Bildirim
Avea çekme sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Malesef aveada bu sorun hep var. Çekim gücü bakımından en iyisi Turkcell ama ne yapalım ucuz diye Avea kullanıyoruz -
dıt dıt dıt yapıp kapanıyor mu , dışarıdan sizi arayabiliyorlar ama siz arayamıyor musunuz sorun böyle birşey mi acaba merak ettim??
quote:
Orjinalden alıntı: izuner
Arkadaşlar son 1 haftadır çekme sorunu yaşıyorum . ümraniyede dudulluda ikamet etmekteyim. sadece ben değil tüm avea hattı olanlarda sorun yaşıyoruz.
demin müşteri hizmetlerini aradım . yıldız kare bilmem ne yap dedi başından sağdı .
-
Arkadaşlar şikayet edelim hemde tehtit vari olsun yani turkcelle veya telsime gecmekle tehtit edelim ben düzenli olarak hergün avea yı şikayet ediyorum onlar bıkana kadar devam edecegim
http://www.avea.com.tr/mps/portal?cmd=contactus&lang=tr&pagemenu=contactUs&flag=2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marangozustasi -- 1 Şubat 2008; 9:07:47 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: marangozustasi
Arkadaşlar şikayet edelim hemde tehtit vari olsun yani turkcelle veya telsime gecmekle tehtit edelim ben düzenli olarak hergün avea yı şikayet ediyorum onlar bıkana kadar devam edecegim
http://www.avea.com.tr/mps/portal?cmd=contactus&lang=tr&pagemenu=contactUs&flag=2
Okumuyorlar boşa uğraşma. Tamamen formalite orası.
Ben avea kurulduğundan beri sıkıntı çekiyorum
-
Isparta ve antalyada süper hiç sorun yaşamıyorum -
ara sıra mesaj atmıştım bu sorun için bana geri dönüp sorunun halledilecegini ifade ediyorlar ama birşey degişmiyor şikayette ısrar olursa sıkılıp belki bi hal ceresi olur -
müşteri hizmetlerini aradım . fırçalayınca oldu :) -
quote:
Orjinalden alıntı: SKELETER
Okumuyorlar boşa uğraşma. Tamamen formalite orası.
Ben avea kurulduğundan beri sıkıntı çekiyorum
Yok Kardeşim OKuyorlarda :D
Bi Örnek:
Geçen Aynı Arkadaşın Verdiği Siteden Şikayette Bulundum Dedim Bizim İlçe Şu Böyle BÖyle Sorunlar Var Baz İstasyonu felan istiyoruz Dedim
Sonra Avea Bana Mail Attı :D:D Aynen Şu
quote:
Değerli Müşterimiz;
Zaman ayırarak bize yazdığınız için teşekkür ederiz.
Müşteri odaklılık ilkesince hareket eden Avea için, değerli müşterilerimizden gelen her türlü öneri ve eleştiri büyük önem taşımaktadır.
Baz istasyonu kurulumu için yer öneren bildiriminizi incelenmek üzere ilgili bölüme aktarabilmemiz için aşağıdaki bilgileri tamamlayıp, resmi internet sitemizwww.avea.com.tr üzerinden tekrar bize ulaştırmanızı rica ederiz.
İsim ve soyadınız,
Telefon numaralarınız (GSM ve sabit hat numaranız),
Kiralanması önerilen yerin açık adresi,
Mülkün tam tanımı (arsa/apartman/müstakil bina),
Mülkün tek sahipli olup olmadığı hakkında bilgi,
Mülk sahibinin ismi,
Diğer hissedarların onayı hakkında bilgi.
Daha detaylı bilgi ve tüm sorularınız için, anında görüşmek üzere 7 gün 24 saat, Avea hatlı cep telefonunuzdan 500’ü, sabit hatlardan ise 444 1 500’ü tuşlayarak Müşteri Hizmetleri’mize ulaşabilirsiniz
:D:D Gelde Sövme
-
İstanbul'un göbeği Şişli'de bazı yerde Turkcell iyi çekmiyor diye müşteri hizmetlerini aradım. Tamam ilgileniyoruz dediler adres aldılar, aradan birkaç gün geçti adrese gelmek için tarif aldılar. Sanırım 2-3 ay oldu ama aynı sorun halen devam etmekte. -
ümraniye çarşı -
quote:
Orjinalden alıntı: use2000
İstanbul'un göbeği Şişli'de bazı yerde Turkcell iyi çekmiyor diye müşteri hizmetlerini aradım. Tamam ilgileniyoruz dediler adres aldılar, aradan birkaç gün geçti adrese gelmek için tarif aldılar. Sanırım 2-3 ay oldu ama aynı sorun halen devam etmekte.
bursa'Da aynısını ben yaptım soru hala devam ediyor türkcel için -
avea bolu dağı tünelinde çekiyor
dün farkettm msj bile attı -
quote:
Orjinalden alıntı: #Tuna#
avea bolu dağı tünelinde çekiyor
dün farkettm msj bile attı
tünelde çekmesi sorun deil çeker bursaray'tünellerinde de çekiyor ama tünele girişte telefon kapanıyor
Boluda'Da kapanıyormu?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yurtdışından aranmak ücretli mi türk telekom
- türk telekom iki kere fatura ödeme
- lte aramaları kapatıldı ne demek
- internet.04 nedir
- pttcell müşteri hizmetleri
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- iphone servis yok hatası
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- 2025 telsiz kullanım ücreti
- turkcell abone sayısı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X