Şimdi Ara

Avea 39 Kontör SMS Paketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3900'a 5BIN yazıp gönderdim.
    ve şöyle bir msj geldi.

Avea 9333: HATA OLUŞTU. LÜTFEN 500 U TUŞLAYARAK AVEAMERKEZ I ARAYIN.

100 kontörüm var. 30 gündür kullandığım SMS paketinin süresi 3 gün önce doldu. Aradım 500 ü anlattım bunları. Bir sorun yok Türkçe karakter kullanmadan deneyin, bir sorun yok dediler. 5BIN, 5bin, 5000, 5YUZ, 5yüz, 500 vb. hepsini denedim. aynı mesaj...
    ne yapsam?

• başka bi telefona takıp denedin mi? belki telefonunda gerçekten türkçe karakterlerle ilgili bi sorun vardır
  • bence sorunlarla ugraşacağına başka bir hat çıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: My_CaRizMa

bence sorunlarla ugraşacağına başka bir hat çıkar

Ne kadar mantıklı değil mi? Masraf yapacak bi de.

5BIN değilde 5bin yazıp gönderin. %99 bu nedenden dolayı kabul etmiyor.
  • Bazen yapıyor böyle, ben bi keresinde en az yüz kez istek sms i göndermiştim, ancak ertesi gün sabah gelmişti cevabı.
  • biraz daha beklede olmadı sabah dene olmadı sahura kalkarsan ozamn dene 5bin yazıp yolla
  • quote:

Orjinalden alıntı: carmenta1234

Arkadaşlar 3900'a 5BIN yazıp gönderdim.
    ve şöyle bir msj geldi.

Avea 9333: HATA OLUŞTU. LÜTFEN 500 U TUŞLAYARAK AVEAMERKEZ I ARAYIN.

100 kontörüm var. 30 gündür kullandığım SMS paketinin süresi 3 gün önce doldu. Aradım 500 ü anlattım bunları. Bir sorun yok Türkçe karakter kullanmadan deneyin, bir sorun yok dediler. 5BIN, 5bin, 5000, 5YUZ, 5yüz, 500 vb. hepsini denedim. aynı mesaj...
    ne yapsam?

arkadaşım aynı sorun bugün bende de oldu az önce hallettim ben de sorunu mesaj ayarlarından metin mesajı bölümünde karakter desteği kısmını otomatik yap ondan sonra 5YUZ ya da 5BIN yaz oluyo 3900 kabul ediyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone TL - Paket Yükleme
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorun bugün bende de var sinir oldum 5BIN 5bin denedim işe yaramadı telefonumda karakter desteği kısmı da yok (6630) aveayı arayanlar da hiç bi çözüm alamamış...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.