Şimdi Ara

Avermedia S9 nasıl bir cihaz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
8.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu uydu alıcısının avermedia ile alakası yok tamamen yanıltma yöntemi ile avermedia's9 şeklinde yazılan ama aslında çin uydu alıcısı openbox s9 dan başka bişey değildir marka yanılsamasına uğramayın tşk..
  • quote:

Orijinalden alıntı: callottemre

bu server 6 ay hediye anladığım kadarıyla, peki 6 ayın sonunda devam etmek istersek ne yapmamız gerekecek ve ne kadar ödeyeceğiz?

6 ayın sonunda normal fiyattan % 20 indirimli devam edilecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaniler

usb den mkv ve dts formatlarını açıyormu açıyorsa altyazı seçenekleri nasıl büyüte biliyormuyuz renk değiştire bilip altyazının okunaklı olması için çevresinde siyah kaplama var mı ?

mkv ve dts desteği için gigablue ürünlerine terfi etmeniz lazım. Bu fiyatlarda avermedianın sunduğu özellikler çokçok fazla bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: galata80

Arkadaşlar bu uydu alıcısının avermedia ile alakası yok tamamen yanıltma yöntemi ile avermedia's9 şeklinde yazılan ama aslında çin uydu alıcısı openbox s9 dan başka bişey değildir marka yanılsamasına uğramayın tşk..

Elbette TR de markası avermedia diye geçiyor. Önemli olan burada HD ve full donanımlı bir cihazın bu fiyatla verilebilmesidir.
  • usb den flash bellege kayıt nasıl yapılıyor.
  • Cihaz icin ayrintili inceleme

http://www.youtube.com/watch?v=4-L-Sezci68

Web uzerinde de gezilebiliyor

http://www.youtube.com/watch?v=T1Wf2GDDKWI

Bir video daha

http://www.youtube.com/watch?v=UaSxXlVB1AY

Asagidaki videoda en duzgun goruntu ceimi yapilmis, size cihazin goruntusu hakkinda fikir verebilir

http://www.youtube.com/watch?v=AqyqgS-tYIU

Bu cihaz openbox/skybox s9`la ayni ama yok cin mali, yok camur gibi goruntusu var diyenlere pek inanmayin, normal bir goruntuye sahip gorunuyor, ayrica yeni cikmis bir alet degil, piyasada da baya satilan bir model. Fiyat olarak ta bence yurtdisiyla basa bas hatta daha iyi fiyat vermisler...

Cin mali diyene not : Donumuz bile cin mali arkadasim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitokondrioglukadayi -- 22 Mart 2013; 22:32:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tkgtuncayy

usb den flash bellege kayıt nasıl yapılıyor.

usb beeği cihazın usb girişine tak. 30 sn içinde usb yi görür. Hangi kanalı kaydedecekseniz kanalın üzerinde gelip kumandadan record tuşuna başınız.
  • Sd goruntu kalitesi testi

http://www.youtube.com/watch?v=2B-yQJVQ6EM&fmt=22

Hd goruntu kalitesi testi

http://www.youtube.com/watch?v=RhtksjIOqf0&fmt=22

HD

Avermedia S9 nasıl bir cihaz ?

SD

Avermedia S9 nasıl bir cihaz ?

Karar sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitokondrioglukadayi -- 22 Mart 2013; 22:40:51 >

• Avermedia nın HD görüntüsü birçok hd uydu markasından daha iyidir bunu söyleyebiliriz. Sd kaliteside yeterli seviyededir. Fiyatıda düşünülürse çok avantajlı bir cihaz.
  • HDijital merhabalar, babama almayi dusunuyorum bu cihazi icinde 6 aylik server vermenizde guzel bir incelik; icindeki server'da Sky Italia'lar aciliyormu Hotbird'de ?
  • Evet var.
  • fiyat doğrumu 129 tl full hd mi bu resıvır
  • Peşin fiyatı 129 taksitli alırsan 135 tir. Full hd dir. Türsatta fazla hd kanal yok ama hotbirdde çok sayıda hd kanal izliyorsun.
  • HDsatış galiba bu konularda en bilgili olan arkadaş. Ama benim sorulara eğer fikri olan başka arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsun.Öncelikle şu anda aldığım tv nin hediyesi 2 aylık deneme digiturk var. sinema kanalları çok iyi fakat devam ettirsem ayda yaklaşık 40 lira.o yüzden kapatacağım deneme süresi sonunda.önemli olan bundan sonra ne yapmam gerektiği. tv 47pfl6877. kendi alıcısı var.yan tarafta bi giriş var ama modülmü başka girişmi bilmiyorum.eğer modül girişi ise d-smart yada başka modüllü bi çözüm varmı uydu alıcı almadan. yada ayrıca uydu alıcı alırsam ne önerirsiniz. tv de zaten smart tv mevcut. benim için önemli olan cihazın kalitesi hd-sd yayın kalitesi. biss denen şey zaten çoğunda var. ayrıca bu hotbird de kanallar falan server deniyor . bu kanallar sonucta yabancı değilmi sırf bu hd kanalları isteyenler futbol maçı içinmi istiyor bu server bu bır dunya yabancı hd kanal bunun için mi. birde benim kablosuz internetim alt katta modem ethernet çekme şansım yok. wifi olan uydu alıcısı aynı işi görürmü. az çok derdimi anlatmaya çalıştım. LÜTFEN yardımcı olursanız çok sevinirim çok karamsar kaldım.

• @HDsatış size hem e-mail attim hemde forum icerisinden ozel mesaj yolladim, cihazim bugun elime ulasti ama bir sorunum var, ilgilenirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimtonbul

HDsatış galiba bu konularda en bilgili olan arkadaş. Ama benim sorulara eğer fikri olan başka arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsun.Öncelikle şu anda aldığım tv nin hediyesi 2 aylık deneme digiturk var. sinema kanalları çok iyi fakat devam ettirsem ayda yaklaşık 40 lira.o yüzden kapatacağım deneme süresi sonunda.önemli olan bundan sonra ne yapmam gerektiği. tv 47pfl6877. kendi alıcısı var.yan tarafta bi giriş var ama modülmü başka girişmi bilmiyorum.eğer modül girişi ise d-smart yada başka modüllü bi çözüm varmı uydu alıcı almadan. yada ayrıca uydu alıcı alırsam ne önerirsiniz. tv de zaten smart tv mevcut. benim için önemli olan cihazın kalitesi hd-sd yayın kalitesi. biss denen şey zaten çoğunda var. ayrıca bu hotbird de kanallar falan server deniyor . bu kanallar sonucta yabancı değilmi sırf bu hd kanalları isteyenler futbol maçı içinmi istiyor bu server bu bır dunya yabancı hd kanal bunun için mi. birde benim kablosuz internetim alt katta modem ethernet çekme şansım yok. wifi olan uydu alıcısı aynı işi görürmü. az çok derdimi anlatmaya çalıştım. LÜTFEN yardımcı olursanız çok sevinirim çok karamsar kaldım.

Evet yandaki modül girişte d-smart cam modül kullanabilirsiniz. Veya daha fazla kanal ve şifreli kanalları izlemek isterseniz bu cihazı alabilirsiniz. Avermedia s9 cihazında da modül girişi mevcuttur. ilave olarka Avrupa kanallarını izlemiş olursunuz

• Bizde 4 gün sonra aybaşında arkadaşımla birlikte alacağız. Bugün firmaya sorup resıvır hakkında merak ettiklerimizi de anlattılar. fiyat olarakta araştırdık bu resıvırın özellikleri ve fiyatıyla orantılı başka hd cihaz bulamadık.
  • Çok doğru. Stolar eriyinceye kadar bu cihazdaki kampanya devam edecektir. Ürünler hızla tükeniyor. Bu kadar çok özelliği olan bir hd uydu alıcısı fırsatı bu rakamlara bir daha ne zaman gelir bilemem.
  • Arkadaşımın ses sistemi var uyumlumudur ? uyumlu ise arka çıkışlardan hangisini anfiya bağlamamız gerekir.
  • Cihazın arkasında kırmızı beyaz ( left , right ) çıkışlar var oradan anfiye direk giriş yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.