Şimdi Ara

Avea'nın Numara Dağıtması?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar avea operatörünü kullanıyorum ve sürekli reklam mesajları alıyorum. Numaralarımız bizlerden izinsiz olarak reklam şirketlerine, Numara sorgulama firmalarına nasıl,neden veriliyor? Bundan kâr ettiklerini düşünmeye başladım artık. Bunu engellemenin bir yolu yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Müşteri hizmetlerini arayıp numaramı rehberden silin de veya online işlemlerden kendin kapat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • online işlemlerde kayıtlı yüzlerce gsm ve sabit hat var, izin verilen-izin verilmeyen vs. şeklinde çıkar, istisnasız hepsini kapatırsan bir nebze olsun rahatlarsın, işin garibi daha önce turkcellde muzdarip olduğum bu durum için ücretli servis çıkarmaları kadar kalleşçe bişey yok, operetör bana atılan istenmeyen mesajları hem engellemiyor hemde para verirsen engellerim diyor, üstelik benim kapattığım ayarları da sürekli olarak açık duruma aldılar turkcellde, avea bu konuda bir adım önde, belirtmekte fayda var bilgi işleme şeysi var onu sakın onaylamayın
  • Hayır ayıp ama. Reklam mesajlarına izin vereceksin tarifelerde indirim yap bir şey yap günde 5-10 tane yolla ama bu şekilde kötü referans bırakıyorlar..

• MyloXylotto M kullanıcısına yanıt
    sonuna kadar haklısın ama, en azından turkcell gibi '' para verirsen engellerim'' demiyo adamlar, bir de bu açıdan bakmak lazım
  • Arkadaşlar bunları nasıl engelleyebiliriz?

Online işlemlerde mesela?
  • para kazanıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİR AÇIK HAT FACİASI! (AVEA)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TTNET resmen satiyo bilgilerimizi ama avea da satiyordur hepsi ayni kap tan yemek yiyo

• 3. parti uygulamaları kapattırın acıksa. bilgileriniz bazı sirketlere ****ıgı dogru adam adresıne telefonuna kadar herşeyini bilerek arıyor. hatta arayıp istemedigimi söylemiştim bikere gerizekalı deme cürretini gösteren bile var. savcılıga vermek lazım böylelerini.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.