Bildirim
Avermedia S9 nasıl bir cihaz ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yeni led tv aldım hd cihaza geçeceğim ama araştırdığıma göre hd kanal sayısı 5 miş. Çok fazla hd kanal izlememin yolunun serverli hd kutu almamı önerdiler. Bu cihazın fiyatı çok makul geldi ve server hediyesi de var. Çok mu eksi yönü var da bu fiyata satılıyor. 1000-2000 lere hd cihazlar var neleri eksidir. Benim aradığım tüm özellikleri var görünüyor.quote:
Orijinalden alıntı: hasancp
Bu mesaj silindi. -
Reklamlarımızdada belirtiyoruz ama inanın 129 tl bu cihaz için çok düşük bir fiyat. 200 tl ye kadar birçok modül girişi olmayan cihaz satışlırken bu cihazda modül girişi mevcuttur. İlerde d-smart izlemek isterseniz cihazınız uyumlu. Ayrıca paylaşım desteği de mevcut buna yönelik hediyesi de var. O nedenle düşük fiyatlı hd cihaz arayanlar için çok ideal fiyatlı bir ürün.quote:
Orijinalden alıntı: fuatg
Yeni led tv aldım hd cihaza geçeceğim ama araştırdığıma göre hd kanal sayısı 5 miş. Çok fazla hd kanal izlememin yolunun serverli hd kutu almamı önerdiler. Bu cihazın fiyatı çok makul geldi ve server hediyesi de var. Çok mu eksi yönü var da bu fiyata satılıyor. 1000-2000 lere hd cihazlar var neleri eksidir. Benim aradığım tüm özellikleri var görünüyor.
Alıntıları Göster
-
quote:
Yeni led tv aldım hd cihaza geçeceğim ama araştırdığıma göre hd kanal sayısı 5 miş. Çok fazla hd kanal izlememin yolunun serverli hd kutu almamı önerdiler. Bu cihazın fiyatı çok makul geldi ve server hediyesi de var. Çok mu eksi yönü var da bu fiyata satılıyor. 1000-2000 lere hd cihazlar var neleri eksidir. Benim aradığım tüm özellikleri var görünüyor.
Tercihiniz için teşekkürler cihazınız bugün kargoya verilmiştir. -
129 tl iyi fiyatmış cihazın resmini nerede görebilirimquote:
Orijinalden alıntı: acıyok
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
-
-
Kanal geçiş hızı ve kullanımı nasıl peki.quote:
Bugün uydum geldi. Ödediğim paranın karşılığı diyebilirim. Vadettikleri kanalları başta çözmedi ama eternet bağlantısını önce takmak gerekiyormuş. Aklınızda olsun cihaz sonra açılacak. Hd kanallarda muhteşem bir görüntü var. normal kanalalrdada eski uydu cihazım gibi. ama ekran görüntüsünü daraltınca daha net oluyor. ses sistemin için çıkışlarıda mevcut. Çok fazla hd kanal izliyorum 129 liraya normal uydu satanlar var hiç gerek yok direk avermedia hd s9 alabilirsiniz.
Alıntıları Göster
-
Kanal geçişi eski cihazım gibi normal. Kullanımı aslında basit. Sadece sağ sol tuşlara bastığın zaman direk başka uyduya ve kanala geçiyor eski uyduma göre bu özeeliği farklı ara ara yanlış uyduya geçiveriyorum.quote:
Orijinalden alıntı: yns33
Kanal geçiş hızı ve kullanımı nasıl peki.
Alıntıları Göster -
quote:
Bugün uydum geldi. Ödediğim paranın karşılığı diyebilirim. Vadettikleri kanalları başta çözmedi ama eternet bağlantısını önce takmak gerekiyormuş. Aklınızda olsun cihaz sonra açılacak. Hd kanallarda muhteşem bir görüntü var. normal kanalalrdada eski uydu cihazım gibi. ama ekran görüntüsünü daraltınca daha net oluyor. ses sistemin için çıkışlarıda mevcut. Çok fazla hd kanal izliyorum 129 liraya normal uydu satanlar var hiç gerek yok direk avermedia hd s9 alabilirsiniz.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanınız. -
quote:
Kanal geçişi eski cihazım gibi normal. Kullanımı aslında basit. Sadece sağ sol tuşlara bastığın zaman direk başka uyduya ve kanala geçiyor eski uyduma göre bu özeeliği farklı ara ara yanlış uyduya geçiveriyorum.
Hotbird de ve astrada bayağı kanal açıyormu. Cihaz ayarlı şekildemi geliyor. Şifrelileri izlemek için birşey yapmak gerekirmi. kaç hd kanal açıyor bilgi verebilirmisin. -
Bende sadece hotbird uydusu var neredeyse tamamını açıyor :) Saymadım ama sadece hd 150 nin üzerinde kanal var. sd yayınlardan çok fazla açıyor. Cihazı ayarlı geliyor. Daha öncede yazdığım gibi cihazı açmadan eternete kablosunu ve diğer bağlantıları takıp öyle açıyorsun. otomatik servere bağlanıyor. Alacaksan bu fiyata çok iyi bir uydu.quote:
Orijinalden alıntı: yns33quote:
Kanal geçişi eski cihazım gibi normal. Kullanımı aslında basit. Sadece sağ sol tuşlara bastığın zaman direk başka uyduya ve kanala geçiyor eski uyduma göre bu özeeliği farklı ara ara yanlış uyduya geçiveriyorum.
Hotbird de ve astrada bayağı kanal açıyormu. Cihaz ayarlı şekildemi geliyor. Şifrelileri izlemek için birşey yapmak gerekirmi. kaç hd kanal açıyor bilgi verebilirmisin.
Alıntıları Göster
-
quote:
Bende sadece hotbird uydusu var neredeyse tamamını açıyor :) Saymadım ama sadece hd 150 nin üzerinde kanal var. sd yayınlardan çok fazla açıyor. Cihazı ayarlı geliyor. Daha öncede yazdığım gibi cihazı açmadan eternete kablosunu ve diğer bağlantıları takıp öyle açıyorsun. otomatik servere bağlanıyor. Alacaksan bu fiyata çok iyi bir uydu.
Cihazla ilgili ekran görüntüleri paylaşabilirmisiniz? Menü,kanallar,kumanda görünümü vs.Özellikle HD ve SD kanallardan görüntü koyarsanız çok makbule geçer.İyi günlerde kullanın -
tşk fuat g bugün bende sipariş verdim. Umarım belirttin gibidir.quote:
Orijinalden alıntı: memo7000quote:
Bende sadece hotbird uydusu var neredeyse tamamını açıyor :) Saymadım ama sadece hd 150 nin üzerinde kanal var. sd yayınlardan çok fazla açıyor. Cihazı ayarlı geliyor. Daha öncede yazdığım gibi cihazı açmadan eternete kablosunu ve diğer bağlantıları takıp öyle açıyorsun. otomatik servere bağlanıyor. Alacaksan bu fiyata çok iyi bir uydu.
Cihazla ilgili ekran görüntüleri paylaşabilirmisiniz? Menü,kanallar,kumanda görünümü vs.Özellikle HD ve SD kanallardan görüntü koyarsanız çok makbule geçer.İyi günlerde kullanın
Alıntıları Göster
-
Benim cihaz da geldi beklediğim den büyük bir makine imiş. Resimlerden mini cihazlardan biraz daha büyük gibi gelmişti. Ama büyük boyutta bir uydu alıcıymış. Cihazı taktım hd kanallar harika görünüyor. Sd yayınlarda öyle abartıldığı gibi kötü değil bence bu fiyata değdi. Hatta amcaoğlu açılan şifreli yayınları görünce bu fiyata çok iyi almışsın dedi.quote:
tşk fuat g bugün bende sipariş verdim. Umarım belirttin gibidir.
Alıntıları Göster -
quote:
Benim cihaz da geldi beklediğim den büyük bir makine imiş. Resimlerden mini cihazlardan biraz daha büyük gibi gelmişti. Ama büyük boyutta bir uydu alıcıymış. Cihazı taktım hd kanallar harika görünüyor. Sd yayınlarda öyle abartıldığı gibi kötü değil bence bu fiyata değdi. Hatta amcaoğlu açılan şifreli yayınları görünce bu fiyata çok iyi almışsın dedi.
Cihazı kullanan arkadaşlar ekran görüntülerinizi paylaşabilirmisiniz? Olumlu yorumlar çok olduğu için almayı düşünenlere faydalı olacağını düşünüyorum. -
o işi pek beceremem ama paylaşmaya çalışırımquote:
Orijinalden alıntı: memo7000quote:
Benim cihaz da geldi beklediğim den büyük bir makine imiş. Resimlerden mini cihazlardan biraz daha büyük gibi gelmişti. Ama büyük boyutta bir uydu alıcıymış. Cihazı taktım hd kanallar harika görünüyor. Sd yayınlarda öyle abartıldığı gibi kötü değil bence bu fiyata değdi. Hatta amcaoğlu açılan şifreli yayınları görünce bu fiyata çok iyi almışsın dedi.
Cihazı kullanan arkadaşlar ekran görüntülerinizi paylaşabilirmisiniz? Olumlu yorumlar çok olduğu için almayı düşünenlere faydalı olacağını düşünüyorum.
Alıntıları Göster
-
-
-
quote:
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- uydu sinyal yükseltici tavsiye
- bedava xtream kodları
- common interface 5v only nasıl kullanılır
- televizyon karıncalanması nasıl düzeltilir
- dreamstar free iptv şifre
- çanaksız uydu alıcısı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X