Şimdi Ara

Avea mikro sim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
8.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar İphone 4 ümü aldım fakat kullanamıorum avea kullanıcıyım konturlu mikro sim yok o yuzden tlfnumu acıp aktıve edemıorum bana yardımcı olabılecek bı arkds varmı ne yapabılcegım konusunda ?? avea kullanıcılarından yardım beklİyorum

• yapcagın sey cok basit arkadasım....

google sim kartı mikro sim yapma fln yaz...onlarca kaynak var..eline bitane makas al basla kesmeye...bu arada telefonun kart yuvasını cıkar kestıkce kontrol et oturuyomu oraya dıye...sakın çipli kısmı kesme...elın yatkın deılse kesemezsın bence bulasma :) ben 10 dk da sorunsuz kestım kullanıyorum..

bu arada sakın avea ip4 ıcın mıkro sım cıkarsın dıye bekleme dun musterı hızmetlerını aradım..hiçbir bilgi yok dedi..tarıh te yok dedi..kendılerı ip4 getırmedıgı ıcın sadece onda calısan mıkro sım uretmıcekler sanırım kısa surede( sese acık olarak) yanı kartını kesıp kullanamaya mecbursun !
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_k12

yapcagın sey cok basit arkadasım....

google sim kartı mikro sim yapma fln yaz...onlarca kaynak var..eline bitane makas al basla kesmeye...bu arada telefonun kart yuvasını cıkar kestıkce kontrol et oturuyomu oraya dıye...sakın çipli kısmı kesme...elın yatkın deılse kesemezsın bence bulasma :) ben 10 dk da sorunsuz kestım kullanıyorum..

bu arada sakın avea ip4 ıcın mıkro sım cıkarsın dıye bekleme dun musterı hızmetlerını aradım..hiçbir bilgi yok dedi..tarıh te yok dedi..kendılerı ip4 getırmedıgı ıcın sadece onda calısan mıkro sım uretmıcekler sanırım kısa surede( sese acık olarak) yanı kartını kesıp kullanamaya mecbursun !

bu avea herşeyde geri..... Mecburiyetten ben de avea hattı kullanıyorum. Ben de yeni Iphone 4 aldım dediğin gibi mecburen kendimiz sim
    kartını keseceğiz. Peki arkadaşım Avea ile çekiş nasıl bilgilendirirsen sevinirim.

• Ya hiçbiryerde görmedim ama vodafone veya turkcell micro sim alsak aveaya geçsek olmaz mı :D
  • benim telefonum hala gelmedi haftaya gelecek umarım haftaya kadar çıkarırlar
  • @fatto istanbulda oturuyorum çekiş gücü gayet iyi...3g kapalı iken tamamen full cekiyor heryerde bodrum kat,metro kapalı alan hıcfarketmez...anten sorunu olmuyo..3g acıkken yanlardan tutunca 1 2 diş düşüyor..ancak sınyal kaybolması veya tek dişe düşmesi gibi birşey hiç olmadı.normal tutuş şeklinde ise 3g full cekiyor hiçbir sorun yok.biçimsiz şekilde yandan tutunca 1 2 diş gidiyor okadar..izmir de de deneme fırsatım oldu,ordada herhangi bir sorun olmadı...gayet güzel çekiyor...bedava kontor yemese ınternete kendi kendine girip baskası sorun yok..2 gunde 2 tl gitti durup dururken..

@furky86 fikrin cok iyi bence dediğin olur ama 0 dan hat alanlar için iyi olur..bnde zaten hat var vodafone dan alıpta avea ya gecmem mumkun değil..

@gopgop haftaya avea da sese açık mikro sim çıkmasını hiç bekleme..çıkMAyacak...hatta ben yeni yıldan once cıkcagını sanmıyorum...adamların suan o konuyla ilgilendiğni bile sanmıyorum..

• sahi bu avea niye hiç iphone getirmiyor bırakın 4ü 3 bile yok adamlarda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5g sim kartı
    geçen yıl açıldı
    Vodafone e-sim
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AVEA o türk telekom denen pis hırsız adi firmanın elinde olduğu sürece ondan adam olmaz!!!
  • Avea şubelerinde bulamıyorsan sim kartı makinayla kesen telefoncularda hattını microsime çevirtebilirisin. Hiç olmadı yukarıdaki arkadaşların dediği gibi video anlatımlarını izleyip kendin kesmeyi dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 26 Eylül 2010; 18:16:02 >
  • quote:

@fatto istanbulda oturuyorum çekiş gücü gayet iyi...3g kapalı iken tamamen full cekiyor heryerde bodrum kat,metro kapalı alan hıcfarketmez...anten sorunu olmuyo..3g acıkken yanlardan tutunca 1 2 diş düşüyor..ancak sınyal kaybolması veya tek dişe düşmesi gibi birşey hiç olmadı.normal tutuş şeklinde ise 3g full cekiyor hiçbir sorun yok.biçimsiz şekilde yandan tutunca 1 2 diş gidiyor okadar..izmir de de deneme fırsatım oldu,ordada herhangi bir sorun olmadı...gayet güzel çekiyor...bedava kontor yemese ınternete kendi kendine girip baskası sorun yok..2 gunde 2 tl gitti durup dururken..

@furky86 fikrin cok iyi bence dediğin olur ama 0 dan hat alanlar için iyi olur..bnde zaten hat var vodafone dan alıpta avea ya gecmem mumkun değil..

@gopgop haftaya avea da sese açık mikro sim çıkmasını hiç bekleme..çıkMAyacak...hatta ben yeni yıldan once cıkcagını sanmıyorum...adamların suan o konuyla ilgilendiğni bile sanmıyorum..

Aynen
    2.tane aktif hat kullanıyorum birisi avea birisi türkcell.
    Kullanım oranı larak %80 ini avea kaplar.
    Öğrenci olmasam yada arkadaşlarım avea olmasa direkt vodafone a taşırım

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemgtr

sahi bu avea niye hiç iphone getirmiyor bırakın 4ü 3 bile yok adamlarda.

bence apple vermiyor avea ya...belli bir satış sayısına ulasması lazım ve avea bu sayıyı apple a taahhüt edemiyor diye düşünüyorum...ayrıca apple genelde lider operatorlerle calışıyor herkese vermiyor cihazını...turkcell turkıyenın 1 numarası "geçmiş" olarak...vodafone bi dunya markası...avea ise pek bi adı olmayan bi marka...bence bu sebeplerden avea da iphone satışı yok...bu sene 4için ugrastılar ama alamadılar yıne...
  • Bir Şey Soracağım Arkadaslar ;

Avea'nin Micro Simi Var.Ben Su Anda Avea Mobil Ogrenci Kullaniyorum.Acaba Micro Sime Kendi Numaramla Gecebilirmiyim ? Eger Gecersem Kaca Mal Olur ?
  • turkcell'de kendı numaranla kendı telefon rehberınle herşeyınle geçıyorsun. avea'da da vodafone'da da öyledır. ücretı turkcell'de 8.5 tl. yalnız turkcell kontorlü hatları ıçın mıcro sım temın etmıyor sadece faturalılar ıçın edıyor şımdılık.
  • Geri dediğin avea Türkiye'de Microsimi ilk getiren operator.. 2 ay önce Turkcellisi vodafone lusu tırnak makasıyla microsim keserken ben iphone 4ümde aveanın mikrosunu kullanıyordum, kontorlu microsim yok saçma biraz, başka bir durum olmalı sonuşta farklı bir algoritma değil bu yani..Zaten copy sim diye geçen hikayeden bunlar.
    quote:

Orijinalden alıntı: fatto

quote:

bu avea herşeyde geri..... Mecburiyetten ben de avea hattı kullanıyorum. Ben de yeni Iphone 4 aldım dediğin gibi mecburen kendimiz sim
    kartını keseceğiz. Peki arkadaşım Avea ile çekiş nasıl bilgilendirirsen sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 3 Ekim 2010; 1:26:46 >

• şakamısınız yahu ben 2 aydır kullanıyorum nereye çıkmıyor sese açık mikrosim
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: fatto

quote:

arkadaslar elle kestiginizde kesinlikle sinyal kaybı oluyor denedim gördüm :) 8 tl ye micro sim veriyorlar avea da dahil gidin alın bir tane görün bakın sinyal kaybı olmayacak :) gerçi avea dierlerine oranla zaten az çekiyor

• Aveanin Kontorlu Micro Sim'i Varmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

Aveanin Kontorlu Micro Sim'i Varmi ?

Avea'nın microsimi mi varmış :D
  • nereye sorsam avea micro sim yok ya :S sese kapalı data için var ipad için
  • hocam ben önceki gün istanbul atatürk havalimanı dış hatlardaki aveadan aldım.sanırım taksim,kadıköy ve havalimanında bulunuyormuş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.