Şimdi Ara

Avea hat geçişi farklı tarife ile açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 ay önce çalıştığım hastaneye avea standı kuruldu (3 gün için). Adamlar başka operatörden avea'ya geçişte her yöne 600 dakika 19 tl dediler. Kullandığım hat çok eski vodafone bir hat idi. Benim adıma değildi hat. Durumu anlattım ve geçip geçemeyeceğimi sordum. Eleman "hocam sen imzala biz hallederiz" dediler. Geçiş için başvurmuş oldum. 15 gün sonra vodafone kapandı avea açıldı ama tarife belirtilen yerine "kamu plus 300" olarak açıldı. İşlemi yapan adamların cebini heralde 20 kez aradım. Birkaç gün oyaladıktan sonra bişey yapamayız odur tarifeniz dediler. Avea'yı aradım defalarca adamlara, hat benim adıma değil bu elemanlar böyle bişey yaptılar dedim. Hat sahibi arayacak dediler. Yakınım olan hat sahibi aradı. Ona da savcılığa başvurun dediler. Kim bunun için savcılığa gidecek vakti buluyor acaba.. Lanet olsun hepinize dedim. Komple kapattırdım hattı. Hat toplamda 20 gün avea'da kaldı. kapatırken 27 tl ödedim. bu ay bir fatura daha geldi. 26.75 tl. Müşteri hizmetlerini tekrar aradım. Karşıma bir gerizekalı çıktı boş boş yarım saat konuştu. Kapattım telefonu. Bu gün gittim mecburen diğer faturayı da ödedim.

Mesajı sadece ilgilenen olursa bilgi vermek amaçlı yazdım. Şu anda Türkcell kamu 1000 (1 yıllık taahhütlü) 40 tl kullanıyorum. Avea kullanımını kesinlikle önermiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcelik316 -- 18 Şubat 2012; 23:47:36 >

• bilgilendirme için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.