Şimdi Ara

Av tüfeği almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ilk defa tüfek alacağım ve kullanım olarakta tecrübem yok
    huğlu marka üst üste çifteli olandan almamı tavsiye ettiler ve 1 namluyu yarım şok 2. namluyuda tam şok olarak kullanmam gerektiğine dair bilgiler aldım
    büççem fazla yok 900tl gibi fiyata almayı düşünüyorum
    2. el de alabileceğimi söylediler ama nekadar güvenilir ve kullanışlı olur bilemem

bilgilerinizi paylaşırmısınız
    teşekkürler.

• Ne icin kullanmayi dusunuyorsuz? tufek model ve ozellikleri amaca gore cok fazla degiskenlik gosteriyor. Cok guzel avcilik ve aticilik forumlari var oralarda bir cok marka model karsilastirilmasi mevcut bu isten anlayanlarda genelde burada degil o ortamlarda paylasimda bulunuyor. tabancatufek ve avlak guzel forumlar. 2. El tufek isini tecrubeli olmadikca tavsiye etmem. Tufeginden memnun olanlar genelde satmiyorlar pek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavşan avına binde bir de olsa gitmeyi düşünüyorum ama tabi ortam olursa süreklide giderim ama öyle bir tanıdık yok
    diğer forumlara bakıcam bilgilendirmeniz için teşekkürler
  • ikinci el av tüfeği tavsiye etmem...

huğlu - sarsılmaz veya akkar çok güzel markalar...

bana kalırsa otomatik av tüfeği pek hoş bir şey değil günümüzde 7+1 leri bile çıktı... çatışmaya girmeyeceksin... avın da yaşama şansı olmalı...

en güzel - en klasik av tüfeği bana kalırsa çift kırmadır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.