Bildirim
Avensis 2006 ve 2007 model makyajlı kasalardaki farklar
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Toyotacı üstadlardan yardım rica ediyorum. -
MP3 çalar var, yol bilgisayarı torpidonun ortasından hız göstergesinin oraya alındı, eski yol bilgisayarının orasıda kapaklı gözlük-eşya gözü yapıldı. Aynalara sinyal eklendi. Ön far ve arka stoplarda ufak makyajlama yapıldı. Başka da bişey yok zaten. -
quote:
Orijinalden alıntı: hug
MP3 çalar var, yol bilgisayarı torpidonun ortasından hız göstergesinin oraya alındı, eski yol bilgisayarının orasıda kapaklı gözlük-eşya gözü yapıldı. Aynalara sinyal eklendi. Ön far ve arka stoplarda ufak makyajlama yapıldı. Başka da bişey yok zaten.
İlginize teşekkür ediyorum.
Zannediyorum temel donanımlarda bir farklılık yok ? -
Evet, vsc filan, kapanan aynalar, kararan dikiz aynası gibi şeyler zaten standart elegant paketlerde. -
quote:
Orijinalden alıntı: hug
MP3 çalar var, yol bilgisayarı torpidonun ortasından hız göstergesinin oraya alındı, eski yol bilgisayarının orasıda kapaklı gözlük-eşya gözü yapıldı. Aynalara sinyal eklendi. Ön far ve arka stoplarda ufak makyajlama yapıldı. Başka da bişey yok zaten.
Ek olarak comfort donanımdan itibaren otomatik yanan farlar, elegant modellerine de 6'lı cd-mp3 değiştirici eklendi. -
Otomatik far var mı ki? Emin değilim tam bilmiyorum ama sanki yoktu diye hatırlıyorum. Yanılıyor olabilirim. -
var evet, far kolunda auto seçeneği mevcut. -
Avensis'de Comfort mu daha donanımlıdır elegant mı ? Bunu avensis almayı düşündüğüm için soruyorum. -
Elegant en üst donanımlısıdır. -
quote:
Orijinalden alıntı: can6
Elegant en üst donanımlısıdır.
Teşekkür Ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: can6
Elegant en üst donanımlısıdır.
o kasada en üst donanım executive elegant, tabii 2.0 motorda var sadece. -
Evet ben 2.0 motoru düşünmemiştim doğru.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- debriyaj yukarıda kavrıyor
- toyota otomatik şanzıman yorumları
- toyota avensis 2.0 otomatik şanzıman
- toyota c-hr 1.8 hybrid yorumlar
- marşa basıldığında tık diye ses gelip marş motoru çalıştırmıyorsa sebebi aşağıdakilerden hangisidir
- toyota sequoia türkiye fiyatı
- toyota corolla 2023 fiyat listesi
- toyota corolla fiyat listesi
- toyota c-hr hybrid fiyat
- toyota corolla cross 1.8 hybrid kullanıcı yorumları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X