Şimdi Ara

Avermedia S9 nasıl bir cihaz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
8.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Avermedia S9 nasıl bir cihaz ?
  •  Avermedia S9 nasıl bir cihaz ?
  • Çok profesyonel değil ama birkaç resim yüklemeyi başardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatg

Çok profesyonel değil ama birkaç resim yüklemeyi başardım

teşekkürler
  • quote:

Bende sadece hotbird uydusu var neredeyse tamamını açıyor :) Saymadım ama sadece hd 150 nin üzerinde kanal var. sd yayınlardan çok fazla açıyor. Cihazı ayarlı geliyor. Daha öncede yazdığım gibi cihazı açmadan eternete kablosunu ve diğer bağlantıları takıp öyle açıyorsun. otomatik servere bağlanıyor. Alacaksan bu fiyata çok iyi bir uydu.

Uydu cihazının fiyatı dışında hiç para ödemedinizmi. kendinden mi açtı.
  • Tersten bir soru sorayım. Eksi yönü nedir bu cihazın
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkgtuncayy

quote:

Bende sadece hotbird uydusu var neredeyse tamamını açıyor :) Saymadım ama sadece hd 150 nin üzerinde kanal var. sd yayınlardan çok fazla açıyor. Cihazı ayarlı geliyor. Daha öncede yazdığım gibi cihazı açmadan eternete kablosunu ve diğer bağlantıları takıp öyle açıyorsun. otomatik servere bağlanıyor. Alacaksan bu fiyata çok iyi bir uydu.

Alıntıları Göster
    Hayır ekstra ücret ödemeiyorsun cihazın 6 ay hediyesi var takıp kullanıyorsun otomatik açıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yns33 -- 17 Mart 2013; 21:14:23 >

• quote:

Tersten bir soru sorayım. Eksi yönü nedir bu cihazın

Ben eksi yönünü göremedim. 2000 liraya cihaz almıyorumki 129 tl para verdim fazlasıyla işimi görüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yns33 -- 17 Mart 2013; 21:15:39 >
  • quote:

quote:

Kampanya boyunca hediyedir extra ödeme yapımıyorsunuz.
  • Bu cihazda kanalların tek tek taşınabildiği, toplu olarak taşınamadığından bahsediliyordu. Bu tam olarak ne demek oluyor. Şu anda uydu kullanmadığım için nasıl bir zorluk oluşturduğunu anlayamadım.
  • 6 cihazdan en iyi seçim bu oldu fiat ve özellik orantısında çok iyi görünüyor. Yarın bende cihazı yerinden gidip alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ege..

Bu cihazda kanalların tek tek taşınabildiği, toplu olarak taşınamadığından bahsediliyordu. Bu tam olarak ne demek oluyor. Şu anda uydu kullanmadığım için nasıl bir zorluk oluşturduğunu anlayamadım.

Tek tek taşınıyor doğru ama çok fazla bir zorluk değil. Cihazın fiyatı ve performansı ilave olarak hediiyesi düşünüldüğünde bu cihaz çok fazlasının hakediyor.
  • Cihazı bugün görerek deneyerek hepsidijitalden aldım. görselliğinde hiçbir sorun yok. Cihazı görerek almak isteyenler olursa karaköy hepsidijitalde sabırla anlatıp gösteriyorlar. Makine güzel hotbirdden şifreli yayınlarıda gösteriyor. Ancak firmada gösterdikleri astradaki yayınlar hiç alamadı neden olabilir.
  • Sonunda buldum. Benim diseq ayarları ile hepsidijitalin ayarladığı farklı imiş. Yer değiştirdim kanallar geldi. Astra dada birçok hd ve sd kanal açıyor süper oldu.
  • Hayırlı olsun. Peki bu cihazı Dsmart modülle izleyen oldumu tam anlamıyla uyumlumu?
  • quote:

Sonunda buldum. Benim diseq ayarları ile hepsidijitalin ayarladığı farklı imiş. Yer değiştirdim kanallar geldi. Astra dada birçok hd ve sd kanal açıyor süper oldu.

Evet diseqc twe bizim antenler ile sizin antenlerin girişleri farklı olursa uymayabilir. yer değiştirdiğinizde sinyal hemen gelir. hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasancp

Hayırlı olsun. Peki bu cihazı Dsmart modülle izleyen oldumu tam anlamıyla uyumlumu?

Cihazda d-smart cam modül sorunsuz çalışmaktadır test edilmiştir.
  • bu server 6 ay hediye anladığım kadarıyla, peki 6 ayın sonunda devam etmek istersek ne yapmamız gerekecek ve ne kadar ödeyeceğiz?
  • usb den mkv ve dts formatlarını açıyormu açıyorsa altyazı seçenekleri nasıl büyüte biliyormuyuz renk değiştire bilip altyazının okunaklı olması için çevresinde siyah kaplama var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.