Arkadaşlar geçenlerde 2008 auris arabamla kaza geçirdim, araba pert derecesinde (ben de çizik bile yok nerdeyse)... kasko da kazık attı.. yani bir başıma kaldım... sanayiden birkaç kişiye gösterdim hepsi 5-8 bin arası masraf çıkar dediler(servis 39bin çıkarmıştı).. Sizden şu konuda fikir istiyorum Arabayı hasarlı hlade mi satayım yaptırıp bineyimmmi yaptırıp satayım mı şimdiden tşk.ler
Şaside bir problem yok sadece sağ ön lastiğin rotil'i kırılmeş Zrot eğilmiş..geri kalan kaporta hasarı
kasko nasıl kazık attı anlamadım. geçmiş olsun şasi de bişi yoksa sizide korumuş güven kazanmışsa yaptrılıp binilebilir
aracımı sıfır aldığım plaza ankarada ben başka şehirdeyim, poliçe yenileme zamanı geldiğinde aradılar,kredi kartı bilgilerimi aldılar ve poliçeyi yolladılar, ama karttan hiç para çekemişler ve iptal etmişlermiş,tabi ben kaza yapınca öğrendim bunu
çok büyük geçmiş olsun.
Geçmiş olsun..
Geçmiş olsun, kötü bir durum. Bu halde ne kadara gider araştırın, eğer çok değer kaybediyorsa yaptırıp öyle satın bence.
Arkadaşlar, kasko bedelini kredi kartınıza taksit yaptıysanız her ay taksitlerin tahsil edildiğini mutlaka kontrol edin. Aksi takdirde kaskonuz geçersiz olabilir.
Sigorta konusunda benzer olaylar duymuştum. Bu yüzden her seferinde gidip yerine yaptırmak zorunda kalıyorum. Hem de tek çekim yaptırıyorum her ihtimale karşı. Yok işten izin al, yok bilmem ne
1.servis nasıl 39 bin masraf çıkarıyor onu anlamadım zaten araba o kadar etmez 2.kasko olayını anlamadım adamlar para çekemediği için senin poliçe geçersiz mi olmuş ? kendileri para çekemediler ise poliçeyi neden sana yolluyorlar arayıp para çekemedik şuan kaskonuz yok demeleri lazımdı
Poliçe bitmeden hazırlanıp yollanmıştır, kart numarasında yanlışlık varsa veya kart telefon/internet işlemlerine kapalıysa veya kart limiti yetersizse çekilememiş olabilir. Bu durumda sorumluluk sigortalıya aittir ve poliçe üzerinde primler ödenmediği takdirde geçersiz olacağı yazılıdır. Siz siz olun poliçe primlerinin tahsil edildiğini kontrol edin.
Bazı poliçelerde kredi kartına taksit yapılıyor ancak tüm bakiye bloke edilmiyor, bu yüzden de mesela 5. taksit zamanında kartta limit olmadığından veya başka bir sebepten dolayı çekim yapılamıyor ve poliçeniz ödeme yapılana dek geçersiz oluyor. En garanti yolu tüm bakiyeyi taksitli de olsa karttan çektirmek/bloke ettirmek.
Geçmiş olsun , aracı yaptırıp satın , zaten başınıza birşey gelmiş birde malınızı iyice öldürmelerine izin vermeyin , düşene herkez vurur bu piyasada . Hatta yapılınca birkaç ay binin öyle ilan verin .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme