Şimdi Ara

Avea ödümü patlattı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gecen hafta 250 kontör aldım. 27.5 ytl bayıldım. Zaten parayı verirken ellerim titremişti.
    Neyse kontörü yükledim önce çok kısa bi gprs kullandım (msn den online olanlara bakmak için).
    Sonra kapatıp cebime koydum 2-3saat sonra tam dersteyken mesaj geldi.
    "KONTÖRÜNÜZ KISA BİR SÜRE İÇİNDE BİTECEKTİR. GİDİN YÜKLEYİN CART CURT"
    Bunu görünce önce bi ayaklarıma inme indi.
    Hemen 9333'ü arayıp sorgulama yaptım.
    Bana hiç kontörümün olmadığını söyledi.

O an 27.5 ytl nin öğrenci adama nasıl evlat acısı gibi koyduğunu hissettim.
    Hemen dersin ortasında 500'ü arayıp durumu anlattım. Adam bana tekrar sorgulamamı söyledi ve neden belirtmeden konuşmayı bititrdi.

Tekrar sorguladığımda kontörlerimin ve smslerimn sağ salim olduğunu öğrendim.
    Burda çıkaracağımız ders Aveada sapıtabiliyormuş...

• İlk defa mı avea kullanıyosun? Bu mesaj herkese gelen bir reklam mesajı, yanılmıyorsam kredi kartı ile kontör yüklenebileceğini söylüyor,
  • quote:

Orjinalden alıntı: noxii

İlk defa mı avea kullanıyosun? Bu mesaj herkese gelen bir reklam mesajı, yanılmıyorsam kredi kartı ile kontör yüklenebileceğini söylüyor,

Sen durumu anlamadın heralde!!

Yeni yüklediğim 250 kontör küt diye yok oldu
  • bende geçen kontür yüklediğimde o yükledikten sonra 3 mesaj geliyo ya o gelmedi 1 saat sonra geldi
    ama 1 saat içinde avea hakkında bayağı ileri geri düşünceler içine girdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silhouette!!!

quote:

Orjinalden alıntı: noxii

İlk defa mı avea kullanıyosun? Bu mesaj herkese gelen bir reklam mesajı, yanılmıyorsam kredi kartı ile kontör yüklenebileceğini söylüyor,

Sen durumu anlamadın heralde!!

Yeni yüklediğim 250 kontör küt diye yok oldu

herhalde hemen opertr algılamafı o yuzden olmuştur.
  • bende diyesim geliyor ama banlanma riski var.
  • forum kurallarına uyalım lütfen. hangi sebeble olursa olsun kısaltma küfür kullanmak yasaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk hattım Telsım OX karttı. Maalsef ben senın kadar sanslı degıldım. Sabah 54 olan kontorum kullanmadıgım halde aksam eksilere inmişti.
  • Bir sefer 9333 ü aradığımda (hattımdaki kontör bitmek üzereydi) 937 kontörümün kaldığını söyledi. Sevincim 30 sn kadar sürdü, tekrar arayınca 3 kontörünüz kaldı dedi..
  • Hocam eğer kontürün bittikten hemen sonra yüklediysen o 250'liği o gelen mesaj muhtemelen o bitirdiğin kontürün mesajıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.