Şimdi Ara

AVEA ATTIĞIMIZ HER ADIMDA PARA ALIYOR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mobil öğrenci:ilk kontör yüklemede kayıt ücreti adı altında 50 kontör.
    (Abonelik paket ücreti veriyoruz ya daha ne)
    Tarife değiştime ücreti 16,5 ytl veya 150 kontör.
    (Tarifemden memnun değilsem 150 kontör aveaya vereceğime başka operatöre geçerim)
    İnternet,MMS,Baskonuş vb servis ayarları herbiri için 4 kontör.
    (Avea servislerini kullanmam için benden extra para alacaksa hem o parayı vermem hemde böylece servislerini
    kullanmam.Kullanmadığın servisten para da kazanamazlar.)
    Bunlar benim bildiklerim.Turkcell de bu işlemler için herhangi bir ücret talep edilmiyor.
    Fırsatçı zihniyetler müşterinin her zaman güvenini sarsıyor.

• Biraz yanlış ve taraflı olmuş. Mobil öğrenciden Faturalı Hepsibir'e geçtim, tarife değişikliği için 1 kuruş ödemedim. Vergi de ödemiyorum.
  • Ben Avea nın sitesinde yer alan aşağıdaki açıklamayı kastetmiştim.
    Anlatımımda bozukluk oldu sanırım.
    Ancak aveanın böyle bir ücret talebi var.
    Taraf değil Aveanın müşterisi olarak eleştiri.

''Diğer bir tarifeden bu tarifeye geçiyorsanız, geçiş ücreti faturalı hatlar için KDV ve ÖİV dâhil 16,5 YTL, faturasız hatlar için 150 kontördür. Bireysel faturalı hattan faturasız hatta geçişte 16,5 YTL tutar son faturanıza yansıtılacaktır. Kurumsal faturalı hattan faturasız hatta geçiyorsanız, ilk yüklemeden 50 kontör düşülecektir. Söz konusu 50 kontörün düşüş tarihindeki bedeli, 16,5 YTL tutarındaki geçiş ücretinden indirilecek ve kalan bakiye tutar son faturanıza yansıtılacaktır. Faturasız hat sahibiyseniz, tarife değişikliği müşteri hizmetleri aracılığı ile yapıldığında 150 kontör abonenin ücretli kontörlerinden düşülecek, bayi aracılığı ile yapıldığında 16,5 YTL bayiye ödenecektir.''

• Bu düşüncemi Avea ya da mesajla geçtim.
    ''Genel istek üzerine'' bu tür ücretlendirmelerden vazgeçerler umarım.
    Bu günlerde genel istekleri göz önüne alıyorlar ya.
  • sanırım yanlışın var..sadece kontür yüklemesi yapman yeterli..yani o kontürü senden almıyor..kontür yüklemesi yaptığında o servis aktif oluyor..

quote:

Orjinalden alıntı: ferduh

Mobil öğrenci:ilk kontör yüklemede kayıt ücreti adı altında 50 kontör.
    (Tarifemden memnun değilsem 150 kontör aveaya vereceğime başka operatöre geçerim)
    (Avea servislerini kullanmam için benden extra para alacaksa hem o parayı vermem hemde böylece servislerini
    Bunlar benim bildiklerim.Turkcell de bu işlemler için herhangi bir ücret talep edilmiyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

sanırım yanlışın var..sadece kontür yüklemesi yapman yeterli..yani o kontürü senden almıyor..kontür yüklemesi yaptığında o servis aktif oluyor..

quote:

Aveanın sitesindeki yazı yeterince açık değilmi.
    KONTÖR YÜKLEMESİ YAPMAN GEREKLİ DEMİYOR.
    150 KONTOR VEYA 16,5 YTL GEÇİŞ ÜCRETİ ÖDEMEN GEREKİR DİYOR.

AVEADAN ALINTI:
    ''Diğer bir tarifeden bu tarifeye geçiyorsanız, geçiş ücreti faturalı hatlar için KDV ve ÖİV dâhil 16,5 YTL, faturasız hatlar için 150 kontördür. Bireysel faturalı hattan faturasız hatta geçişte 16,5 YTL tutar son faturanıza yansıtılacaktır. Kurumsal faturalı hattan faturasız hatta geçiyorsanız, ilk yüklemeden 50 kontör düşülecektir. Söz konusu 50 kontörün düşüş tarihindeki bedeli, 16,5 YTL tutarındaki geçiş ücretinden indirilecek ve kalan bakiye tutar son faturanıza yansıtılacaktır. Faturasız hat sahibiyseniz, tarife değişikliği müşteri hizmetleri aracılığı ile yapıldığında 150 kontör abonenin ücretli kontörlerinden düşülecek, bayi aracılığı ile yapıldığında 16,5 YTL bayiye ödenecektir.''

Ben tarife değiştirmek istedim mobil öğrenciye geçmek için.Bayi 16,5 ytl istedi.Havadan onu vermektense 100 kontor yüklü yeni hat aldım.En azından zararım 50 kontör oldu.
    Aveanın uyanıklığı zorla hat sayısını arttırıyor işte.Eski hattımı da kırdım attım sinirden.
    Daha nasıl anlatayım.
    Sizler yanlışın var diyerek eleştiriyorsunuz.Birlikte Avea ya maillerimizi geçip daha iyiyi almak için çabalasak daha doğru olmaz mı?

• ee tcell yapıyorda avea geçmi kalır.hepsi aynı bu operatorlerin
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmc_dmx_mim

ee tcell yapıyorda avea geçmi kalır.hepsi aynı bu operatorlerin

Doğru söze ne denir.
  • hocam ne yapmak lazım bir bilsem ben gidip uğraşacağım adamlarla
    yani bu kadar pahalılığın nedeni bizim acizliğimizden başka birşey olamaz.örneğin almanyadaki fiyatlara göre türkiyedeki fiyatlara baktığımızda gerçekten gülmem geliyor.bence bu farkın nedeni bizim acizliğimiz ortaya bir tepki koymalıyız
  • Kendi kendimize yapıyoruz ne yapıyorsak.
  • quote:

sana başka Avea tarifesimi yok sende *Hepsibir,evlereşenlik,dörtköşe,hediyeli 55 tarifesine geç ücretsiz,MOBİL ÖĞRENCİYE 1,5 YIL ÖNCE ÖGRENCİ KİMLİĞİ OLMAYAN TARİFEYE GEÇEMİYORDU BİLE 150 KONTÖR DEĞİL 300 KONTÖR BİLE MOBİL ÖĞRENCİYE GEÇİŞ ÜCRETİ OLSA YİNE MOBİL ÖĞRENCİYE GEÇERİM.*hepsibir hariç evlereşenlik,dörtköşe,hediyeli55 Turkcell tarifelerine yakın ve turkcell tarifelerinden bile avantajlı ve ücretsiz

• quote:

Orjinalden alıntı: satcell

quote:

sana başka Avea tarifesimi yok sende *Hepsibir,evlereşenlik,dörtköşe,hediyeli 55 tarifesine geç ücretsiz,MOBİL ÖĞRENCİYE 1,5 YIL ÖNCE ÖGRENCİ KİMLİĞİ OLMAYAN TARİFEYE GEÇEMİYORDU BİLE 150 KONTÖR DEĞİL 300 KONTÖR BİLE MOBİL ÖĞRENCİYE GEÇİŞ ÜCRETİ OLSA YİNE MOBİL ÖĞRENCİYE GEÇERİM.*hepsibir hariç evlereşenlik,dörtköşe,hediyeli55 Turkcell tarifelerine yakın ve turkcell tarifelerinden bile avantajlı ve ücretsiz

Tavsiyene teşekkür edemiyeceğim.
    Böyle bir tavsiyeye ihtiyacım yok.
    Kendime kadar zekiyim.
    Hattı kendim için değil öğrenci olan cocuğum için almıştım.
    Bilseydim alırken sana baştan danışırdım.

• Standart hattan mobil öğrenciye geçerken 3 milyon (Eski aprayla) ödemiştim
  • Avea'nın Telsim'de olan cepPartner tarzında bir tarifesi var mı? Sadece 1 kişiyle görüşüyorum da. Şu an ki tarifem MoblÖğrenci?
  • quote:

Orjinalden alıntı: feat

Avea'nın Telsim'de olan cepPartner tarzında bir tarifesi var mı? Sadece 1 kişiyle görüşüyorum da. Şu an ki tarifem MoblÖğrenci?

Telsimdeki cep partnerde tarifemi(500 dk nedir ki) etrafında öğretmen varsa iki tane Avea personell tarifeli faturalı hat al nerdeyse 100 kontör değerinde sabit ücrete eş değer bir ücretle sınırsız konuş
  • Satcell avea babanın malımı. Niye körü körüne savunuyorsunki aveayı her konuda aynısını yapıyorsun. Yanlışsa yanlış de kardeşim birşeyede. Tamam avea nın iyi yönleri de var kötü yönleride ama göz göre göre de yanlış olan şeye doğru denmez ki. Avea hakikatten ufak işlemlerden bile para alıyor ve üç beş kuruşun hesabını yapması insanın çok moralini bozuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKELETER -- 9 Mart 2007; 17:20:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SKELETER

Satcell avea babanın malımı. Niye körü körüne savunuyorsunki aveayı her konuda aynısını yapıyorsun. Yanlışsa yanlış de kardeşim birşeyede. Tamam avea nın iyi yönleri de var kötü yönleride ama göz göre göre de yanlış olan şeye doğru denmez ki. Avea hakikatten ufak işlemlerden bile para alıyor ve üç beş kuruşun hesabını yapması insanın çok moralini bozuyor.

yanlış ne.diğerinde ücretsiz olan birşey avea da ücretli olabilir avea da ücretsiz olup diğer operatörde ücretli olabilir yanlış olan birşey yok
  • Bak yine kelime oyunu yapıyorsun. Konu aveanın havadan sudan ücret alması biz bunun yanlış olduğunu herşeyden para istemenin etik olmadığını söylüyoruz sen aveanın tarifeleri diğerlerinden ucuz diyorsun ne alakası var aveanın tarifeleriyle aveanın herşeyden para istemesinin? Forumları takip edenler bilir avea Çankaya ilçesinde çekmiyor diyorum sen aveanın sitesine göre çekiyor yanlışın var diyorsun bana. yaşadığım yeri benden daha mı iyi biliceksin yada bi avea hat sende mi var. Sana avea para mı veriyor ne diye avea nın yalancı müşteri hizmetleri gibi konuşup duruyorsun ki sen. Kaç tane konuda aynısını yaptın. Kim hangi operatörlü ilgili konu açtısıysa girip aveanın tarifeleri şöyle ucuz böyle ucuz diyorsun avea her yerde çekiyor diyorsun. Hep diğer iki operatörü karalayıp duruyorsun. Yani diğer operatörlerin hiç mi iyi yanı yok. Avea mükemmel diğerleri berbat mı

Ben senin gibi yanlışa doğru diyemem körü körüne takım tutmak gibi operatör tutuyorsun
    quote:

quote:

Satcell avea babanın malımı. Niye körü körüne savunuyorsunki aveayı her konuda aynısını yapıyorsun. Yanlışsa yanlış de kardeşim birşeyede. Tamam avea nın iyi yönleri de var kötü yönleride ama göz göre göre de yanlış olan şeye doğru denmez ki. Avea hakikatten ufak işlemlerden bile para alıyor ve üç beş kuruşun hesabını yapması insanın çok moralini bozuyor.

yanlış ne.diğerinde ücretsiz olan birşey avea da ücretli olabilir avea da ücretsiz olup diğer operatörde ücretli olabilir yanlış olan birşey yok

• quote:

Bak yine kelime oyunu yapıyorsun. Konu aveanın havadan sudan ücret alması biz bunun yanlış olduğunu herşeyden para istemenin etik olmadığını söylüyoruz sen aveanın tarifeleri diğerlerinden ucuz diyorsun ne alakası var aveanın tarifeleriyle aveanın herşeyden para istemesinin? Forumları takip edenler bilir avea Çankaya ilçesinde çekmiyor diyorum sen aveanın sitesine göre çekiyor yanlışın var diyorsun bana. yaşadığım yeri benden daha mı iyi biliceksin yada bi avea hat sende mi var. Sana avea para mı veriyor ne diye avea nın yalancı müşteri hizmetleri gibi konuşup duruyorsun ki sen. Kaç tane konuda aynısını yaptın. Kim hangi operatörlü ilgili konu açtısıysa girip aveanın tarifeleri şöyle ucuz böyle ucuz diyorsun avea her yerde çekiyor diyorsun. Hep diğer iki operatörü karalayıp duruyorsun. Yani diğer operatörlerin hiç mi iyi yanı yok. Avea mükemmel diğerleri berbat mı

Ben senin gibi yanlışa doğru diyemem körü körüne takım tutmak gibi operatör tutuyorsun
    quote:

quote:

o havadan sudan değin ücretler Telsim vodafone da bile ücretli ayar adını yaz 7070 gönderde bak kaç kontör atıyor

• http://www.telsim.com.tr/servisler/mesajservisleri/cepimaj_telayar.php burda denildiği şekilde yaparsan ücretsiz. Kaldıki Tcell de her turlu ücretsiz. Ayrıca ben niye kendime kötü olan hizmeti örnek edineyimki Tcell de ücretsiz ve ben bunun aveadada ücretsiz olmasını istiyorum. Bu lokantaya yemek yemek için gidip masaya konan ekmek için ayrıca ücret istenmesi gibi birşey. Bu ayıp kabul edilir ve avea da şu anda bize bu ayıbı yapıyor benim için önemli olan bu. Üstelik ayarlar için para veriyorsun birde onları geç yolluyorlar. Anlayacağın dilde konuşim Tcell de ücretsiz olan bu ayarlar anında geliyor ve hiçbir sorun çıkmıyor.
    quote:

quote:

Bak yine kelime oyunu yapıyorsun. Konu aveanın havadan sudan ücret alması biz bunun yanlış olduğunu herşeyden para istemenin etik olmadığını söylüyoruz sen aveanın tarifeleri diğerlerinden ucuz diyorsun ne alakası var aveanın tarifeleriyle aveanın herşeyden para istemesinin? Forumları takip edenler bilir avea Çankaya ilçesinde çekmiyor diyorum sen aveanın sitesine göre çekiyor yanlışın var diyorsun bana. yaşadığım yeri benden daha mı iyi biliceksin yada bi avea hat sende mi var. Sana avea para mı veriyor ne diye avea nın yalancı müşteri hizmetleri gibi konuşup duruyorsun ki sen. Kaç tane konuda aynısını yaptın. Kim hangi operatörlü ilgili konu açtısıysa girip aveanın tarifeleri şöyle ucuz böyle ucuz diyorsun avea her yerde çekiyor diyorsun. Hep diğer iki operatörü karalayıp duruyorsun. Yani diğer operatörlerin hiç mi iyi yanı yok. Avea mükemmel diğerleri berbat mı

quote:

quote:

o havadan sudan değin ücretler Telsim vodafone da bile ücretli ayar adını yaz 7070 gönderde bak kaç kontör atıyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.