Şimdi Ara

Avea Telin Mobil Verisi İlk Günden İtibaren Kapalı Olmasına Rağmen 35 TL Fatura Kesti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sayın dh üyeleri , bu mesajı yazıyorum ki aveanın yaptığı terbiyesizliği anlayın. Avea , telefonumun mobil verisi ilk alındığı günden itibaren kapalı olmasına rağmen son ödeme tarihi 02.05.2014 olan faturama 35 tl lik gprs internet faturası kesmiş .Müşteri hizmetlerini aramadan önce online işlemlerde mart ayına ait data kullanımına ait kayıt bulunamadı derken müşteri hizmetlerini aradıktan sonra mart ayına ait sadece 1.28 kb lik data kulanımı eklemişler ve karşısına tutar olarak 35 tl yazmışlar, 1.28 kb nin tutarı kuruşlarla ölçülürken 35 tl yazmışlar. Adım gibi eminim ki mobil veri telefon ilk alındığından itibaren kapalıydı. Ben internete telefondan wifi ile bile bağlanmam .İnternete sadece pc den bağlanırım . Avea paramı böyle gasp etti. 1.28 kb ye nasıl 35 tl yazmışlar şu terbiyesizliğe bakar mısınız?
     Avea Telin Mobil Verisi İlk Günden İtibaren Kapalı Olmasına Rağmen 35 TL Fatura Kesti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaykay05 -- 18 Nisan 2014; 18:27:19 >

• bağlansa aile 10 kb 80 kuruş olarak ücretlendirmesi var. Ortada fatura hatası var hocam. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu söyleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam müşteri hizmetlerini aradım internete girmişsiniz online işlemlerden şikayeinizi bildirin diyorlar , oradan da şikayetimi yazdım bakalım ne olacak?
  • müşteri hizmetlerini aradım , adam saçmalayıp durdu anlayacağınız faturayı ödeyip hattımı kapatıyorum , size de ibret olsun sevgili dh üyeleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaykay05 -- 18 Nisan 2014; 18:53:37 >
  • Sağol çok bilinçleştik sayende yoksa bizede fatura gelirdi :)
    bu arada telefonun marka modeli ne

• Btk'ya şikayet edin hocam.

• müşteri hizmetlerindeki adama diyorum ki mobil veriyle ilgili olan bütün tikleri kaldırdım , hiçbir şekilde şebekeye bağlanmadım diyorum , adam diyor ki telefon kendi kendine girmiştir , o zaman samsung mobil veri seçeneğini niye koymuş oraya? Test olsun diye bugün bi kereliğine mobil veriyi açtım android sistemi adındaki bir uygulama anında 48 kb çekti , hemen kapattım yani bir saniye mobil veri açılsa 48 kb çekiyor .Ayrıca ben teli kullanırken hiçbir zaman 3.5g resmini görmedim. Avea 1.28 kb yi bir yerinden uydurmuş. Telefon samsung galaxy young . Şikayetvar a yazdım aveanın beni gasp edişini bakalım ne yazacaklar oraya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaykay05 -- 18 Nisan 2014; 20:47:43 >
  • ?ikayette bulunun sakyn pe?ini byrakmayyn sikayetvar'y iyi ki kullanmy?synyz. Cevaby bekliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.