Şimdi Ara

Avea Kapsama Alanı Dışında Problemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, şu anda Nokia E63-1 Model telefonumda 3G Paketi aktif durumda Avea hat kullanmaktayım ancak, şu an kapsama alanı problemi yaşamaktayım. Bu problem genel olarak mı yaşanmakta yoksa benim telefonum, hattım, cihazım ile ilgili bir problem mi? Bu konuda ne yapmam gerektiğini söylerseniz sevinirim...

İyi Günler.

• bnde gprs üzerinden internete giremiyorum okulda 3-4 kişiye daha sordum onlarda giremiyor aveadan.. son bir kaç gündür böle sinir oldum paketler boşuna gidio
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kahnweb

Merhabalar, şu anda Nokia E63-1 Model telefonumda 3G Paketi aktif durumda Avea hat kullanmaktayım ancak, şu an kapsama alanı problemi yaşamaktayım. Bu problem genel olarak mı yaşanmakta yoksa benim telefonum, hattım, cihazım ile ilgili bir problem mi? Bu konuda ne yapmam gerektiğini söylerseniz sevinirim...

İyi Günler.

numaranı turkcelle taşırsan kapsama alanı problemin düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkcellci

quote:

Orijinalden alıntı: Kahnweb

Merhabalar, şu anda Nokia E63-1 Model telefonumda 3G Paketi aktif durumda Avea hat kullanmaktayım ancak, şu an kapsama alanı problemi yaşamaktayım. Bu problem genel olarak mı yaşanmakta yoksa benim telefonum, hattım, cihazım ile ilgili bir problem mi? Bu konuda ne yapmam gerektiğini söylerseniz sevinirim...

İyi Günler.

numaranı turkcelle taşırsan kapsama alanı problemin düzelir

öyle ama en ucuz tarifelerde maalesef AVEA'da

Benim mahalleye getirdikleri mobil istasyonu da sanırım götürdüler. Sinyal kalitem düşmeye başladı yine çekmiyor evde.

Haftaya AVEA'yı arayacağım hattımı kapattırmak istiyorum diye tehdit edeceğim ve benim için avantajı kalmadı ayrıca çekmiyor diyeceğim.

Bakalım ne tepki verecekler, haftaya bedava dakikalarımda biteceği için yerler diye düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.