arkadaslar baslıkda soyledıgım gibi avea hattıyla yurtdısına cıkmıs birine tr den mesaj atma ucreti nedir,ben tr de kı gıbı mesaj atcam nerden bılcem yurtdısında oldugunu fikri olan varsa yardımcı olursa sevınırım
Tr den götürdü orda çalıştırcak hattı öyle mi
ewet hat avea orda calısıo bnde msj atıyorum hıc bı kont falan gitmıo olabılır mı bole bısey
Öyle bişey var mı ya Vatandaşın teki yurt dışındaki hattını burda kullanıyo ama 2 katı ücret ödeyerek sen kntr gitmiyo diyosun gerçi bide senin durum dediğimin tersi
quote:
Orjinalden alıntı: nigra14
ewet hat avea orda calısıo bnde msj atıyorum hıc bı kont falan gitmıo olabılır mı bole bısey
AVEA bu olur böle şeyler sonra fatura gelir sana
ben de onu soruyom işte adam yoksa bizi mi yiyo, burdakı hattını orda kullanabılır ama ben msj falan attıgımda nasıl oluo onu soruyorum ondan mı dusuo acaba
siz yurtiçi bir numarayı aradığınızda o numaranın nerede olduğu sizi ilgilendirmez. kuzey kutbunda bile olsa siz mevcut tarifeniz üzerinden ücretlendirilirsiniz. bu görüşme için de, mesaj için de geçerlidir. ama aranan kişi yurtdışındayken sadece arama yaptığında değil, mesaj attığında ve arama aldığında da ücretlendirilir. dolayısı ile basitce, aradığınız kişi yurtdışındaysa oluşacak ekstra maliyet arayana değil aranana yansıtılır operatör tarafından.