Şimdi Ara

automatic call recorder - görüşme kaydedici program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
2
Favori
4.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Türkiye de her ne kadar yasal olmasa da iyi niyetli olarak kişisel tercihinize bağlı olarak kullanabileceğiniz bir görüşme kaydetme programır. samsung galaxy note4 yeni çıkmış bir telefon olmasına rağmen bu telefonda bile mükemmel bir şekilde çalıştı.gün içinde arayanlara verdiğim sözleri unutuyordum. bu sayede ne konuştuğumuzu dinleyip ona göre hazırlık yapabiliyorum. yol tarifi,web de bir seyleri arama v.s. gibi konuları not etmeme gerek kalmıyor. sonradan yavaş yavaş dinleyerek sonuca ulaşabiliyorum.

Hiç sıkıntı duymadan gelen/giden çağrıları kaydedip istediğiniz zaman tekrar dinleyin.
    Arkadaşınızın dediğini tekrar duymak istiyorsanız,
    Önemli telefon görüşmelerinizi yeniden gözden geçirmeniz gerekiyorsa,
    Unuttuğunuz hatıraları yeniden yaşamak istiyorsanız,
    Hatalarınızı telafi etmek istediğinizde,
    Günlük bilgileri not almayı unuttuğunuzda,
    İstediğiniz zaman tümünü tekrar dinleyebilmek son derece kullanışlıdır!
    ※ Özellikler
    √ Gelen/giden çağrıları otomatik olarak kayıt: Kaydet düğmesine basmaya gerek yok!
    √ mp3, mp4 ve 3gp gibi küçük kayıt dosyası biçimleri seçerek dosya boyutunu küçük tutarak kaliteli kayıtlara sahip olursunuz.
    √ Önemli çağrı kayıtları listesi yönetimi.
    √ Önceden yüklenmiş ortam yürütücü ile kaydedilen dosyaları dinleyin.
    √ Kayıtları e-posta, MMS ile veya telefonunuzda yüklü anlık ileti uygulamaları, bulut uygulamaları, sosyal ağ uygulamaları veya günlük uygulamaları ile gönderin.
    √ Doğrudan telefonunuzun hafıza kartına (USB) dosya kopyalayın.
    √ Alan tasarrufu için her zaman kalan hafıza denetimi yapabilirsiniz.
    √ Parola oluşturarak sizden başkasının kayıtlara erişmesini engelleyin.
    √ Kayıtları, telefonunuzun ortam yürütücüsünde görünüp görünmeyeceğini seçin.
    √ Siyah/Beyaz uygulama temaları arasında seçim yapabilirsiniz.
    √ Bulut hizmetlerine, bilgisayarınıza veya diğer mobil cihazlarınıza bağlayarak kayıt dosyalarını kolayca bulabilirsiniz.
    (Dropbox, Google Drive, SkyDrive için otomatik bağlantı imkanı)
    * Özet
    Telefon görüşmesinden sonra bir şey unuttuğunuzda, bir sorunla karşılaştığınızda, o çok önemli telefon görüşmesini kaydetmenin muhteşem olduğunu düşünüyorsanız... Bu uygulama aradığınız çözümü ve deneyimi size sunuyor!
    Birçok telefon çağrı kayıt özelliği içerir ancak belli bir çağrının önemli olabileceğini öngörmek zordur. Bu yüzden o önemli çağrıları kaydetmek zor olur.
    Automatic Call Recorder'ı kullanırsanız,
    Tüm çağrılarınızı her zaman otomatik olarak kaydedebilir ve kayıtlarınızı yönetebilir, hatıralarınızı canlandırmak veya bir görüşmeyi yeniden gözden geçirmek için önceki çağrıları tekrar dinleyebilirsiniz.
    ※ Dikkat (▼▼▼Okunmalı▼▼▼)
    - Başka bir çağrı kayıt uygulaması kullanılıyorsa işlem başarısız olacaktır. Lütfen diğer kayıt uygulamalarını durdurun veya silin.
    - Nexus serisi telefonlarda ve bazı denizaşırı modellerin üretici yonga kümelerinde kayıt işlevi kullanılmayabilir (bu telefonlara custom rom yüklenmesi bu özelliği etkinleştirebilir)
    - Mobil cihazınızı kullanamadığınız durumlarda yorum düğmesini kullanarak geliştiricilere e-posta atabilirsiniz. Yorumlarınızı support@globaleffect.co.kr adresine gönderin, sorularınızı cevaplamaktan memnuniyet duyarız. (Lütfen bu iletileri yorumlar bölümüne yazmayın.ㅜㅜ Uygulama çoğu cihazda mükemmel çalışıyor ^_^)
    - Premium sürümünü satın aldıysanız ve uygulama cihazınızda çalışmazsa para iadesi için lütfen konuyla ilgili bilgileri support@globaleffect.co.kr adresine gönderin.
    (Uygulamanın düzgün çalıştığı bilinen bir cihaz kullanılıyorsa para iadesi almak zor olabilir)
    dilerseniz deneme sürümünü https://play.google.com/store/apps/details?id=com.globaleffect.callrecord adresinden indirebilirsiniz.
     automatic call recorder - görüşme kaydedici program automatic call recorder - görüşme kaydedici program automatic call recorder - görüşme kaydedici program automatic call recorder - görüşme kaydedici program

• Ben bunu geçen ay satın aldım gerçekten sorunsuz çalışıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyide sacit sen kimsin yoksa bu uygulama yı bir Türk mü yapmış

Eger öyle ise Tebrikler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu uygulamanın ücreti ne kadar, sağlam çalışan ve sorun çıkarmayan bir program arıyorum, bu uygulamayı yükledim ama henüz kullanmadım. satın alma fiyatınıda göremedim, ücreti ne kadar bilen varmı, düzgün çalışırsa alabilirim
  • selamlar... ben bu uygulamanın demosunu android markette kullandım. hoşuma gitti;alacaktım.. sonra uygulamanın içinde bir promosyon gördüm; "ürünü forumda tanıtın,bedava lisans sahibi olun" yazıyordu. bu sayfada tanıttım,bedava lisans verdiler. şu anda note 4 telefonumda kullanıyorum. hiçbir problem yok.telefonum root lu değil.tamamen orjinal,ellenmemiş romda gayet net ses veriyor. daha önce skvalex call recorder kullanmıştım. çok problem yaşamıştım. saygılar...
  • Merhaba,
    Programı yeni kurdum.
    Şu anda deneme sürümünü kullanıyorum.
    Bu programların genel zayıflığı, karşı tarafın sesini kaydetmemesi ya da zayıf kaydetmesi.
    İlk yüklediğimde dosya kaydedilemedi hatası verdi.
    Türk mantığı ile telefonu katıp yeniden açtım. (denemeye her zaman değer :))
    Olmadı. :)
    Ses kayıt seçeneklerinden default seçtim.
    Sorunsuz bir şekilde kayıt yapıyor.
    Her iki tarafın sesi de çok net kaydediliyor.
    Ben sorunumu bu şekilde çözdüm.
    Tavsiye ederim.
    İndirmek isteyenler için aşağıda Google Play 'deki adresi bulabilirler.
    Beğenenler pro sürümü program içinden satın alabilir.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.globaleffect.callrecord

• sd card veya telefon hafızasına, istediğimiz yere kayıt yapabiliyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone Görüşme Kaydedici
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • EVET İSTEDİĞİNİZ YERE KAYIT EDEBİLİYOR.
  • Automatic Call Recorder programını bedava lisans almak için burada reklamını yaparak belki de birçok kişiyi rahatsız etmişimdir.
    nokmen nickli arkadaş başta olmak üzere herkesten özür diliyorum böyle bir paylaşım, reklam yaptığım için.
    Bu sitede elektronik olsun bilgi danışma olsun istisnasız her zaman aradığımı bulmuşumdur, DH de emeği geçen faydası dokunan herkese de teşekkür ederim.

Automatic Call Recorder programını bedava lisans almak için burada reklamını yaptığım için tekrar özür diliyorum herkesten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idrisozel -- 24 Kasım 2016; 16:39:12 >
  • berden kullanıcısına yanıt
    Evet istediğimiz yere kayıt yapılabiliyor.
  • Sayfa programı tanıtıp bedava lisans kapmak isteyenlerin sayfasına dönüşmek üzere...

Ya da dönüşmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nokmen

Sayfa programı tanıtıp bedava lisans kapmak isteyenlerin sayfasına dönüşmek üzere...

Ya da dönüşmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnt-2 -- 7 Haziran 2016; 10:32:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.