Şimdi Ara

Auris Sürüş Konforsuzluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
5.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2015 model 1.6 Advance CVT aracım var. 0 km olarak aldık. Daha önce hiç Toyota'm olmamıştı ancak orta yaş üstüne hitap eden sorunsuz, rahat kullanımı olan bir markadır diye bilirdim.

Aracın 132Hp motorundan, CVT şanzımanından, kullanım rahatlığından vs. çok memnunum ancak aracı aldığımdan beri sürüş konforundan bir türlü tatmin olamadım.

Süspansiyonları sert mi yumuşak mı tam anlayamadım. Yüksek süratlerde konforlu hissi veriyor ancak yavaş ilerlerken çukurlarda rahatsız ediyor. Lastiklerden birinin patlamasıyla lastik basınçlarının 38'de olduğunu anladım. Fabrika çıkışı 38 hava basılıyormuş. Ayrıca kapı içindeki etikette de >160kmh hız için 38 gösteriyor. Lastik tamiri sonrası bütün lastiklerin havasını 33'e indirdik. Belirgin bir derecede konforda artış oldu. Ancak hala rahatsız edici düzeyde vuruyor çukur ve kasislerde.

Daha yeni 10000km bakımını yaptırdık, anormal bir durum söz konusu değil. Şirket aracı olarak 2015 Focus kullanıyorum. Kesinlikle Auris'ten daha konforlu, yoldaki çukur ve tümsekleri daha iyi sönümlüyor. Ciddi miktarda para verip aldığımız Toyota'dan daha iyi işler çıkarmasını beklerdim.

Auris sahipleri veya kullanmış olanların bu konudaki yorumlarını merak ediyorum. Acaba ben mi çok abartıyorum?

• Kimse yazmamış mı yoksa bana mı öyle geldi bilmiyorum. Konforsuz bir araba kesinlikle değil. Arkada hem bağımsız süspansiyon var. Sorun sert hamurlu lastiklerde. Turanzayla geliyor. Çok sert ve malesef konforsuz bir lastik. Continental alırsanız eğer hem sesi azaltırsınız hem de konforu artar.
    Bu yorumu 2013 kasa auris ve 2016 makyajlı auris kullanan biri olarak yapıyorum. Sorun tamamen lastikler.
  • Fluence kiralayıp kullanın.Sonra aurisin koltuğunu bile seversiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim duyduğun sesler normal... genel olarak alman ve amerikan arabaları bu konuda iyi sanırım..(ve amerika için üretilen japon arabaları)
  • ben fabrikanin dedigi disinda hava basanlari anlayamiyorum. yani onca muhendis ar-ge, bize diyor ki 38 basin. sanayideki benzincideki x 'usta' 32 bas gec diyor. yav bu kadar basit olmamali. toyota mal mi? dusunmuyor mu 33 bassinlar konforluda olur diye.
  • un momento kullanıcısına yanıt
    Kapı içindeki etikette
    >160kmh için 38
    <160kmh için 33 veya 34 önermiş(net hatırlamıyorum)

Fabrika çıkışı 38 basmışlardı, yetkili serviste 33'e alındı ve basınç sensörünü de 33'e set edildi.
  • Hocam küçük çukur ve tümsekleri(yollardaki sıralı boyalar) çoğu araç iyi sönümleyemez. Yol tutuş namına bu böyledir. Auris'in konforu çoğu araca göre iyidir bundan emin olun.

• İlginç ben auris test ettiğimde düşük hızlarda amortisörleri çok rahat pamuk gibi gelmişti vwlerden sonra.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TOYOTANIN SÜSPANSİYONLARI
    12 yıl önce açıldı
    aveo yol tutuşu yetersiz
    10 yıl önce açıldı
    SUV araç
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya siz abartıyorsunuz ya da araçta bir problem var hocam 2 sene auris kullandım rahatsız edici bir konforsuzluğu yoktu

• quote:

Orijinalden alıntı: 38erciyes

Fluence kiralayıp kullanın.Sonra aurisin koltuğunu bile seversiniz.

Fluence aracımız var konforu gayet yeterli. Çukurda vurma v.s gibi sorunları yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TUG10

Hocam küçük çukur ve tümsekleri(yollardaki sıralı boyalar) çoğu araç iyi sönümleyemez. Yol tutuş namına bu böyledir. Auris'in konforu çoğu araca göre iyidir bundan emin olun.

Ceed sınıfının en konforlu aracıdır açık ara önde

https://www.youtube.com/watch?v=zmjvQD9EJek 11. dakikadan sonrasını izleyin
  • Yuh 38 hava nedir ya?

Ben 34 basmaya korkuyorum.
  • Aurisin 10 bin bakımını kaça yaptırdınız ?..

• quote:

Orijinalden alıntı: Code140

quote:

Orijinalden alıntı: TUG10

Hocam küçük çukur ve tümsekleri(yollardaki sıralı boyalar) çoğu araç iyi sönümleyemez. Yol tutuş namına bu böyledir. Auris'in konforu çoğu araca göre iyidir bundan emin olun.

Ceed sınıfının en konforlu aracıdır açık ara önde

https://www.youtube.com/watch?v=zmjvQD9EJek 11. dakikadan sonrasını izleyin

Bu sınıftaki en konforlu araçlardan biri diyor, sınıfının açık ara en konforlu aracı olduğunu nereden anladınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Yuh 38 hava nedir ya?

Gerçekten çok fazlaymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fredd_35 -- 15 Nisan 2017; 17:4:4 >
  • quote:

Yuh 38 hava nedir ya?

ben onlere 39 arkalara 36 basiyorum. kitapcikta bahsedilen ve yapilmasi gereken bu.
  • Arabada problem olmalı yada sınıfındaki diğer araçları kullanmadınız.Auris sınıfındaki diğer araçlardan sürüş konforu olarak önde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: un momento

quote:

Yuh 38 hava nedir ya?

ben onlere 39 arkalara 36 basiyorum. kitapcikta bahsedilen ve yapilmasi gereken bu.

Hangi araba o?

Benim arabaya boşken 32 yüklüyken 33 yazıyor
  • orhan1461 kullanıcısına yanıt
    450TL

• quote:

quote:

quote:

Yuh 38 hava nedir ya?

Hangi araba o?

ibiza fr tek kapi 2016

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yuh 38 hava nedir ya?

Hangi araba o?

ibiza fr tek kapi 2016

Tövbeler olsun.

Ben Monster Truck falan bekliyordum.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.