Arkadaşlar yurt dışına çıkacağım temmuzda. Şuan avea kullanıyorum. İngiltereye gideceğim yaklaşık 2 aylığına. Avea nın yurt dışı için tarifelerini kullanmalımıyım yoksa oradan bir hat almalımıyım. Önceden vodafone un yurt içi tarifeni yurt dışın da da kullanılabilinirliğini görmüştüm ama araştırınca günlük 10 tl verilmesi gerektiğini öğrendim.
Telefonla hergün dk-sms ve interneti kullanıyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim bana yardımcı olun lütfen.
quote:
Orijinalden alıntı: TR_EgEMeN_TR
Arkadaşlar yurt dışına çıkacağım temmuzda. Şuan avea kullanıyorum. İngiltereye gideceğim yaklaşık 2 aylığına. Avea nın yurt dışı için tarifelerini kullanmalımıyım yoksa oradan bir hat almalımıyım. Önceden vodafone un yurt içi tarifeni yurt dışın da da kullanılabilinirliğini görmüştüm ama araştırınca günlük 10 tl verilmesi gerektiğini öğrendim.
Telefonla hergün dk-sms ve interneti kullanıyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim bana yardımcı olun lütfen.
2 ay kalacaksan oradan kontürlü bir hat almak mantıklı olur.
Vodafone RED tarifelerinde 9,90 tl olayı var. Vodafone operatörlerinin olduğu ülkelerde geçerli. Bu ülkelerden bazıları Almanya (Vodafone DE), Hollanda (Vodafone NL), Yunanistan (Vodafone GR) ve Mısır (Vodafone EG). Diğer ülkelerde ücretlendirme farklı olabiliyor. Ayrıntıları dikkatli okuman lazım.
Ben Temmuz/2012'de Almanya'ya gittim ve 25 gün kaldım. O arada Amsterdam ve Viyana'ya gittim. O dönemde gelen fatura 270 tl civarındaydı. Avusturya'da (Viyana) Vodafone şebekesi yok.
İngiltere merkezli olmasına rağmen İngiltere'de vodafone var mı bilmiyorum.