Autocad, Revit Navisworks gibi autodesk ürünlerini yüksek seviyede kullanacağız, fiyat çok önemli değil(tabii ki 3000$ da 1 ekrantına çok). Bu programların kullanımında sorun yaşatmayacak yüksek kullanıma açık bir ekran kartı önerir misiniz? Kullandığınız varsa onuda önerebilirsiniz. |
AutoDesk Ürünleri(Autocad, Revit, Navisworsk) için Öneri
-
-
Yüksek frekanslı cpu ve yüksek frekanslı bellek, ondan sonra ekran kartı hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Muten BabaYüksek frekanslı cpu ve yüksek frekanslı bellek, ondan sonra ekran kartı hocam.
Haklı Ram hızı, kapasitesi ve cpu frekansı önceliğin olmalı.Revit ekran kartını sadece 3d'de modelin etrafında dönerken kullanır.
-
Pek işe yaramıyor ekran kartı ansys autocad solidworkste test yapıyoruz olay işlemci ve ramde bitiyor.
-
Yanıtlar için teşekkürler, sizin kullandığınız ve önerebileceğiniz notebook modeli var mı? Lenovo Thinkpad P53 kullanıyorum ama hala tam randımanlı test etmedik. Sizin önerilerinize açığım.
-
En önemli şey tek çekirdek gücü.
i7990x'den r5 3600x'e geçince epey güzel oldu benim için.
Ekran kartı fasa fiso.
Ryzen alacaksanız 5000 serisi ve 3800-4000 mhz cl16 yada 15 bellek işinize yarayacaktır.
Autodesk Maya için konuşuyorum bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 9 Aralık 2020; 9:19:16 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X