Şimdi Ara

Avea aylık 500 dakika 19 TL pakete geçtim.AMA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar TURKCEL'den Avea'ya geçtim. Heryöne 500 dakika aylık 19 TL.
    Başvurduktan 5 gün sonra işlemler bitip bugün başladı.

Yanlız gelen mesajları her açtığımda mesaj görünmeden önce "gönderiliyor" diye bir uyarı çıkıyor.
    Sonra mesaj görünüyor. Aynı mesajı tekrar açsam bile yine aynı şeyi yapıyor.

Sanki ben birine mesaj yolluyormuşum gibi
    Telefonun gönderilen mesajlar kısmına bakıyorum. Gönderilen bir mesaj yok.

Telefonum SAMSUNG GT-C5130
    Bu ne anlama geliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erd_eru -- 21 Ekim 2011; 18:00:01 >

• Yok mu bir fikri olan?
  • sanırım sim kartın bozuk müşteri hizmetleri ile görüşüp sorununu belirt istersen yada aldığın yer ile görüş bir arkadaşım da aynı sorun vardı hattını değiştirdi sırf bu nedenden dolayı turkcele geçti. sim kart ciplerini küçülttükleri gündne buna çevredeki bir çok kişi sim okumuyor ıvır zıvır uğraıp duruyor. tabiki bu benim tahminim sen yinede benim dediğimi bir araştır istersen...
  • Müşteri hizmetleri bunun hat değiştiren birçok kişide olduğunu ve üzerinde çalışıldığını söyledi.
    Eski hattımdan kalan mesajlarda bu durum olmuyor. Aveaya geçtikten sonrs gelenlerde var.

Bir ücret oluşmuyormuş ama sinir bozucu bir şey.Her mesaj 10 saniye sonra açılıyor.
  • olur öyle her avea hatta normaldir karrşiiim çünkü o vericilere bilgi gönderiyo yani telefon 3g ye uyumlumu wap ayarı varmı falangibisinden rutin bişey takma yani tüm avea hatlarda var
  • aynı dert bendede var avea gectım hatta aynı pakate her mesaj geldıgınde guncellenıyor dıyo 5 sn suruyor tabıkı tel samsung e1150 onlıne ıslemlerden 2 g gectım sonuc degısmedı malesef
  • hattınız acıldıktan sonra bi arama yapmalısın sanırım onu yaptın mı
  • avea da 9333 aratılip aktif etse ya. Fazla bilinmiyor sesli bir çağrı yapmadan aktif olmadığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhacir

hattınız acıldıktan sonra bi arama yapmalısın sanırım onu yaptın mı

Tabiki rehberimdeki 5-10 kişiyle görüştüm.
    "arama yapmalısın" derken başka bir şey mi kasteddin?
  • 128 kb sim kartlarının hepsinden var bu sorun. zamanla düzelecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.