Şimdi Ara

Avermedia 303 sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Avermedia 303 tv kartı aldım yalnız görüntü televizyon kadar net değil....
    ekrana sağ tıkladığımda ekran seçeneğinde 720*480 yazıyor bu çözünürlük mü?
    Ayrıca digitürk bağladım tv kartıma...
    Ekran kartım ATI HD3850 512 MB.... 22LCD monitörüm var...Ve ekran kartımın çözünürlüğü 1680-1050
    daha net görüntü alamaz mıyım?
    2. bir sorumda kayıt seçenekleri arasında MP4 yok..ama kutusunda ve internette MPEG4 kayıt yapılacağı yazıyor ama MPEG-1-2,AVI,VCD,DVD falan kaydı var MPEG 4 yok...bu neden acaba?
    eğer yardımcı olursanız sevinirim...teşekkürler

• Merhaba arkadaşlar, ben de meteor28 ile aynı görüntü kalitesi sorununu yaşamaktayım. Evde kablolu tv kullandığım için araştırmalarım sonucu digital değil analog bir tv kartının işimi göreceğine karar vererek ben de Avermedia 303 aldım ancak kanallar beklediğim görüntü kalitesine sahip değil. Bu sorun tamamen digital/analog kart kalite farkından mıdır yoksa kabloları baştan sona kontrol etmem mi gerekiyor?

Görüntü kalitesine bir örnek olarak bi de snapshot görüntüsünün linkini ekliyorum. Filmde de dediği gibi "bu sorunu kim çözecek" acaba!

http://img148.imageshack.us/my.php?image=20080907225756cs3.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snejniybar -- 7 Eylül 2008; 23:09:31 >

• arkdaşlar sizdeki kartın aynısından bende almayı düşünüyorum ancak birde AVerTV Super 007 modeli varmış hangisi daha iyidir bi bilgisi olan var mı acaba ?http://www.avermedia.com/avertv/tr/product/ProductDetail.aspx?Id=22
  • arkadaşlar bu lanet kartı vista ultimate 64bit de çalıştırmayı başaran var mı ? sitesinde driver yok ne yapacağız ya deli oldum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.