Şimdi Ara

Avea da kalan süre öğrenme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
7.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konumun özeti şuydu avea heryöne özgürlük tarifesine aboneyim kalan süremi öğrenmek için 2 sms ücreti karşılığında 6000 a mesaj yolluyorsun ve aldığım cevapta
    aynen şöyleydi.
    Bu fatura dönemi boyunca toplam süreniz 50 dakikadır.Bu süreye son birkaç güne ait görüşmeleriniz dahil değildir.
    Bende doğalolarak 2 sms ücretiverdiğim bu hizmeti tam olarak alamadığım için (çünkü bana kalan tam süremi bildirmediler) ve bu 6000 kalan süreyi öğrenme servisi olduğu için bunu yanlış olduğunu düşünüyorum ve burada paylaşma ihtiyacı duydum. Arkadaşlar size soruyorum burada hatalı olan benmiyim?LÜTFEN bir cevap belirtin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• BÖLÜM kurallarından bir bölüm
    Olumlu ve olumsuz her türlü eleştiriye ve kınamaya kurumların özel ve tüzel haklarını çiğnenmedikçe terbiye ve ahlak kuralları çerçevesinde izin verilecektir.
  • Forum kuralları gereği, aykırı hareket ettiğiniz için silinmiş konularınız. Ben daha uygun hale getirmeye çalıştım.

Burada bir sahtekarlık söz konusu olmadığı gibi, bilgi edinmenin şekli ve ücreti daha önceden kullanıcıya bildirilmiş. Kullanıcıda bu ücreti kabul ederek sms gönderimi yapmışsa, burda bir sahtekarlık söz konusu olamaz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • son bir yada birkaç günü operatorler yazmayabiliyor.. Bu çok normal.. bu aveaya özgü bişi değil arkadaşım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.