Şimdi Ara

avea kurallarına uymuyor 19 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar numaramı vodafonedan aveaya taşıdım ve tc kimlik numaramı yazarak 1991 e gönderdim.ve kurallarında 25 yaş ve altı demesine rağmen bana gelen mesajda

'Değerli müşterimiz paletimizden 12-25 yaş arasındaki müşterilerimiz faydalanbilir.Çok avantajlı diğer tarifler için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.'

diyor. ben 01.02.1987 doğumluyum ve 25 yaşında oluyorum. fakat kurallarında 25 yaş ve altında diyor.

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/paketler/19luk_paket.shtml?pagemenu=paketler.aveali.19lukpaket

Numarasını Avea'nın faturasız tarifelerine taşıyan 25 yaş ve altındaki müşterilerimiz, numara taşıma ile Avea'ya gelmelerinin ardından 30 gün içinde Genç Paket'i satın almaları halinde, Genç Paket'i 12 ay boyunca her yöne 500 dakika, her yöne 1000 SMS ve 1 GB internet olarak satın alabileceklerdir.
    Genç Paket'in fiyatı 19 TL'dir.
    Genç Paket'i almak isteyen abonelerin, 25 yaş ve altı olduklarını kanıtlayabilmeleri için, 11 haneli T.C. Kimlik Numara'larını yazıp, 1991 kısa koduna mesaj atmaları gerekmektedir. 12 yaşın altındakilere ait T.C Kimlik Numaraları ile paket kaydı yapılmamaktadır.

Avea yetkililerinden bilgi istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yajazz -- 1 Şubat 2012; 17:41:51 >

• Ee boyle degil miydi zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12-25 demiş ilkokullular faydalanamıyor haliyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: canverse

Ee boyle degil miydi zaten

dostum mesajımı düzelttim tekrar. 25 yaşında olmama rağmen olumsuz cevap verdiler bana mesajda.
  • Bugün 26 yasina girmissiniz. Sansizlik.
  • bugun itibari ile 25 doldurulup 26 ya girmissiniz. o vesile ile olabilir mi acaba? dun atacaktiniz mesaji :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

Bugün 26 yasina girmissiniz. Sansizlik.

http://www.yashesapla.com/

25 Yaşındayım 26 da gün aldım oluyor. fakat avea sisteminde yanlış yazıyor o zman. :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yajazz

quote:

25 Yaşındayım 26 da gün aldım oluyor. fakat avea sisteminde yanlış yazıyor o zman. :(

Dostum bence müşteri hizmetlerini ara önce. Derdini anlat, bak numaramı geri taşırım haa falqn de.

Baktın olmuyor yaşı ufak bir arkadaştan bilgisi dahilinde rica et. Nihayetinde hattın kimin üzerine olduğuna bakılmıyor.

Bol şans

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: The_TaLos

quote:

quote:

Dostum bence müşteri hizmetlerini ara önce. Derdini anlat, bak numaramı geri taşırım haa falqn de.

Baktın olmuyor yaşı ufak bir arkadaştan bilgisi dahilinde rica et. Nihayetinde hattın kimin üzerine olduğuna bakılmıyor.

Bol şans

saol dostum artık öyle yapmam gerek .

• quote:

Orijinalden alıntı: zengier

bugun itibari ile 25 doldurulup 26 ya girmissiniz. o vesile ile olabilir mi acaba? dun atacaktiniz mesaji :D

evet o vesile ile. ama hesapta tutmuyor.25 yaş ve altı diyor ama kuralına kendisi uymuyor. ya da biz anlamıyoruz.
  • Hiç uğraşmana gerek yok. Eş, dost, akrabadan 12-25 yaş aralığında birini bul ve TC kimlik numarasını gönder.
    Hatta biraz kurcalasan internette bile bir sürü kimlik numarası dolaşıyor. Onlardan birini yaz gönder
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Hiç uğraşmana gerek yok. Eş, dost, akrabadan 12-25 yaş aralığında birini bul ve TC kimlik numarasını gönder.
    Hatta biraz kurcalasan internette bile bir sürü kimlik numarası dolaşıyor. Onlardan birini yaz gönder

öyle yapacam artık. Ama 25 ve altı dediği için açıklamayı düzeltmeleri gerekir.
  • hiç 25 yaş altı tanıdığın akraban yokmu iste gönder birisinin tc numarasını
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

hiç 25 yaş altı tanıdığın akraban yokmu iste gönder birisinin tc numarasını

öyle yapacam artık.ama aveanında açıklamasını düzeltmesi gerekir.
  • buna benzer bi dertten muzdaribim bende. Benim TC numaram başkasında kullanılıyor avea kimin kullandığını bana iletmiyor. Kendi TC numaramın kimde kullanıldığını öğrenmem için savcılığa başvurmam lazımmış!!
  • Şu gün alma olayı ve her sene 1 yaşına daha girilmesi bana baya düşündürücü geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fullhouse

Şu gün alma olayı ve her sene 1 yaşına daha girilmesi bana baya düşündürücü geldi

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk
    Hiç uğraşmana gerek yok. Eş, dost, akrabadan 12-25 yaş aralığında birini bul ve TC kimlik numarasını gönder.

Peki o kimlik numarasını kullandığın kişiyi mağdur etmek veya kendi kimlik numarasını kullanma hakkıni elinden almak ne kadar doğru ve etik? Size yapılsa hoşunuza gider miydi? Espri bile olsa -ki böyle bir durumun esprisi bile çirkin- başkalarınin aklına yanlış fikirler koymak hiç hoş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gollum2 -- 2 Şubat 2012; 12:18:09 >
  • benim kardeşimde 87 mart dogumlu. 25 inden gun almış martta 26 sına girecek kabul ettiler. Sen eğer dün attıysan zaten 26 yaşına girmiş sayılıyosun yada 26 dan gün almış oluyosun
  • quote:

quote:

şöyle oluyor hayatta 25 yılı doldurmussunuz, 26. yıldan 1 gün geçmiş.haliyle 25 ile ilişkiniz kalmamış oluyor.25 yaşında derken 25 yaşını doldurmamis olması gerekiyor.çoğu yerde de yaş böyle hesaplanır ki bana da hep garip gelmiştir :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.