Şimdi Ara

AUTOCAD SP2'YE KURULMUYOR MU? ÇOK ACİL..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KURAMADIK Bİ TÜRLÜ AUTOCAD 2006 VAR SP2 HATASI VERİYOR

• sp2 hatası değil o.. autocad sisteme kurulmak için .NET framework bilgisayarınızda kurulu olmalıdır..autocad kurulurken .NET framework'ün sp1 güncelleştirmesini yapmaya çalışıyor..ve sisteminizde kurulu değilse de hata veriyor..yapmanız gereken microsofttan .NET framework indirip kurmak isterseniz güncelleştirmeyide indirip kurun böylece autocad sorun çıkarmadan kurulacaktır...

saygılar...

.NET framework 1.1 türkçe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cscageonly -- 2 Ocak 2006 22:37:04 >
  • sana minnettarım
  • Arkadaşta kuramamıştı bu iyi oldu
  • ben net frame work u da kurdum yemedi ne yapacaz bilgin varmı
  • ilk once 1.0 indir sora 1.1 yamasini yap...
  • bir arkadaşa kurmuştum şimdi tam hatırlamıyorum ama setup.exe sürekli dediğiniz hatayı veriyordu bende yanılmıyorsam msi uzantılı bir dosya var onu çalıştırmıştım kurulmuş idi, bir deneyin isterseniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de aynı hatadan müzdaribim 1063 Error hatası(setup loglarından çıkıyo) Online supporttan araştırdım, .Net framework bilgisayarınızda kurulu ise çalışmaz diyor. Framework'u kaldır ondan sonra Autocad'i yükle diyor ,Autocad zaten setup sırasında Framework'ü yükleyecek diyor. Benim sistemde önceden Framework yüklüydü hata verdi, Framework'ü kaldırdım yine hata verdi,5 saattir yüklemeye çalışıyorum sinir sistemim bozulacak, çözümü olan yollasın.
  • Tamamdır arkadaşlar bu işi de hallettim, önce sisteminizde var olan Framework'u Denetim masası/prog.ekle kaldır'dan kaldırıyoruz. Ardından CD'nin içerisindeki önce dotnetfx.exe ve sonra KB867460.exe'yi yüklüyoruz,restart atıyoruz ve ardından AutoCad setup'ı sorunsuzca yükleniyor.
  • benim kardeşim mühendiz sp 2 de kurulu ancak autocat in en son sürümüde var ve her hangi bir sorunda yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.