Şimdi Ara

windows 98 de internete bağlanmak için ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar internet explorer'a girince telefon numarasını filan soruyo sanki 54k gibi ama ben adsl ile bağlıcam ne yapmam lazım. Modem arayüzü ile ayar çekeyim dedim kabul etmiyor. Lütfen 98 mi filan diye dalga geçmeden bir yardım edin lütfen

• 98 mi?
  • Arkadaş geçmişten geliyor.
  • Biz bi keresinde bağladık 98 e adsl çalışır yani ama sene 2006 orta sondaydım şu an üniversitedeyim unuttum nasıl olduğunu zaten bilgisayarcı bi tanıdık geldi bağladı bi halt anlamadım çok karışık şeyler yaptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tango-1

Biz bi keresinde bağladık 98 e adsl çalışır yani ama sene 2006 orta sondaydım şu an üniversitedeyim unuttum nasıl olduğunu zaten bilgisayarcı bi tanıdık geldi bağladı bi halt anlamadım çok karışık şeyler yaptı

hayda 54k modem mi almam lazım? Bunu dh da çözemezse kim çözer
  • Arkadaş 13 sene geriden geliyor heralde
  • Modemi tanıtman yeter kanımca. USB den mi bağlıyon eternetten mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: +18

Modemi tanıtman yeter kanımca. USB den mi bağlıyon eternetten mi ?

modemden hocam, modem de kablosuz router'a axess point ile bağlı. mesala bilgisayara xp yüklemiştim internet explorer'a 198.168.1.1 yazıp ayarları yapınca internete giriyordum şimdi 98 yükleyince değişik bir pencere geldi ve arayüz açılmıyor. internette biraz araştırdım, ethernet kartını tanıt filan yazıyor, böyle birşey neden gerekli ki xp de bunu yapmaya gerek yoktu.
  • 98 Flash belleği bile zar zor tanıyan bir işletim sistemi ethernetten bağlıyorsan eterneti tanıtmalısın. Bilgisayara taktığın temel parçaları bile otomatik tanıyamıyor o.
  • konuyu kapatıp google a girmen yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: son123

konuyu kapatıp google a girmen yeterli.

hocam aramadığımı sanıyorsun

ethernet kartını nasıl tanıtabilirim driver cd'si yok marka modelini de bilmiyorum
  • Aygıt yönetiisinden bak muhtemelen yanında sarı ünlemli gözükküyordur orda yazmıyorsa everest home edition diye bi program vardı onunla görebilirsin ya da kasayı aç bak yazar üstünde modeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

Arkadaş geçmişten geliyor.

mesaj geçmişten günümüze atılmış
  • Arkadaşım 192.168.1.1 yazdıgında varsayılan ağ geçidi üzerinden modem arayüzüne bağlanamıyorsan
    Ethernet
    Wirelles
    usb
    yukarıda yazdıgım yöntemlerden hangisini kullanarak baglanmayı deniyorsan önce driverlarını kur muhtemelen daha önce xp kullanırken yukarıdaki baglanmak istedigin donanımı otomatik olarak tanıyordu o yüzden kafan karışmış

Eğer bunları denedikten sonrada sonuç alamıyorsan sorununu daha kapsamlı yazarsan yardımcı olmaya çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boraaktas -- 24 Ocak 2011; 19:11:10 >
  • 98 senesinde adsl mi var dı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.