Şimdi Ara

Aveaya dolandırılmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar avea ucuz diye abone olurken bir kez daha düşünün derim.Ataların bir sözü var ucuz etin yahnisi yenmez derler,avea müşterilerini ücretli servis adı altında dolandırıyor. SiZi hiç bilmediğiniz bisey indirmediginiz servislere üye yapıp aylık 15 20 TL ye kadar dolandırıyor. Faturaniza dikkatli bakmiyorsanız her ay 3_5/te başka şekillerde kazık atıyor.Üye aolmayin aveaya otomatik odemeniz varsa 500_1000/TL gibi rakamlarla karşılaşma.olasılığınız da var bir arkadaşın900 TL faturayı hakem.heyeti su bu ugrasarak zor iptal ettirdi.Gidin fatura limiti aşmayan tarifelere katilin.Bu şekilde yüz binlerce insan avea tarafından dolandırıliyor. Suç duyurusunda bulunacagim.Çünkü buraki soygun kac milyon tutar dusunsenize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 13 senedir faturalı hat kullanıyorum bir kere bile kullandığım tarifemden fazla gelmedi.
  • Adamın biri kendi üye olduğu şeyi avea a ya mal ediyor
    Sonra bize diyor sen istemeden sen tıklamadan üye yapamaz

Aşmayan tarifeye üye ol sen özel servislere üye olunca üyelik ücreti alınmayacağını mı sanıyorsun

• 4 yıldır avea kullanıyorum 2 adette cihaz aldım kampanyayla.bu süre zarfında faturam ne ise onu ödedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Adamın biri kendi üye olduğu şeyi avea a ya mal ediyor
    Sonra bize diyor sen istemeden sen tıklamadan üye yapamaz

Aşmayan tarifeye üye ol sen özel servislere üye olunca üyelik ücreti alınmayacağını mı sanıyorsun

Arkadasim, sizin başınıza gelmemis olabilir ama dolandırılan sayısı çok fazla.ozkan1979/adlı uyenin başlığına da bakabilirsiniz, şikayet var da bir suru başlık var.Az kullanılan hatlara yapıyorlar adamlar sistematik bir ise dönüştürmis bu işi adamlar.uye olmadim kaldı ki bir sayfaya tıklayınca ki oyle bir durum dahi yok, hemen fatura gelmesi normal mi?

• Gelmedi
    Bende 2 numara var 2007 den beri kullanırım ole sıkıntı yaşamadım
    Açık vardı kapadılar o ay fatura geldi oda üyelik falan yok tu
    Sitelere girince yönlendiriyorlar ama ben hep çıktım yansıtmadılarsa

2 buçuk senedir kullanıyorum 2 tanede telefon var taahhüdüm var tarifede değiştirdim faturam azaldı :)

• Faturasız kullanın rahatınıza bakın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10 yıldır avea kullanırım daha bir problem yaşamadım.Kullanmayı bilmeyen gelip burada ağlıyor.Mobil ödemeyi kapat o zaman hacı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi köfteciŞakir -- 6 Eylül 2015; 1:30:22 >
  • Banada bu ay 24.50 liralık fatura 112 lira geldi. Astronomimi ne birşeye üye olmuşum. 40 lira o zaten 30 lira sadece devlet vergisi diye gösteriyor. Nasıl şikayet edilir. Bu gibi durumlarda ne yapılır Bile bilmiyorum

• Mobil ödeme kapatmayla her şey çözülseydi. Avea yine alıyor. Abudik gubidik servislere üye yapıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıllardır aile olarak aveayı kullanıyoruz bir kere bile yüksek fatura geldiğini görmedik

arada çook nadir olarak kendileri üye yapıyor ama böyle durumların %99 kullanıcı tarafından oluyor. yani büyük ihtimal reklamları falan kapatırken bişeye bastınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.