Herkese selam.Aranızda aveanın personel tarifelerinden birini kullanan vardır mutlaka.Ben Sağlık Bakanlığı tarifesini kullanmaktayım.Bana aveadan bir mesaj geldi.Aylık 12.70 YTL olan sabit ücretin 17.50 olduğu yazıyordu(Şubat 2008 den itibaren).Sizcede bu zam çok fazla değil mi?Biz bu tarifeyi seçerken avantajlı olmasondan dolayı seçtik.Gelinen noktada dezavantajlı durumdayız.3 adet hattı olan birinin aylık ödemesi yaptığı görüşmelerle en az 100 YTL yi bulur.Yani avea yöneticileri kusura bakmasın ama biz enayi değiliz.Yolunacak kaz hiç değiliz.Buradan bu tarifeleri kullananlara sesleniyorum.Lütfen aveayı bir şekilde protesto edin.Mail gönderin,müşteri hizmetlerini arayın.Bunun yanısıra tabii olduğunuz Bakanlığada bu zamların geri alınması için mail gönderin.Üyeyseniz sendikanıza iletin bu durumu.Lütfen duyarlı olalım.Biz müşteriyiz.Güç bizim elimizde.Topluca hareket edersek başarırız.Bu konuyu çevrenizdeki avea kamu tarifesi kullanıcılarınada iletiniz.Görüş ve önerileriniz olursada lütfen paylaşın. Saygılarımla...
Ben de sağlık çalışanıyım bu tarifeye gçmek istiyodum ama bu zamdan sonra 2 hat alıp hem vergiler hemde sabit ücret bana fazla gelir.Avea böyle yaparsa milleti küstürmeye devam ederse işi zor.
ben de personelplus tarifesindeydim bana da ayni mesak geldi altbaslikda var konu basligim mail atalim ben sikeyette bulundum ama herzamanki gibi bi cevap gelmedi
tüm kamudayım bende, sağlık almadım, diğer gruplardan arkadaşım var diye, 50 ytl vergi+sabit= çüşş yaa
Sabit ücret arttı.i Fiyat artışından önce süre kısıtlaması yoktu. Şimdi oda geldi. Telefon başına 10 saat kendi aralarında konuşma ücretsiz, fazlası faturalara yansıyacak..
Tek taraflı olarak kampanya koşullarını değiştiriyor. Tek yapılacak şey hatları iptal ettirmek. Avea kamu çalışanlarıyla şişen abonesine güveniyor ve biyerleri kalkıyor sanırım. en kötü hizmetin avea da olduğunu herkes biliyor.