Şimdi Ara

Avea dan Vodafone ye geçtim 1500 dk gelmedi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avea dan Vodafone ye geçtim 1500 dk gelmedi Veya Geldi ben bilmiyorum. :S Ne yapmam lazım arkadaşlar.Yardım Lütfen.

• 50 ve üzeri kontör yüklemeniz gerekiyor(transfer şeklinde olmayacak)
    *123#17# sorgulama
  • Anladım. Bide bu 1500 kontur un süresi ne kadar ?
  • 6 ay boyunca her ay 250 dakika olarak gelecek.6*250=1500
    her 250 dakikanın kullanımı 1 aydır.
  • Çok teşekkürler saol.
  • Ben de turkcell hattımı vodafone a geçirmeyi düşünüyorum. Ama bir şey soracağım. Acaba her ay 250 dakikayı alabilmek için her ay kontör mü yüklemek gerekiyor, bileniniz var mıdır.
  • evet her ay 50 kontör yüklemen gerekli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her Ay 50 Ve Üzeri Sistem Kontörü [Kart Kontör Dahil] Alındığında 30 Gün Kullanımlık 250 Dk. Hattınıza Yüklenecektir..

Not : Parça Kontör Olmaz Sistem Kontörü Şart 50 Parça Kontör Şeklinde Yükleyen Bir Sürü Abone Var... Yüklediğiniz Kontör HAttınıza Yüklenir Ama Hediye Dk. Getirmez. Size En Yakın Vodafone Shop Veya Silver Bayilerine Gitmenizi Tavsiye Ederim.. Kontörü Hattınıza Attırırken Hediye Dk. İçin Olduğunu Belirtmenizde Fayda Var.

6 Ay Boyunca 50 Kontör Karşılığı 250 Dk. Kazanılacaktır ..

6X250 Dk. = 1500 DK.

Sorgulama: *123#17#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vodafone silver -- 24 Ağustos 2009; 16:00:58 >
  • bugün bayi ilk seferde 100 yüklerseniz daha iyi olur gibi bir şey yumurtladı ama ciddiye almadım,aslı var mı(:
  • quote:

Orijinalden alıntı: vodafone silver

Her Ay 50 Ve Üzeri Sistem Kontörü [Kart Kontör Dahil] Alındığında 30 Gün Kullanımlık 250 Dk. Hattınıza Yüklenecektir..

Not : Parça Kontör Olmaz Sistem Kontörü Şart 50 Parça Kontör Şeklinde Yükleyen Bir Sürü Abone Var... Yüklediğiniz Kontör HAttınıza Yüklenir Ama Hediye Dk. Getirmez. Size En Yakın Vodafone Shop Veya Silver Bayilerine Gitmenizi Tavsiye Ederim.. Kontörü Hattınıza Attırırken Hediye Dk. İçin Olduğunu Belirtmenizde Fayda Var.

6 Ay Boyunca 50 Kontör Karşılığı 250 Dk. Kazanılacaktır ..

6X250 Dk. = 1500 DK.

Sorgulama: *123#17#

Bir Okuyabilrsek Gayet Net Şekilde Açıklandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

bugün bayi ilk seferde 100 yüklerseniz daha iyi olur gibi bir şey yumurtladı ama ciddiye almadım,aslı var mı(:

abonenin hattı açıldığında ilk yüklemede 100 yüklerse bayi extradan prim alıyor. o yüzden öyle söylemiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VvB

Avea dan Vodafone ye geçtim 1500 dk gelmedi Veya Geldi ben bilmiyorum. :S Ne yapmam lazım arkadaşlar.Yardım Lütfen.

444 0 542
  • bendeki avea yı vodafone taşıyacağım 31 ağustos'a kadar taşıyayım mı yoksa 31 ağustos sonrasını mı bekleyeyim
    kulağı delik arkadaşlar vardır 31 ağustos sonrası kampanya nasıl olacak?
  • Tahminimce Bu Kampanya Ya Uzayacaktır Yada Revizyona Uğrayacaktır...

Sona Ermesini Zannetmiyorum ama Tabiki Karar Sahibi Vodafone Yetkilileri.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.