmadı öyle bir sorunu yok ben dizele göre ayarlandığınıda sanmıyorum çünkü o ışıklara uyulursa yakıt minumuma iner ama araba açıldıktan sonra kullanılsa daha iyi olur çünkü açılmamış arabada 60 la giderken 5 e atmak olmaz nasıl alışırsa öyle gider diye düşünüyorum...
  • toyotanın 93-98 kasalarında oturunca gömülüyorsun sanki öyle olunca bana daha güvenliymiş gibi geliyor ama olsun böyle daha iyi ya birazdaha jeep gibi
  • ne fark varkı manuel olsun çok değişen bişe yok bence ya bnm arabam class ve manuel ben memnunum
    quote:

Teşekkürler.
    quote:

quote:

Arkadaşlar birkaç sorum olacak ! (Comfort, MMT, Dizel)

1- Araca ipod bağlantısı yapılabiliyor mu?
    2- Manuel klimayı otomatik klimaya dönüştürme şansı var mı?

bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

1-ipod bağlantısı yapabilmen için bi servise basvurup 360 ytl karsıyığında bağlantı kitini taktırabiliyosun

2-zor hatta zor yani aracı satıp elegant ını almak daa iyi

• quote:

Orjinalden alıntı: circuit

Toyota Gedizler'den aldım aracı..serviste aynı yerin servisi.
    3 adet servis raporu var elimde.. rot ayarı yapıldı kontrol edildi diye verdiler, trafik çok yoğun olduğu için test edemedim.
    yarın sabah kontrol edeceğim yine.

şimdi size sorularım var;
    aracın sağa çekmesinin nedenleri teknik olarak nelerdir?
    bunun giderilmesi için neler yapılır?

zaman ayırdığınız için teşekkürler..

sonucu yazmamışsınız ? nedir son durum ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gitar01

ben bir kaç kere o ışıklara uydum araba kesinlikle bayılmadı öyle bir sorunu yok ben dizele göre ayarlandığınıda sanmıyorum çünkü o ışıklara uyulursa yakıt minumuma iner ama araba açıldıktan sonra kullanılsa daha iyi olur çünkü açılmamış arabada 60 la giderken 5 e atmak olmaz nasıl alışırsa öyle gider diye düşünüyorum...

08 model arabada acilma acilmama durumu olur mu? son modellerde bu durumun soz konusu olmadigi soylendi bana..
    ben de akilli vitese uyuyorum..arabada bayilma olmuyor...
    sanirim en onemli sey ki ben de hala tam alisamadim gaz pedalina uygulanan siddet...
  • Auris'in de içinde bulunduğu C segmentinin 2007 yılı satış adetleri şöyle olmuş.
    Megane Sedan 21874
    Corolla 16781
    Accent Era 15457
    Focu Sedan 14096
    Civic Sedan 12676
    Linea 9628
    Jetta 8651
    Astra HB 8468
    Grande Punto 8214
    Astra Sedan 6244
    Golf 4735
    Auris 4725
    C4 4047
    Focus HB 3070
    Kia Cerato 2689
    Audi A3 2223

Auris'in Aralık ayı satışları 824 adet. Anlaşılan kampanya epey etkili olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: designedbyimac

quote:

Orjinalden alıntı: gitar01

ben bir kaç kere o ışıklara uydum araba kesinlikle bayılmadı öyle bir sorunu yok ben dizele göre ayarlandığınıda sanmıyorum çünkü o ışıklara uyulursa yakıt minumuma iner ama araba açıldıktan sonra kullanılsa daha iyi olur çünkü açılmamış arabada 60 la giderken 5 e atmak olmaz nasıl alışırsa öyle gider diye düşünüyorum...

08 model arabada acilma acilmama durumu olur mu? son modellerde bu durumun soz konusu olmadigi soylendi bana..
    ben de akilli vitese uyuyorum..arabada bayilma olmuyor...
    sanirim en onemli sey ki ben de hala tam alisamadim gaz pedalina uygulanan siddet...

sıfır arabanın acılma acılmama gibi derdi yok.akıllı vitese uyarsanız yakıtta ekonomi yaparsınız.60 la 5. vitesde gitmenin araca hiçbir zararı olmaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: iron1

Auris'in de içinde bulunduğu C segmentinin 2007 yılı satış adetleri şöyle olmuş.

Selam,

Kaynak gösterebilir misiniz? Detaylı incelemek isterim...
  • arkadaşlar 17 ocakta gelecek denilen kaliperler dün servis danışmanının tlfondaki söylemine göre 31 ocak ta gelecekmiş.Anlamadım ne iş??
    kaliperleri değiştiren var mı? aranızda eğer varsa ne kadar zamanda değiştirdiniz?
  • 1 ay önce değiştirdim,1-2 saat sürüyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: u8k

arkadaşlar 17 ocakta gelecek denilen kaliperler dün servis danışmanının tlfondaki söylemine göre 31 ocak ta gelecekmiş.Anlamadım ne iş??
    kaliperleri değiştiren var mı? aranızda eğer varsa ne kadar zamanda değiştirdiniz?
  • Sayın Arkadaşlar

Yeni araba alacağım

3 alternatifim var 1- auris benzinli comfort 34.500 ytl 2-opel enjoy 115 bg 34.500 ytl 3- golf 122 bg tsi 36.500 ytl

siz olsanız hangisini alırsınız
  • opelde golf te kasa değiştirecek. aslında burda opeli dışarı atalım çünkü toyota ve golf kadar sorunsuz ve kaliteli değil. ben olsam golf yada auris alırım.. ben bir auris kullanıcısı olarak golfüde bir kenara atamayız. ama bence burdan sonra donanıma bakabilirsin birde golfün kasa değiştirecek olması beni düşündürürdü.. sonuçta auris çıkalı daha 1 sene bile olmadı... sonuçta ne alırsan hayırlısı olmak dileğiyle:)
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.