Şimdi Ara

Avea internet paketim çok çabuk bitiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar arkadaslar.Konuyu açmadan önce çok araştırdım.Ama bi çözümünü bulamadım.2-3 hafta önce aveadan yeni bir hat aldım.Daha önceden turkcelldeydim.Telefonum iphone 4. Turkcelldeyken 1GB internet paketini bitiremezdim.7/24 açık olurdu instagram,facebook,twitter,snapchat,swarm herseye girerdim.300 mb falanda artardı.Bu arada telefondan kaynaklandıgını düşünen arkadaşlar için söyliyim aynı uygulamalar, hiçbir ayar değişikliği de yapmadım.Aveanın son zamanlarda reklamlarda gördüğümüz 17 tl ye 1gb internet 500 dk bide 1000 sms veren bi paketi var. Onu yaptım.Ve 5 gün olmuştu paketimin kalanını öğrendim şok oldum 100 küsür mb kalmış.Avea'nın online işlemlerinden şikayette bulundum ama ordanda birşey çıkmadı.Daha önce başına böyle bir olay gelen ve çözebilen varsa lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

• Faturasız tarifelerde kota 100 kb olarak düşer. Yani 50 bile kullansanız operatör 100 kb sayıyor. Bunu insanları faturalıya geçirmek için yapıyorlar zira faturalı hatta ne kullanırsanız o yazılır.
  • Bu dediğiniz avea için geçerli herhalde turkcelldeyken böyle birşey hiç yaşamadım.Bu arada arkadaşla aynı zamanlarda aldık bu paketi.Ve benim paketim 5 güne bitti.Onunkisi hala duruyor.
  • ben bu ay yani 24 gunde 14gb yedim avea da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avea gerçekten interneti fazla çekiyor benim arkadaşımda bu durumdan şikayetçi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonunuz Android ise ayarları veri kullanımı sayfası var. Orada hangi uygulamanın çok veri kullandığını görüp önlem alabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 500 dk 5000 sms 2 gb sınırsız ınternet var faturalı ayda 23 tl hıc bıtmıyor gerekdıgı zaman ınternetı acıyorum sende oyle yap
  • Hat yeni olduğu için taşıyamıyorum.3 ay sonra turkcelle taşımayı düşünüyorum.Turkcell daha pahalı ama En azından turkcellde böle komik dertlerim yoktu.1 gb interneti 1 ay'a bitmiyor ve 7/24 paket verim açık oluyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.