Şimdi Ara

Avea Şirket Hatları ve Kırsal Alan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İşimiz gereği bursa ve Balıkesir merkez ve ilçe köylerinde faaliyet gösteriyoruz. Mevcut operatörümüz Vodafone fakat avea cok cazip fiyat teklifleriyle geldi değerlendiriyoruz. Kırsal alanda vodafonda da bazı bölgelerde çekim sıkıntısı yaşıyoruz zaten. genel bir sıkıntı yaşar mıyız onu merak ediyorum. sonuçta bölgedeki 1.000 köyün bininde de çeksin diye bişey aramıyoruz ama en azından yollarda ve merkezi köylerde çekmesi gerekiyor. İnternetle işimiz yok sağlıklı birşekilde telefon görüşmesi yapmamız yeterli olur. Yorumlarınızı rica ediyorum.

• Bursa hangi köylerde bulunuyorsunuz ben karacabey köylerinde bulunuyorum ne alanda faaliyettesiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balikesirde sorunsuz heryerde kullanirsin diye dusunuyorum. Ben gecen yaz ordaydim hemen hemen her yerde 3g var ve aveanin cekmedigi koy ve yol gormedim tabi bu olmadigi anlamina gelmiyor mutlaka vardir ama ben burhaniye edremit akcay altinoluk karaagac artur assos vs heryerde bulundum sorunsuz cekiyor. Hatta istanbuldan balikesire kadar kesinti dahi olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trtunski

Balikesirde sorunsuz heryerde kullanirsin diye dusunuyorum. Ben gecen yaz ordaydim hemen hemen her yerde 3g var ve aveanin cekmedigi koy ve yol gormedim tabi bu olmadigi anlamina gelmiyor mutlaka vardir ama ben burhaniye edremit akcay altinoluk karaagac artur assos vs heryerde bulundum sorunsuz cekiyor. Hatta istanbuldan balikesire kadar kesinti dahi olmuyor.

Balıkesir Merkez, susurluk kepsut bigadiç manyas gönen balya
    bursa merkez orhaneli keles mudanya kestel M.kemalpaşa karacabey
  • Avea çekiyor, hatta abartsızı söylüyorum, Turkcell ve Vodanın çekmediği yerlerde bile.
  • Sorun yasayacagini zannetmiyorum hocam artik hatlar heryerde cekiyo zaten su anda ulastirma bakanligi da calisma yapio telefon cekmeyen koy kalmayacak ki bursada balikesirde hic sanmiyorum cekmemezlik edecegini. Ben kullaniyorum cok memnunum. Sorun yasanan yerler zamanla duzeliyo. Benim evimde hic cekmiyodu 1 ay once istasyon acildi yakinimizda simdi turkcell ve vodafonedan daha ii cekiyo ve internet hizi 10 mb civarinda.

• Körfez bölgesinde Altınoluk'tan Ayvalığa kadar, sorunsuz çekiyor. Turkcell'den geçtim. Çekim kalitesi olarak fark göremedim. Yani Turkcell ne kadar cekiyorsa avea'da o kadar çekiyor. Karşılaştırma imkanım oluyor sürekli eşimin telefonuyla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaten tum operatorlerin istasyonkaei hep yanyana kurulmus yollarda o yuzden sorun yasamazsin diye dusunuyorum

• Arkadaslar Aveaya geçtim merağımı da aldım. Bölge çok geniş olduğu için sıkıntı yaşadığım yerler oldu. Bursa da mudanya nilüfer köyleri bögesinde hiç yok. Balıkesirde ivrindide çok zayıf. Vodafone iyi ya. Vodafonea geri döndüm.
  • gsmworld sitesiinden güncel kapsama alanı haritalarına bakabilirsiniz hatta köy köy kasaba kasaba detaylarına bakabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.