Şimdi Ara

auris 1.33 & golf midline plus...son konum..son ıkı ilan...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar konu açmışlığım pek yoktur. iki gün önce auris ile ilgili bir konu açmıstım...ilandakı sahıbı ile anlaşamadık...

bende yenı arac arastırmaya başladım...golf mıdlıne plus modelıne bakıyordum ama uygun bulamıyordum....

aşağıda golf mıdlıne plus modleını buldum....ıkı aracta aşağıda,ikisi de giriş paketleri...auris 42 ye golf 46 ya bırakıyor...golf 2012 aralık dıyor....

yarın karne işlerını bıtırdıkten sonra h.sonu kararım vermeyı dusunuyorum arkadaslar...

ama hangisine karar veremıyorum...auris in motoru düşündürüyor,golf 1.2. turbo sayesınde herkes memnun gibi....

karar aşamasında siz ne yapardınız arkadaşlar....

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-yeni-kasa-golf-189472537/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-19.500-km-tertemkz-ekstrali-auris-192423955/detay/

ıkısınınde sahıplerı ıle gorusuldu...ama karar henüz verılmedı....

• toyota auris 1.33 life sıfırı 46.750 tl dahada indirim yaparlar hiç uğraşma ikinci elle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAKTAN06

toyota auris 1.33 life sıfırı 46.750 tl dahada indirim yaparlar hiç uğraşma ikinci elle.

Evet Şubat 15 ınden sonra gelecekmiş tüm bayilerde kalmamış...Subattakılerde 2015 olacak
  • Toyota sever olarak oyum golf'e diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan5408

Toyota sever olarak oyum golf'e diyorum.
    Donanımları bilmiyorum sırf motor yüzünden golf diyorum.
  • Toyota'yi sifir icin zorlayin bakalim ne kadar fiyat verecekler aldiginiz fiyat icinize sinmezse 1.2 TSI Golf derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatum

quote:

toyota auris 1.33 life sıfırı 46.750 tl dahada indirim yaparlar hiç uğraşma ikinci elle.

Evet Şubat 15 ınden sonra gelecekmiş tüm bayilerde kalmamış...Subattakılerde 2015 olacak

Araç acil lazım mı size? Değilse eğer şunun şurasında 20-25 gün kalmış. Biraz sabredin eğer bütçenize uyuyorsa aracı sıfır alın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

quote:

Araç acil lazım mı size? Değilse eğer şunun şurasında 20-25 gün kalmış. Biraz sabredin eğer bütçenize uyuyorsa aracı sıfır alın.

Alıntıları Göster
    Auris'in sıfırını eğer Şubata kadar beklersiniz 1.500 lira gibi bir indirim ile alırsınız. Ancak ne hikmetse 1.33 Auris de arka camlar elle açılmakta ama klima dijital. Ve Auris İngiliz üretimi. Ancak 1.33 Corolla da Türkiye üretimi olmasına rağmen arka camlar otomatik. İkisi de LIFE donanım. 1.33 kullanıcısı olarak size performans hakkında diğer konunuz da yazmıştım. Tatminkar bana göre.

İki arabayı da inceleyin. GOLF 1.2 TSI vergi avantajı ile de öne geçmiş oluyor. 1.2 dilimine giriyor. Auris maalesef 33 cc yüzünden vergi açısından 1.6 ile aynı. Arka camları da manual. Golf nasıl bilmiyorum. Ancak Auris life donanım olmasına rağmen güvenlik açısından full donanım ile de eşit. Siz yine de iki arabayı inceleyin, sıfırları için fiyat sorun ve gerekirse 1 ay bekleyin temiz olsun.

• Golfün motoru hem ekonomik hem de bir alt dilimle vergiden dolayı sizi memnun edecektir ayrıca 0-100 10.2 sn olan bir araçtan bahsediyoruz. Donanım olarakta aurise göre sadece dijital kliması yok ancak auristen 5-6 daha fazla özelliğe sahiptir. Gözüm kapalı Golf diyorum.

Aurisi 45-46 bine 2015 model alabilirseniz o zaman durum değişir, ayrıca kalite olarak TMUKde üretilen bu araç TRye göre daha kalitelidir.
  • Teşekkürler arkadaşlar h.sonu toyata biyii ile gorusecegim bakalim
  • quote:

Teşekkürler arkadaşlar h.sonu toyata biyii ile gorusecegim bakalim
    bence toyota corolla için zorla aurisin içi çok basık görünüyor içi bej bir corolla sizi memnun eder.
  • Hacı çok gezerim dersen auris LPG uyumlu. Taktırır gezersin, ama kalite ve Donanım olarak golf daha önde. Bu arada 1.2 bm var akrabamda. 7 litre ortalaması var şehir içi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadri.abi

Hacı çok gezerim dersen auris LPG uyumlu. Taktırır gezersin, ama kalite ve Donanım olarak golf daha önde. Bu arada 1.2 bm var akrabamda. 7 litre ortalaması var şehir içi.

çok falan gezmem de işim dolayısıyla zamanımızda olmuyor pek....

öncekı aracımla 2 yılda 15 bın km yapmıstım...2010 da sattık...

bunlar arasından da gönlüm golf aklım auris dıyor....bakma aresı guzel de alma ya gelince insanın aklı iyice karısıyor...

ilandaki golf un 28 bınlerde olması da kafamı karıştırıyor...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sadri.abi

Hacı çok gezerim dersen auris LPG uyumlu. Taktırır gezersin, ama kalite ve Donanım olarak golf daha önde. Bu arada 1.2 bm var akrabamda. 7 litre ortalaması var şehir içi.

çok falan gezmem de işim dolayısıyla zamanımızda olmuyor pek....

öncekı aracımla 2 yılda 15 bın km yapmıstım...2010 da sattık...

bunlar arasından da gönlüm golf aklım auris dıyor....bakma aresı guzel de alma ya gelince insanın aklı iyice karısıyor...

ilandaki golf un 28 bınlerde olması da kafamı karıştırıyor...

28000 bir şey değil. Az km yapıyorsunuz. Kesinlikle golf tercih edin. Bi binseniz dediğimi anlarsınız .

• Auris tabiki lpg ile neredeyse sorusuz çalışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kami Kaze

Auris tabiki lpg ile neredeyse sorusuz çalışır
    1.33 vergısı 1.6 ıle aynı olması ve ıstediğim bazı donanımlar olmaması sebebıyle 1.6 olanına yönlendım...

ilandakı arac sahıbı ile görüştüm...yarın bakacağım...beğenırsem kaporayı verıp halledeğim inş.

ama tüstü siyah kaplama yazmıs...o kafamı kurcaladı...yaları sıcak olmaz mı?...ve aracın orjınalliğini bozmaz mı?...

ileride ben satarken sorun cıkarmasın?....

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-tamamen-orjinal-auris-7-000-km-de-197992230/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatum -- 23 Ocak 2015; 18:35:58 >

• quote:

1.33 vergısı 1.6 ıle aynı olması ve ıstediğim bazı donanımlar olmaması sebebıyle 1.6 olanına yönlendım...

ilandakı arac sahıbı ile görüştüm...yarın bakacağım...beğenırsem kaporayı verıp halledeğim inş.

ama tüstü siyah kaplama yazmıs...o kafamı kurcaladı...yaları sıcak olmaz mı?...ve aracın orjınalliğini bozmaz mı?...

ileride ben satarken sorun cıkarmasın?....

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-tamamen-orjinal-auris-7-000-km-de-197992230/detay

Alıntıları Göster
    Türkiye'deki en saçma motor seçeneği toyota'da galiba. 1.33 nedir ya

• Kilometreye takilmayin golf icin. Bendeki 55.000 km.de binen inanmaz. Arac kendini salmiyor. Ilk gunku atiklikte. Aurisin motoru atmosferik. Forum atmosferik sever lpg uyumlu oldugu icin. Ama ben orijinalligi bozulmus arac sevmiyorum. Daha once lpgli aracla cok ugrastim. 2 senedir 1.2 tsi bmt ile mutluyum. Tavsiye de ederim acikcasi.
  • Bir toyota kullanıcısı olarak Golf diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2jz1993

Bir toyota kullanıcısı olarak Golf diyorum
    Hocam ne aldınız sonuç olarak. Bende de şu an bu iki araç arasında kaldım merak ediyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.