Şimdi Ara

AVEO NCAP 5 YILDIZLI KASA HANGİSİ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aveo sedan bir araç almayı düşünüyorum ancak Euro Ncap değeri çok kafama takıldı.

Hangi model güvenilir kasaya geçti? 5 yıldızlı kasa hangisi sadece 2012 modeller mi?

Benim bütçem 2009-2010 arası bir araca yetebiliyor. Bu kasalarda güvenilirlik nasıl?

Yardımlarınızı bekliyorum.

Ayrıca 1.4 S ile SE arasında ne fark var? Hangisini almak daha mantıklı??

Teşekkürler

• Yeni modeller 5 yildiz diger eskiler 2 yildiz bile zor almis.
  • Eski kasalar 1,5 yıldız falan almış. 5 yıldız alan kasa yeni 2012 daha doğrusu Sonic diye adlandırılan kasa. Ama benim izlediğim videolar hep HB kasa testleriydi. Bunu bilse bilse @kesbi bilir
  • son kasadan önceki aveo sedanlar 1.5 yıldız almıştır.HB modelleri ise 3 yada 4 yıldız almıştı euroncap tan.Usancap sonuçları ise 5 yıldız idi ama aynı üretim araçlarmı orası şüpheli.
  • Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için....
  • Yeni aveo (sonic) yani son kasası sıfırdan GM mühendisleri (corveti tasarlayan ekip) tarafından tasarlandı ve Gamma II platformunda tüm tümyada satılmak üzere geliştirildi. Dolayısıyla rekor puanla 5 yıldız alarak B sınıfının en güvenli aracı seçildi. Üstelik tüm güvenlik donanımları standart.
    http://www.chevrolet.com.tr/modellerimiz/yeni-aveo/yeni-aveo-sedan/

O eski kasa ise hala aveo clasic diye satılıyor ve daewoodan devşirme bir model. O da Amerikada dahi satıldı ama GM kriz zamanı çok yatırım yapamadı ve hazır olanı kullandı. Çarpışma dayanımı açısından güvenli değildir ancak uzun ömürlü bir araçtır.
    http://www.chevrolet.com.tr/modellerimiz/aveo/aveo-sedan/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 15 Nisan 2012; 11:09:50 >

• Şuan Classic olarak satılan modellerde benim bildiğim kadarı ile 2008 modellerden sonra B Sütununda güçlendirmeler yapılmış. Yanlız bu güncelleme bütün Dünyada ki üretimi kapsıyormu bilemiyorum. Tabi yeni Aveo gibi 5 yıldızlık bir araç değil ama güvenlik açısından Albea veya Symbolden kötü değildir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çift farlı olanlar 5 yıldız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.