Şimdi Ara

Avea yıldönümü hediyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün 5. senem olmuş bugün kullanmam için 5mb internet verdi. Ayıp yahu geçen senelerde dk filan veriyordu ne güzel. 5 mb nedir
    edit:)
    güzelim hediyeyi yanlış okumam dolayısı ile kullanamadim:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 29 Nisan 2011; 1:30:32 >

• Demekki siz aveanin guvendigi emektar musterilerindensiniz :) kucuk bir hediyede verse kizmicaginizi dusundugu icin nacizane bir hediye gondermis :) dk sms hediyelerini ise yeni gelen genc musterilere verir ki aveaya olan bagliliklari kopmasin diye :)) *

*tamamen espriye dayali bir yorumdur :)
  • 5 mb yi internet kullanımı olarak hesaplarsak 1 mb 0.5 kurus ettimi size 25 kuruş

güle güle kullan
  • :D bana sınırsız konusmaa vermıstı 100 mb da net guluk 6 senemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cbekcibasi

:D bana sınırsız konusmaa vermıstı 100 mb da net guluk 6 senemde

Geçen sene öyle idi:) O yüzden konu açtım 5 mb ne ya küfür
  • Hey gidi günler...
    1 kontör harcayana 10 kontör verdiği günler geldi aklıma. Mobilvizyon ayarlarıyla wap'dan melodi indirirdik.
  • O da bir şey mi? Ben 8 senelik aboneyim daha bir sene bile yıldönümü hediyesi vermediler, mesaj bile atmadılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar kendimden utandım özür diliyorum avea dan. Mesajı tekrar okudum da avea lilar la sınırsız konuşma ve 5 mb vermiş. Sabah gelmişti arabayı sürerken okudum gözümden kaçmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible
    arkadaşlar kendimden utandım özür diliyorum avea dan. Mesajı tekrar okudum da avea lilar la sınırsız konuşma ve 5 mb vermiş. Sabah gelmişti arabayı sürerken okudum gözümden kaçmış.

Bırak şimdi bu yorum için ne teklif verdi avea:) şaka bi yana nice senelere hocam
  • basligi degistirelim lutfen

telefonla konusurken elimiz NO tusunda degilse

bunu AVEA ya borcluyuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cncnmovies
    O da bir şey mi? Ben 8 senelik aboneyim daha bir sene bile yıldönümü hediyesi vermediler, mesaj bile atmadılar

merak etme hocam bazen genç dank ediyo kafaları banada 7. senemde verdiler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.